Beoordelingen Camping Bonamar Park***

19 juni 2013

Bonamar Park***
Beoordelingen Camping Bonamar Park***
Avenida de poareda S/N, 08380, Malgrat de Mar / Santa Susanna
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Bonamar Park*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Bonamar Park*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Bonamar Park scoort een 6,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Bonamar Park*** in Malgrat de Mar / Santa Susanna, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Bonamar Park***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Bonamar Park*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Bonamar Park*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Bonamar Park*** met andere accommodaties in Malgrat de Mar / Santa Susanna.

3 beoordelingen over Bonamar Park***

3,4
met partner, Sept. 2012
"Nooit meer"
Lucia
29-9-2012 Bungalows zijn blokhutten zonder meubilair, die te dicht op elkaar staan. Bedden zijn hard met te dunne matrasjes. Hooguit 5 minuten douchen en dan is het water koud. Electrische kookpitten willen slecht warm worden. Geen privacy door 3 meter tegenoverstaande blokhutten. Nee, geef ons protie maar aan fikkkie. Nooit meer. Gelukkig was de tweede gratis, maar wij hebben die week niet uitgezeten.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Personeel pleegt diefstal!"
Joey Dirker
28-7-2012 We zaten in een bungalow op een speciaal gedeelte met alleen huisjes op het park.Het huisje is simpel, maar bevat alles wat je nodig hebt.De tuin wordt netjes bijgehouden,maar verder is alles erg gedateerd.Rond en in het zwembad slingerde vuil en dit werd niet dagelijks schoongemaakt.Verder bleek het personeel zeer onbetrouwbaar.Onze douchkop was defect en we hadden bij de receptie verzocht om dit te repareren. Op het moment dat we niet aanwezig waren zijn 2 werknemers (is al bijzonder voor een simpele douchekop vervangen) naar binnengegaan.Ze hebben vervolgens al onze spullen te doorzoeken en hebben waardevolle spullen gestolen.Onze buren waren hiervan getuigen, maar ondanks dat nam de directie onsniet serieus .Het werd afgedaan als een actie van een bende die ook op andere campings zou hebben toegeslagen.Er was bij ons geen braakschade en in andere huisjes in onze straat,waar niemand aanwezig was, is niet ingebroken.Lijkt me geen toeval.We zullen de Costa Brava nooit meer aan doen.

met vrienden, Juli 2011
"Nooit meer!"
Tom
14-5-2012 Deze camping geboekt bij touroperator. We werden uiteindelijk op Bonamar Platja (een deel van Bonamar Park) geplaatst. De camping werd vroeger Els-Pins genoemd. Zoals te zien op de foto is dit een kale parkeerplaats. Het mooie groen van planten die op de foto's staan op de touroperator website is nergens op de camping te vinden (wel aan de andere kant van de weg, maar daar zitten alleen Spanjaarden). Het ligt wel direct aan het strand. Nooit meer bij touroperator en nooit meer naar Bonamar Park/Platja!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?