Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Spanje
Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada)
Malgrat de Mar / Santa Susanna
Montemar Maritim****
Beoordelingen Hotel Montemar Maritim****
26 °C
20 juni 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Montemar Maritim****
Avinguda del Mar, 5, E-08398, Malgrat de Mar / Santa Susanna
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Montemar Maritim**** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Montemar Maritim**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Montemar Maritim
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Montemar Maritim**** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Montemar Maritim****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Montemar Maritim**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 225
vakantiefoto's
van Hotel Montemar Maritim**** vinden. Je kunt 2
video's
van Hotel Montemar Maritim**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Spanje
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada)
. Vergelijk Hotel Montemar Maritim**** met andere accommodaties in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(47)
(84)
(21)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(378)
ALL
met oudere kinderen, Okt. 2012
"Prima hotel!!"
lisette
23-10-2012
Prima hotel, nette schone kamers, lekker eten, leuk zwembad, en vooral super ligging tegenover station. In iets langer dan een uurtje, sta je midden in Barcelona, retourtje kost slechts 8,70 euro!!
met partner, 2012
""alleen maar lof voor dit hotel""
Tilly
4-10-2012
Wij zijn net terug van vakantie en schrikken van de reactie “dit nooit meer”. Wij hebben het heel goed gehad en totaal niks te klagen. Alles was top, een dikke 10 van ons. Volgend jaar reeds weer geboekt.
Wat kunnen mensen moeilijk doen zoals je leest bij” dit nooit meer”. Ze hebben overal opmerkingen over als je hen mag geloven is er niks goed. Maar wij hebben voor het eerst daar gezeten en zijn alleen maar vol lof er over. Wie verwacht nu dat het stil is in de eetzaal met 200 gasten ? Niemand toch, en als de obers niet zo liepen te rennen dan kreeg je niks te drinken bij je eten,en zou het een zooitje zijn van vuile borden. En weten ze hoe verwend wij zijn met ons eigen brood in Nederland, het Spaanse brood was goed en lekker vers en ook lekker croissantjes. Wil je een bierglas, dan vraag je het toch even. Personeel was super attent en aardig. Wij hebben in ieder geval van een perfect verblijf in dit hotel genoten en wij verheugen ons alweer op volgend jaar in hotel Maritim.
met een groep, Sept. 2012
"Weer een supervakantie gehad !"
Roger
22-9-2012
Was weer perfect hoor hier !! 1 tot 16 Sept. Eten prima , Kamers goed schoon. De medewerkers ( bar-restaurant, animatie en balie ) waren erg aardig en behulpzaam. Alle lof voor fam. Masjoan !!
Kortom uitstekend ! Volgend jaar weer !!
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Montemar Maritim**** bij:
Meer aanbieders
"Fantastisch"
Winny
28-10-2012
Wij zijn net twee weken terug en hebben een geweldig verblijf in het hotel gehad. Wij organiseren al 9 jaar lang een reis naar Hotel Maritim. Het 1ste jaar met 25 man, tot op heden twee volle bussen en mensen die met eigen vervoer of vliegtuig gaan. Iedereen is vol lof over het hotel en personeel. De kamers zijn altijd schoon, het eten is goed. Voor ieder wat wils. Wij bedanken de familie Masjoan en personeel voor de goede service. Oscar en Carlos Masjoan staan altijd voor je klaar en hebben tijd om naar je te luisteren. Wij mogen elke ochtend aquajoggen lesgeven aan onze mensen, elke middag les in linedance, ´s avonds muziek maken en mogen zelfs ons eigen eten maken voor de laatste diner in het hotel. Waar vind je dat. De mensen die ´nooit meer´ zeggen kunnen ook maar beter wegblijven. Anders bederven zij het verblijf van de anderen die het wel leuk vinden. Ik zou bijna zeggen, ga eens een keertje met ons mee.Wij zijn een en al lof over het hotel.
"Dit nooit meer"
H. Naberhuis
27-9-2012
Voorgaande opmerkingen (27-2-2012) uit mijn hart gegrepen en volkomen juist. Bij het ontbijt geen afvalbakjes. Bij de nogal smakeloze bakken jam geen kommetjes. Gesneden (smakeloos) brood moet eerst geroosterd worden bij één rooster waar je in de rij moet gaan staan. De broodjes zijn niet vers en om ze enigszins eetbaar te maken moet je ze wel even aan de voorzijde van het broodroooster opwarmen. Er worden eieren gebakken die daarna bijna opeengestapeld worden. Rumoer tiijdens het eten waarbij personeel tussen de tafels rent en draaft. Het komt herhaaldelijk voor dat gasten op een tafeltje moeten wachten omdat er geen plaats is. Op elke tafel staan wijnglazen waarin zowel water, wijn alsook bier wordt geschonken. Voor bier onsmakelijk. Alleen het nagerecht is redelijk. Fruit, vla en ijs is er voldoende. Ik kan nog meer negatieve dingen opsommen, maar één ding is zeker: dit was mijn eerste maar ook laatste vakantie in dit hotel.
"Heel goed hotel"
Naam J.Havelaar
In samenwerking met
23-9-2012
Hotel Maritim Santa Susanna is zeker een aanrader mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
met partner, Sept. 2012
"Volgend jaar zeker weer"
Richard
23-9-2012
Wij zijn hier geweest van 5 tot 20 september en wij hebben het heerlijk naar ons zin gehad.
kamers waren goed schoon en ook het eten was goed, voor ieder wat wils
volgend jaar gaan we zeker weer dan gaan wij van 3 tot 24 september
met een groep, Sept. 2012
"Heerlijke Hotel! Dit jaar weer!!!"
ben bisschops
26-1-2013
Wij zijn in Septmeber 2012 10 dagen in Hotel Maritim geweest.
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Kamers, personeel, eten, entertainment allemaal heel goed en goed geregeld. Iedereen mag zijn eigen mening hebben hierover maar wij hebben voor dit jaar weer geboekt: in September 11 dagen terug naar Montemar Maritim! We kijken er weer naar uit!
"TOP TOP TOPPER"
Aart en Joke Lamber...
30-9-2012
Wij komen nu voor de 15e keer in dit hotel en met plezier het is net of je weer thuis komt. Schone kamers, eten is weer top al missen we af en toe het stokbrood, personeel vriendelijk en behulpzaam altijd een woordje voor de gasten. In het restaurant is altijd plaats, je wordt netjes naar een tafel gebracht tafel zijn goed gedekt, met dubbel bestek en wijnglazen, wil je bier drinken dan is het een kwestie om een bier glas te vragen en dat wordt bij je gebracht. Als iemand niet tevreden is over het aangeboden buffet, dan vragen wij ons af wat die mensen dan thuis gewend zijn, voor ons is het in ieder geval voor herhaling vatbaar en boeken dus volgend jaar voor de 16e keer in september heerlijk comfortkamer bij Montemar Maritim.
met een groep, Sept. 2012
"Was weer fantastisch !!!"
R. Melger
20-9-2012
Ik heb weer ( zoals voorgaande jaren ) een heerlijke en gezellige vakantie gehad hier in Maritim - Santa Susanna . Elk jaar kom je bekende vakantiegangers tegen in de periode ( September ) en dat maakt het voor velen ook een stuk gezelliger . Eten weer toppie ( Ruime keuze ) . Kamers elke dag netjes schoon en waardevolle dingen kun je rustig laten liggen .
Volgend jaar gewoon weer hier naar toe !!
volgende
Kaart Malgrat de Mar / Santa Susanna
Foto's Malgrat de Mar / Santa Susanna
Video's Malgrat de Mar / Santa Susanna
Vraag en Antwoord Malgrat de Mar / Santa Susanna
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie