Hotel Don Angel*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna Spanje beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Don Angel***

6,7

3 juni 2012

Hotel Don Angel*** Malgrat de Mar / Santa Susanna

Beoordelingen Hotel Don Angel***

Passeig marítim, s/n, 08398, Malgrat de Mar / Santa Susanna
Hotel Don Angel scoort een 8,3 uit 10, op basis van 140 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Don Angel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Don Angel*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 123 vakantiefoto's van Hotel Don Angel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Don Angel*** met andere accommodaties in Malgrat de Mar / Santa Susanna.

107 beoordelingen over Don Angel***

6,3
6,2
"Gemoedelijk hotel voor een redelijke prijs"
Fam.Hillenaar
11-8-2011 Wij zijn hier 11 dagen geweest (half pension) en hebben het prima naar onze zin gehad. Bij aankomst in de nacht kregen wij nog de mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen. De kamer is ietwat gedateerd en voor 4 personen aan de kleine kant, maar wel te doen. De hotelgasten zijn voornamelijk wat oudere Spanjaarden, jonge Oostblok stelletjes en Spaanse gezinnen met jonge kinderen. Hier geen schreeuwende Nederlandse jeugd, dit in tegenstelling tot Appartementen Oddisea aan de overkant, die zeer aanwezig zijn (sex op het balkon.) Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt en diner zijn in orde met voldoende keus. Mooi nieuw zwembad met nieuwe ligbedden, waar handoekjeleggen niet wordt toegestaan door de zwembadopzichter die meedogenloos de handdoeken verwijdert van de te lang onbezette ligbedden (heerlijk!) Avondanimatie is meer voor de oudere Spaanse gasten maar ook wel eens leuk om mee te maken.

"Fantantische vakanties op Hotel Don Angel"
Peter Van der woude
25-11-2011 In common everything was fine.No noise outside, the rooms were clean.The furniture was Ok and The TV screen is very big.We had balcony and nice views.Check out was 11 Am.

"Wonderful stay"
Ant
16-1-2012 Nice atmosphera , good breakfast , cozy hotel , not so big , with splendid swimming-pool , rooms ok , TV big screen , wifi free , good location near restaurants bars and shops . Staff Was helpfull everytime and everything was ok . We Williams come back .

met partner, 2010
"Nooit meer Don Angel"
Charissa
22-8-2010 Twee weken in dit hotel geweest, en nooit meer!
Nee, dit is echt geen aanrader.. in de badkamer allemaal mieren. In de kamer zelf overal stof en bende. Werd totaal niet goed schoongemaakt!
Personeel was niet erg vriendelijk op een paar mensen na . Niet goed Engels sprekend personeel , sommige deden wel moeite maar alsnog begreep je er vrij weinig van.
Weinig begrip bij de receptie als je bent besloten van al je persoonlijke eigendommen.
Het eten van het buffet was vaak koud, en vaak waren het vis gerechten. De koks hadden wel handschoenen aan voor de hygiëne , maar één kok pakte steeds papier om het zweet van zijn hoofd weg te vegen en veegde meteen eventjes lekker met diezelfde doek over het aanrecht heel dicht bij het eten, Heerlijk of niet?!

Nogmaals dit is GEEN aanrader

met vrienden, 2010
"Echt goed"
monique
19-8-2010 top hotel,eten was goed,en genoeg keuze.ook heel schoon de kok bakte met handschoenen aan.elke avond wel weer iets anders.ze verdienen er een ster bij.ik ga zeker terug.
twee zwembaden waarvan 1 groot met bubbelbad erin.genoeg ligstoelen.nee top.en ik ben kritisch dus zou zeggen als het niet zo was.

met partner, Aug. 2010
"Schoon eenvoudig gezellig en echt spaans hotel"
fam gemser
5-9-2010 wij hebben alleen gebruik gemaakt van het ontbijt deze was wel eentonig en als het druk was bv in het weekend moest men zoeken en vragen om kopjes voor de thee of koffie, de kamer werd iedere dag schoon gemaakt en schone handdoeken niks mis mee,het nieuwe zwembad is een echte verbetering ook de 2 restaurantjes aan de boulevard doen gezellig aan ,met de avond was er muziek meer gericht op de oudere gasten maar van de boulevard kwamen veel mensen toch een kijkje nemen,net als bij het nieuwe zwembad ,goede ligging tov strand ,dorp en openbaar vervoer ,personeel doet zijn best
redelijk schoon hotel voor zijn prijs

met een groep, Aug. 2010
"Leukken hotel"
rienie
20-3-2011 de hotel heeft een leukke sfeer.kind vriendelijk.en lekker eten.

met partner, Juni 2010
"Goed en schoon hotel"
ferdy
4-4-2011 Wij kwamen bij Don angel aan, en de eerste indrukken waren schoon en goed geregeld. Het eten was helaas wat aan de jammere kant, omdat het brood een beetje hard was. Ook het avond eten had niet bepaald veel smaak.

Voor de rest, een goed hotel.

met een groep, Juni 2010
"Leuke week!"
rick_dieteren
13-8-2010 Dit hotel hadden wij tijdens onze school excursie. Het is een redelijk groot hotel, gelegen aan de boulevard van Santa Sussana en niet ver van Malgrat de Mar. Het hotel is erg goed, maar zeer gedateerd (wat wel een gezellige sfeer geeft). De kamers zijn eenvoudig, goed en zeer schoon. Het hele hotel was zeer schoon te noemen. Ontbijt niet verkeerd, brood was wel niet te eten en erg hard. Buffet was minder, na een paar dagen op uitgekeken. De smaak van het eten was ook minder en niet echt lekker. Het brood dat al hard was in de ochtend word 's avond volgens mij herbruikt. Al moet ik toegeven dat een aantal gerechten wel goed zijn, maar verwacht geen culinair hoogstandje. Het hotelbar personeel was zeer vriendelijk, leuke avonden in de bar, topper! Zwembad keurig en schoon, jacuzzi was ook een leuke toevoeging. Het geheel nieuwe zwembad van het hotel zag er zeer goed uit. Het hotel is dicht bij het station gelegen. Redelijk hotel, eten kan beter, veelal ouder publiek. Wel een top week!

zakelijk, Juni 2010
"Reiziger "
reiziger
12-3-2011 dit hotel hebben wij bezocht in Juni 2010.
het is een klein (familie hotel).
het hotel straalt rust en gezelligheid uit.
de ligging van het hotel is prima.personeel is vriendelijk en behulpzaam.

alleen alles is een beetje verouderd.
maar prijs kwaliteitverhouding is prima.
dit hotel is alleen afteraden voor gezinnen.
meer voor de 55+.