Appartement Las Mariposas** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 5.9 | Zoover

Balkon

Beoordelingen Appartement Las Mariposas**

Cami Santa Cristina S/N, 17310, Lloret de Mar
Appartement Las Mariposas scoort een 5,9 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Las Mariposas**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Las Mariposas** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Appartement Las Mariposas** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Las Mariposas** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Appartement Las Mariposas** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

39 beoordelingen over Las Mariposas**

6,3
6,6
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een mooi en netjes appartementencomplex"
Ilse
30-8-2011 wat fijn dat dit appartement net even bij het centrum ligt. De behoorlijke klim valt reuze mee en de afstand naar centrum/strand zijn 5-10 min. Appartement eenvoudig en netjes. 1x nieuw beddegoed en 2x handdoeken per week. Vriendelijk personeel en leuke bar en zwembad. Voordeel dat je geen ligbed hoeft te reserveren. Fenals is mooi en rustig met lekkere restaurant. Aanrader "Bahama mama"!!

alleenreizend, Sept. 2010
"Vond het aardig"
R de keijzer
10-10-2010 het is maar twee sterren. als je meer luxewil zalje meer moeten betalen alle waare naar zijn geld. mijn kamer was schoon toen ik er in kwam. alleen de algemene toileten waren smerig dat is jammer. maar je kon er goed eten voor weinig geld. supermarkt dichtbij. ik heb het best naar mijn zin gehad.

alleenreizend, Sept. 2010
"Ik vond het best redelijk volgend jaar weer"
R de keijzer
10-10-2010 ben alleen geweest.het is maar twee sterren. maar alle waare naar zijn geld ik vond de bar best gezellig mijn apartement was best schoon het zwembad was goed en kon er goed eten voor weinig geld. ga volgend jaar weer.wil je meer luxe dan moet je vijf sterren boeken. maar daar betaal je ook naar. alleen de openbare toiletten vond ik heel smerig.dat is jammer.

alleenreizend, Aug. 2010
"Leuk"
xxx
31-8-2010 heerlijke studio.
zwembad was ook goed en je hoefde niet te vechten voor een bedje.
minpuntje was de barkeeper,als vrouw alleen was hij erg vervelend.

met vrienden, Aug. 2010
"Dit echt nooit meer"
Leersum
16-8-2010 Toen we gingen boeken stond dit als een 2-sterrenhotel op internet. We kwamen aan en bleek dus 1-ster te zijn.

Dit was wel te zien ook, we komen het appartement binnen en alles ligt onder water. Dit kwam door de douche. We opende de koelkast en er lagen gewoon 2 handoeken onderin om het water er niet uit te laten komen. De hele koelkast was gewoon ranzig!

Verder waren de bedden ofzo ook niet opgemaakt. We moesten ze zelfs nog neerzetten. In de bedden lagen nog allemaal haren, dus schoongemaakt word er ook niet.We zijn 1 week geweest en ze hebben maar 2x 2 handoeken komen brengen en dus niet schoongemaakt.

Kortom dit hotel is erg slecht, en ik raad niemand om naar dit hotel toe te gaan.

"We gaan dit jaar weer"
Ed Arons
18-5-2010 We zijn 'verhuisd' naar een andere kamer om eerder de zon te hebben.
Mooi appartement, mooi zwembad.
Restaurant is beperkt.
Afstand naar het centrum en het strand is groter dan normaal. Wel een grote supermarkt vlakbij.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Leuk voor een keer"
Gaudi
12-5-2010 Appartement complex ligt op een heuvel en aldaar gearriveerd moet er ook een trap genomen worden wat het minder geschikt maakt voor minder validen en mensen met heel kleine kinderen.
Het personeel is vriendelijk, spreekt over het algemeen goed engels en geeft nuttige informatie als je daarom vraagt.
Het appartement zelf was schoon genoeg. De keuken heeft een magnetron, wat heel veel andere niet hebben (zeker een pluspunt).
De bedden waren niet erg super, maar voor deze prijs moet je dat ook niet verwachten (voor ons goed genoeg).
Het zwembad wordt elke dag en soms zelfs vaker schoongemaakt.
Lloret is een openlucht feesttent, gericht op zomerdisco's. Het strand is wat stijl aflopend, maar wel mooi. (Er zijn er 3 in de omgeving)
Wil je naar Barcelona, dan kan dat met de Bus vanaf de terminal, die je afzet bij Blanes treinstation. De trein is een soort sprinter. Je hebt zo'n 20 stations tot je bij Barcelona bent (1 uur 15 min). Geen reden tot vervelen dus!

met jonge kinderen, Mei 2010
"Lekker in Lloret"
lm
5-9-2010 Wij zijn in de meivakantie naar Lloret geweest en zaten in Las mariposas. Het was simpel maar schoon en comfortabel genoeg, zeker voor die prijs! Handdoeken werden elke 2 dagen vervangen maar als je het vroeg kreeg je zo extra of nieuw. Dit goldt ook voor glazen etc. Niet alles is in prima staat maar wij kregen onze borg dan ook zonder controle terug!!
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, ook naar de kinderen, al spreken ze niet allemaal evengoed Engels. Soms zijn ze wat familiar maar dat schept juist ook een leuke sfeer. Wat minder was de "klim" naar het complex zelf.
Je zit in Fenals dus niet middenin Lloret wat wij (moeder en kind) wel prettig vonden i.v.m. uitgaanslawaai. Lloret is wel heel goed lopend te bereiken (ongeveer 15 min als je doorloopt en geen horde kinderen bij je hebt)!
Het strand van Fenals is binnen 5 min. te bereiken en lekker rustig met voornamelijk Spanjaarden. Meerdere supermarkten en winkeltjes op loopafstand.
Zodra het kan gaan wij weer hierheen.

met vrienden, Juli 2009
"Super!"
Zarah
9-2-2010 Wij zijn vorig jaar met 6 meiden heen gegaan. Je krijgt waar voor je geld want het was super goedkoop. Aardige mensen die er werken, spreken alleen niet allemaal evengoed engels. Je kunt rustig slapen (geen lawaai). Alleen het centrum is ver lopen, en het drukbezochte strand ook. Maar de taxi was ook goedkoop dus prima te doen. En aanrader voor jongeren, maar ook voor gezinnen!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Goed verzorgd en lekker relaxed"
E. Zikking
27-11-2009 ben twee keer in las mariposas geweest en beide keren heb ik er een heerlijke vakantie gehad.
Goede schoonmaak, als er iets is wordt het meteen gedaan. Eigenaren en personeel zijn super vriendelijk, vooral Frank is een leuk typ.
Ik ben er met mijn zoon van 11 geweest en ook die heeft het daar enorm naar zijn zin gehad. Dit appartement is echt voor iedereen geschikt.