Hotel Sehrs Maripins*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sehrs Maripins***

3 juni 2012

Hotel Sehrs Maripins*** Malgrat de Mar / Santa Susanna

Beoordelingen Hotel Sehrs Maripins***

Passeig Marìtim 20-22, 08380, Malgrat de Mar / Santa Susanna
Hotel Sehrs Maripins scoort een 7,9 uit 10, op basis van 120 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sehrs Maripins***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sehrs Maripins*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Sehrs Maripins*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Sehrs Maripins*** met andere accommodaties in Malgrat de Mar / Santa Susanna.

113 beoordelingen over Sehrs Maripins***

"Heerlijk gewoon, volgend jaar mischien wel weer..."
Bert
24-9-2011 We zijn net terug van 13 dagen Maripins, het hotel is enigzins gedateerd, net zoals de kamers, maar volgens mij als je hier naartoe gaat, kom je hier voor het strand en het mooie weer, met andere woorden, lekker veel buiten vertoeven.
Dit is voor ons de eerste keer dat we zoiets geboekt hadden, voorgaande jaren, verbleven we meestal in appartementen, of een huis met zwembad, en wat meer naar het zuiden (Costa Blanca),
Het personeel is vriendelijk, en absoluut niet afstandelijk zoals je van sommige mensen hoort bij andere hotels, het eten is prima, veel variatie, geen dag hetzelfde, en helemaal geen last van lange rijen, tja, er zijn nu eenmaal mensen die staan al een kwartier te wachten voor dat het reataurant opengaat,....dan kun je inderdaad lange rijen verwachten, ik zou zeggen, wacht gewoon even een uurtje, en je kunt zo doorlopen, het strand is lekker dichtbij, tunneltje door, en hup je bent er.
Het is ons erg goed bevallen, dus wat ons betreft een aanrader.

Bert & Linda,Enschede

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een goed en keurig hotel"
JD
24-8-2011 Wij hebben er 8 dagen gezeten. Het hotel is goed alleen de kamers waren niet echt groot. Wel het geluk dat onze keus van hoog zitten met uitzicht op zee was ingewilligd. Het grootste gemis was de aanwezigheid van een minibar op de kamer. De kamers werden iedere dag schoongemaakt, bedden opgemaakt en voorzien van schone handdoeken. Een normale badkamer met bad/douche en toilet. Het eten was goed zowel 's ochtends als avond. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het (kleine) zwembad maar wij gaan puur voor het strand die op steenworp afstand ligt van het hotel ligt. Onder het spoor door via een tunneltje en je was er al. Van de trein overigens die langs de boulevard rijdt heb je echt geen overlast.

Mocht u willen boeken gewoon doen. Aan elke accomodatie waar wij zijn geweest is wel iets aan te merken en beter als thuis is het toch nergens?

met oudere kinderen, 2011
"Super!"
Anoniem
6-2-2011 Een super hotel, ben hier in nu 2x geweest en zou het leuk vinden om er nog een keer heen te gaan. Aardig personeel, spreken goed engels en doen echt alles voor je, zelfs al zit je niet in het hotel zelf ;). Eten is goed, lekker gevarieerd en de show cooking is echt een succes. De kamers zijn groot genoeg, schoon & word elke dag schoongemaakt. De badkamer is ook mooi schoon. Goeie ligging. Hoort niks van de omgeving. Kamers zijn wel wat gehoorig maar daar heb ik geen last van gehad. Al met al een TOPPER!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Prima hotel, fijne sfeer en erg schoon!"
fam. Rodenburg
30-7-2010 Hotel Maripins is ons prima bevallen. Het hotel ligt dicht aan de boulevard en dichtbij het strand. De kamers zijn schoon en netjes en het personeel is erg vriendelijk.
Het zwembad was helaas nogal klein waardoor het snel te druk werd.
Verder jammer van de WIFI waardoor ik slecht kon slapen.

met partner, Juli 2010
"Wel redelijk"
Carlijn
11-8-2010 Het hotel zag er mooi uit en lag ook mooi aan de boulevard. Gelijk tussen de winkels en het was ook gezellig, elke avond was er wat te doen.
De kamers waren wel erg klein en ontzettend gehorig, erg veel last van gehad. Het ontbijt was wel goed. Zwembad was erg klein. Op drukke dagen kon je daarom ook beter naar het strand gaan. Al met al een leuke tijd gehad maar voor ons geen tweede keer weer.

met partner, Juli 2010
"Redelijk"
Madelon
31-7-2010 Wij zijn zojuist teruggekomen van een week vakantie in Malgrat de Mar. We verbleven in hotel Maripins. Op internet en in reisboeken hebben we diverse afbeeldingen bekeken en hierdoor kregen we een zeer positief beeld van het hotel. Toen we aankwamen viel het ons echter tegen. Het zwembad is erg klein; de afbeeldingen vertekenen ontzettend! Daarnaast loopt er vlak voor het hotel een treinrails, waardoor er ongeveer twee keer per half uur een trein langskwam. Ook is het uitzicht bij acht van de tien kamers zeer slecht, terwijl het op de afbeeldingen lijkt alsof het erg mooi is.

Daarnaast was het personeel echter erg vriendelijk, spraken goed Engels en Nederlands, werd er goed schoongemaakt en was de service verder goed in orde! De kamers waren erg netjes en goed onderhouden; wel vrij klein.

"Goed"
Jan
21-7-2010 Zojuist terug gekomen van vakantie. We sliepen op de 2e etage en hier vielen de kamers ons tegen. Enorm krakende bedden, grote beschadigingen op de muren, deurknoppen van de kasten hingen los en daarnaast was de badkamer beschimmeld.

Het eten was zeer gevarieerd en smaakte goed!

Verder werd er heel veel voor de kinderen georganiseerd door een animatie team. En spraken de medewerkers bij de balie goed engels.

met een groep, Juni 2010
"Nooit meer...."
willie
12-6-2010 hotel oogt aardig maar schijn bedriegd.
eten rond uit slecht ..koud ..taai ..niet vers.
personeel fantastie,s..
kamers te klein voor 3 personen.

met partner, 2010
"Gewelfig"
Nicole
15-2-2011 heb er zelf niet gezeten maar mijn dochter heeft er 6 maanden stage gelopen dus ben vaak op bezoek geweest. een aanrader lief hotel

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Goede prijs/kwaliteits verhouding"