Hotel Indalo Park*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.787 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Indalo Park***

10 februari 2012

Hotel Indalo Park*** Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Indalo Park scoort een 8,8 uit 10, op basis van 574 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Indalo Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Indalo Park*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 319 vakantiefoto's van Hotel Indalo Park*** vinden. Je kunt 10 video's van Hotel Indalo Park*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Indalo Park*** met andere accommodaties in Malgrat de Mar / Santa Susanna.

562 beoordelingen over Indalo Park***

met oudere kinderen
Geweldig hotel aanrader
johan en merel with...
25-10-2011 ben er net weer uit santa susanna het was weer een geweldige week goede bediening leuke mensen
bij de receptie en mooie en schone kamers
en natuurlijk de hele week muziek met o/a wesley en agnis en nog veel meer artiesten het was 1 van de 2 orange weken met hollands muziek
ook in de eetzaal kun je te kust en te keur kiezen uit allerlei soorten eten iemand die hier klaagt krijgt thuis niets

met jonge kinderen, Okt. 2011
Geweldig hotel
Nienske
1-11-2011 Hotel Indalo Park is echt een aanrader!!! Het personeel is erg vriendelijk, heel leuk voor kinderen. De kamers worden elke dag schoon gemaakt. Het eten is fantastisch, wel 15 soorten salades bij het avondeten. Volop keus bij het ontbijt.

We komen hier vast nog een keer terug!!

met vrienden, Okt. 2011
Fantastisch
tonnyplat-Baggerman
6-12-2011 Geweldig Hotel, vriendekijk personeel,lekker eten en veel keuze, schone mooie kamers en een goede ligging wat wil je meer?
Wij komen volgend jaar weer!

met vrienden, Okt. 2011
SUPER
t.
1-11-2011 Een super hotel, heel vriendelijk personeel, mooie schone kamers,, heerlijk eten en heel veel keuze.Goede ligging dus alles voor een onvergetelijke en fantastische vakantie tot volgend jaar lieve mensen van Indalo Park!

met oudere kinderen, Okt. 2011
Helemaal geweldig
antoinet
26-11-2011 Wij zijn met zijn zessen een week in de herfst vakantie in hotel indalo park geweest.
zeer vriendelijk personeel, en een kok die het super klaarmaakt we hebben heerlijk gegeten.en genoten van deze vakantie
Ook het personeel achter de balie spreek nederlands en dat is zeker een pluspunt.
wij gaan zeker volgend jaar weer terug naar dit hotel we verheugen ons er nu alweer op. super
fam Baggerman uit Tiel

met oudere kinderen, Okt. 2011
Een super hotel
antoinet
27-10-2011 wij zijn 23 oktober terug gekomen van een weekje indalo park. helaas veel te kort,wat een super hotel is dit. zoveel keus met het eten wie daar over te klagen heeft snap ik niet.en zeer vriendelijk personeel, mooie schone kamers. wij waren daar met grotere kinderen en die vonden zelfs dat het hotel niet 3 sterren maar 5 sterren waard. dus een makkelijke keuze voor de volgende keer. voor ons weer INDALO PARK

met partner, Okt. 2011
Nooit meer
l.dekamper
24-10-2011 Het eten was redelijk.In de herfstvakantie overspoeld met een heel grote groep die alles deden wat God verboden heeft. Chaotisch Jammer want dit hotel ook in mei geboekt en toen was het goed.Aan de receptie werd niet goed gereageerd.

met partner, 2011
Prima
patrick oet borger
10-10-2011 zijn geweest van 24-9 tot 1-10 lekker rustig , gemiddeld was er grijs , prima , geen jankende kinderen, eten was goed , plek goed ,water goed , lekkere vakantie gehad , 1e keer ,maar komen weer, alleen dat nederlandse band de laatste dagen was waardeloos , vooral die pianist

met een groep, Okt. 2011
GEWELDIG!
Anny Huijbers
20-11-2011 Geweldig hotel. Er is werklijk weinig negatiefs op aan te merken
Het eten was uitstekend. Het personeel was heel vriendelijk. De kamers waren oke en ook de ligging van het hotel kon niet beter.

Misschien een minpuntje: Op zaterdagochtend om 10 uur moesten we uit de kamers. Dat waren ongeveer honderd personen. In de loop van de vroege ochtend kwamen er 8 volle bussen met mensen binnen. Die moesten allemaal op ongeveer 10 toiletten. Misschien kunnen ze hier nog een oplossing voor bedanken.

met partner, Okt. 2011
Heeeeeeeeeeeeeeerlijk
sandra en lute
17-10-2011 wat een heerlijk hotel is dit, prima centraal gelegen vlakbij het treinstationnetje vanwaar je met de trein voor een paar centen naar Barcelona kan gaan. De maaltijden in 1 woord fantastisch zoveel keus en alles even lekker. De kamer ruim en schoon. Het personeel erg vriendelijk.
Mochten wij ooit teruggaan naar Santa Susanna dan zeker weten weer in dit hotel!!!

met een groep (9)
alleenreizend (6)