Hotel Guitart Capri*** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 4.7 | Zoover

Hotel Guitart Capri*** Lloret de Mar

Beoordelingen Hotel Guitart Capri***

C/turo De L Estelat 5, 17310, Lloret de Mar
Hotel Guitart Capri scoort een 4,7 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Guitart Capri***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Guitart Capri*** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Hotel Guitart Capri*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Guitart Capri*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Guitart Capri*** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

1 2 3 4 5 volgende

3,8
4,1
"Was een super hotel"
joy
12-8-2011 Het eten was zeer variable en lekker, altijd warm en voor ieder wat wils.
Het personeel was zeer vriendelijk en werkte hard.
De kamer was klein maar schoon en we hadden super goede bedden, ons balkon lag aan de schaduwkant dus dat was heerlijk miste we de airco niet.

"Eenvoudig maar zeker wel schoon"
ralph
11-8-2011 Eenvoudig hotel met goed ontbijt en redelijk avondeten. Kamers waren schoon en iedere dag bedden opgemaakt en schone handdoeken. Verhouding prijs/kwaliteit zeker in orde.

"NIET DOEN"
Cor
1-9-2011 Wat een teleurstelling. Zeker geen 3 sterren, hooguit 1. Koud eten ipv warm, veel schreeuwende (groepen) jeugdigen die gewoon hun gang kunnen gaan, zonder correctie van hotelmedewerkers. Je smelt weg in de hotelkamer zonder airco en het hotel maakt zelf ook veel lawaai met muziek. De liften doen het niet of zijjn bezet. Alleen de manager spreekt Engels. Zeer lawaaierige balkondeuren en vreselijke bedden, oud en smerig sanitair. Misleidende foto's want het hotel staat pal naast 2 flafgebouwen....
Kortom, wij komen hier nooit meer. Lloret is een hele leuke plaats met een fantstisch strand en leuk centrum, jammer dat er meerdere fluthotels zijn. Doe er je voordeel mee.

met partner, 2010
"Niet voor gehandicapten"
cor polka
9-8-2011 behoorlijk steil dus niet voor mensen die moeilijk lopen of rolstoel

met een groep, Juli 2010
"Slecht moest het kunnen alles 0 behalve liging"
Anoniem
8-8-2011 Het zwembad was echt super vies.
We moesten de matrassen zelf op de bedden leggen ze stonden tegen de muur.
Er zaten zelf bloed vlekken op onze kussens.
De tapijten hangden vol met stof zeker 1 jaar niet gepoetst geweest.
Het eten was echt niet te eten.
De openbare toiletten waren niet proper.
Mijn vriendin zat vast in de lift.

Onze mening :slecht bel stressvakantie als het zo erg is zien ze eens hoe het echt is op tv

En nog ze hebben al in stressvakantie gekomen maar laat ze nog maar eens gaan !

"Erger dan erg."
Hendrik
22-7-2010 Problemen met kamers, 3pers. kamer heb je een kamertje van 3 op 5 voor 3 mensen. eten kon ik spijtig geen 0 geven, het eten word steeds opnieuw gebruikt ( zo smaakt het toch) we vinden allerlei DINGEN in het eten die er niet horen te zijn. De vriendelijkheid bij de receptie kennen ze niet, nooit meer dit hotel hier 900euro aan betaald voor 10dagen, nie te geloven. 1 pluspunt, all in voor de drank was zeker wel een voordeel, waren niet zuinig op de alcohol hehe. maar wel een serieuze afrader voor iedereen!

"Slecht , geen 3 sterren waard"
Annelies
22-7-2010 De eerste dag dat we aankwamen hadden we al dadelijk problemen met de kamers , we hadden voor 2 kamers gereserveerd 1 voor 3 personen en 1 voor 2 . De kamer van 3 personen was niet beschikbaar waardoor we 3 kamers kregen 1kamer voor 2 en 1 kamer voor 2 . Geen airco , de kamers waren simpel geen enkele luxe het zwembad was klein voor zoveel mensen , in ons eten zat er plastiek en haren 2x , in de spaghetti zat een botje van vlees . Het is duidelijk geen 3 sterren waard . Dit hotel raad ik iedereen af !

met vrienden, Juli 2010
"Lloret ja, guitart capri nee"
christian
26-7-2010 Het hotel was helaas niet wat we ervan verwachten. Gelukkig gingen wij erheen voor het uitgaan, maar zelfs wij jongeren zijn beter gewend. Het receptiepersoneel vond telefoontjes belangrijker dan de gasten aan de balie. Wij moesten een aantal keer wachten voordat wij echt geholpen werden. Ook bij de bar kregen wij de indruk dat Duitsers meer in trek waren dan wij Nederlanders. Nors en kortaf. Ook het eten was niet helemaal super. Ja, er was genoeg afwisseling, maar als het koud is en je vind er haren in dan hoeft het van mij niet. De kamer was ook niet wat het hoorde te zijn.
Eerst kwamen wij in een kamer waarvan het badkamerlicht kapot was. Daarna kregen wij een kamer waarvan de wasbak scheef stond en deze liep veel te langzaam leeg (mede hierdoor stond onze kamer plots blank)
Het enige wat er wel top was waren de bedden! Die lagen gewoon goed.

Het hotel verdient geen 3 sterren. Volgend jaar toch maar weer een ander hotel!

met vrienden, Juli 2010
"Eens, maar nooit meer!!!"
Dyonne
11-7-2010 Ben vanmorgen om 11 uur weer thuis aangekomen, en blij toe!
Heb een heerlijke vakantie gehad, maar absoluut niet mede door het hotel, was echt een ellende!
We hebben bijna anderhalf uur staan wachten voordat we onze sleutel kregen, schijnbaar was er een of andere "miscommunicatie" waardoor er een andere datum bij het hotel stond ingeschreven :S, de kamer is ook niet om over te spreken, de vloer lag nog vol met stukjes chips en andere rommel, de wc-borstel lag gewoon op de grond :S te vies voor woorden, bah!! nou het balkon daar voelde we ons ook niet echt veilig, het liep omlaag :| mn beste vriendin is haar nagellak en aansteker kwijt hierdoor, geen ramp maar toch, je voelt je niet veilig. Omdat het eten totaal niet te vreten was, zijn we zelf maar boodschappen gaan doen, blijkt ook nog eens dat ze hun schoonmaaksters verhongeren, want ons eten was opeens op :| te erg voor woorden, Lloret geweldige plek!! maar echt nooit meer in Guitart Capri!!!

met vrienden, Aug. 2009
"Een hotel om te vermijden !"
Stephanie
6-10-2010 Dit hotel is zelfs geen ster waard. Zo oud, vies, vuil en stinken dat het daar doet! We bleven er 2 nachten en dan ... op naar véééél beter.

1 2 3 4 5 volgende