Aparthotel Rosamar Maritim*** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Rosamar Maritim***

6,1

3 juni 2012

Aparthotel Rosamar Maritim*** Lloret de Mar

Beoordelingen Aparthotel Rosamar Maritim***

Avda. Pau Casals 1, 17310, Lloret de Mar
Aparthotel Rosamar Maritim scoort een 8,0 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Rosamar Maritim***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Rosamar Maritim*** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Aparthotel Rosamar Maritim*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Aparthotel Rosamar Maritim*** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

20 beoordelingen over Rosamar Maritim***

6,3
6,3
1,6
6,1
5,7
"Tegengevallen"
Karin
16-7-2009 Het hotel ligt op een perfecte plek. je hoeft alleen maar de weg over te steken en je staat met je voeten in de zee.
Het hotel vind ik echter een stuk minder goed. Het personeel is over het algemeen vriendelijk. Maar wij zouden een kamer met balkon krijgen op zeezicht. Dit bleek niet te kunnen. Je moest daar voor bijbetalen terwijl de touroperator zei dat het gratis was. Wij kregen kamer met een piepklein balkon waar je amper op kunt staan. Verder stonk het heel erg in het hotel naar een gaslucht of zo. heel vreemd. Het eten was koud. Alles lag in zuur en het vlees bestond alleen uit vet. De borden en het bestek waren ook best smerig. het enige dat er goed uitziet is de sla en meloen.
En all inclusive betekent in dat hotel dat je alleen water en vruchtensap onbeberkt kunt drinken die al heel lang op tafel lauw staan te worden.
Ik raad mensen aan om NIET naar dit hotel te gaan.

met oudere kinderen
"2 sterren hotel!"
Peter staring
12-7-2009 Toen ik er voor het eerst kwam, had ik een goede indruk, Het hotel ligt op de hoek van de boulevard en ligt ongeveer 100 meter van het strand.
Echter toen we het hotel binnenkwamen zag het er anders uit, te kleine 4 persoonskamers, een klein balkon en het eten was niet doen, elke dag hetzelfde, patat was niet om te eten.
Na een week aten we ergens anders.
positief,je kan gebruik maken van de zwembaden van de andere 3 Rosamars

met vrienden, Juni 2009
"Nooit meer"
shirley
14-6-2009 het hotel rosamar maritim is het slechste hotel waar ik ooit geweest ben . Het eten was niet te eten , er was geen variatie , en er zat een rare smaak aan. De ligging is wel goed dicht bij het strand, niet veel geluidsoverlast en dicht bij de winkel straat.
Voor de rest was het zwembad 3 bij 3 en ong. 15 ligbedden. Dus erg klein. Ik vond de personeel ook niet erg vriendelijk en dit allemaal tegenover gestelde van het hotel rosamar garden. waar wij mochten zwemmmen en het personeel was daar welerg vriendelijk.

met partner, Juni 2007
Lydia Olefs
30-9-2007 Dit is het slechtste hotel waar we ooit geweest zijn.
De ligging is heel goed maar dat is dan ook alles, het eten is echt niet te eten (nooit op tijd klaar, koud, niet doorbakken, het laatste moet uit de bakken gehaald worden,...) en het water op tafel komt uit de kraan.
De kok staat nochtans steeds zeer zelfvoldaan te kijken.
Wij gingen 5 keer opnieuw vragen om de airco te maken, één keer kwam er iemand even de deur open en dicht doen. Op de bovenste verdieping is het nochtans warm. Het uitzicht is er wel mooi en voor de rest is de kamer OK.
Ons zie je er nooit meer.

chantal
5-8-2006 haai,

ook ik ben dit jaar naar rosamar maritim geweest, en ik kan u aanraden om niet naar dit hotel te gaan.
het eten is echt niet te eten alleen sogtend is het redelijk maar wel erg weinig . maar 'savonds en'smidags is het eten koud en zeer weinig , geen variatie , het water wat op tafel staat komt gewoon uit de kraan , en de watermeloen smaakt bedorven.

de ligging van het hotel is wel gunstig aan het einde van de boulevard dus je hebt geen last van jongeren die thuis komen van het uitgaan, en toch vlak bij het centrum.

qua zwembad wat er op dakterras is is niet groter als een pierenbad, maar je mag wel gelukkig van het luxere hotel rosamar garden gebruik maken wat wel erg groot is .

Simone
31-7-2006 Hoi,
ik ben dit jaar naar Rosamar Maritim geweest!
Ik zou U dit hotel niet aanraden!
Het ontbijt is lekker, een donut muffin en een broodje.
Maar het middag/avond eten viel echt tegen. Aleen een SLAPPE friet en een watermeloen is nog te eten. Ook krijg je met het avond eten Rosé en water gratis. Water is na onze mening kraanwater. Rosé dat lus ik niet. Ook staat er automaat voor sinasappel/ananas/multi sap.. het lijkt wel pure Ranja. veel te zoet.
Het gebrek aan Nederlanders is er ook! alleen maar Russen en Duitsers.

Ook staat er dat je een Jacuzzi heb. Die stink echt erg! en is klein. Het zwembad is ook heel klein! dan heb je nog2 sauna's die volgens my nooit schoongemaakt worden ofzo.

Je heb geen last van geluidsoverlast van buiten! aleen in de badkamer hoor je de mense boven je wel praten.

De baaitjes
17-12-2005 Wij komen reeds 20 jaar in Lloret en zitten afwisselend in Rosamar en Maritim.
Beide hotels zijn prima. Leuk personeel, goed eten. Voor kinderen is er en leuke kinderclub met Nederlandse begeleiding. Leuk zwembad erbij met glijbanen. Kortom super! En we gaan in 2006 zeker weer.

heurter
10-8-2005 wij zijn in rosamar &spa geweest in juli 2005 , het zwembad vonden wij erg klein en zeer koud water, elke dag kwamen er mannen die het water testten en daarna wat gekleurde vloeistoffen erin gooiden terwijl wij aan het zwemmen waren ( op de kannen stonden giftekens!!)erg vreemd allemaal??
Daarintegen waren de kamers en de ligging perfect, het personeel was niet erg vriendelijk en de animatie was ook niet veel. Ook in dit complex hadden we veel last van onbeschofte oostblokkers (russen of polen?) die totaal geen rekening hielden met andere hotelgasten.
Het eten was eentonig en lauw.
Dit hotel is zijn vier sterren niet waard vinden wij, wij zullen er ook nooit meer terug naartoe gaan
Fam. Heurter

chantal
25-7-2005 Rosamar Maritim zijn we 2 dagen geleden vertrokken. Het is een mooi hotel gelegen aan het strand. Vooral snachts geen last van jongeren. De 2-persoonskamers zijn niet zo groot, maar worden wel iedere dag schoon gemaakt. Het bed viel tegen daar zat onder een groot gat. Het balkon konden we ook nie op zitten, maar wel makkelijk voor de was. De bediening was vriendelijk en goed. Het eten was minder vooral heel veel vis en olijfolie. Maar we hebben een prima vakantie gehad en voor herhaling vatbaar. Het is een prima hotel alleen zwemmen moet je ergens anders !!!

Maarten
20-7-2005 Hoi,

Wij zijn dit jaar in het hotel Rosamar Maritim geweest.
Het is een prima hotel.
Faciliteiten vallen tegen.