Hotel Festa Brava*** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 7.0 | Zoover

Hotel Festa Brava*** Lloret de Mar

Beoordelingen Hotel Festa Brava***

Ctra. Blanes, 17310, Lloret de Mar
Hotel Festa Brava scoort een 7,0 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Festa Brava***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Festa Brava*** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Festa Brava*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Festa Brava*** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

24 beoordelingen over Festa Brava***

6,6
met een groep
"Prijs/ kwaliteit oké!"
faby
16-4-2010 Op de 5 april zijn we met de miniemen, kadetten en scholieren toegekomen met onze voetbalploeg.Het toewijzen van De Kamers is ondanks de Grote Groep Goed gegaan.Onthaal was vriendelijk.
Ligging Kort BIJ Het Centrum.
Eten was niet Slecht, ALS JE DAT JE weet vanaf 49 euro Kan logeren.
VOOR DE Kinderen Ruime keuze.Mogelijkheid TOT EEN lunchpakket.
Vriendelijk personeel.
Kamers goede, ieder dag bedden opgemaakt, kamer gepoetst en Dagelijks vers handoeken. Geen zeep van douchegel aanwezig.Deze Formule Zeker een aanrader is VOOR Grote groepen Kinderen . (Voetbaltornooi in Toredea) Ligt - +10 min. Rijden Vandaan.

"EEN TOPPER VOOR DEZE PRIJS"
luc symkens
23-11-2009 voor de prijs was het echt een heel goed verzorgt hotel,wat sommige van het eten klagenm is ongegrond,ik ben der met mijn vrouw 15 dagen geweest,eten was eenvoudig maar goed,wil je luxe hebben ,betaal dan wat meer,,luxe kan je voor deze prijs niet hebben,dat weet je van te voren,,wij hebben het hotel voor eten en slapen,waar hebben die klagers het voor,,,de klager willen weinig betalen en veel luxe hebben,en dat kan nu eenmaal niet.

"Matig"
piet
4-8-2008 hotel ziet mooi en schoon uit. kamers redelijk voor de prijs. wordt alleen na een aantal dagen niet schoongemaakt.

een groot min punt is dat maar 1 iemand een beetje engels spreekt.
de rest alleen maar spaans

het eten is niet gaar!! overal loopt gewoon ut bloed uit, en zelfs de patat is niet te eten. als je hier eet kun je de hele vakantie op de wc blijven zitten echt een afrader wat betreft het eten!

kom je het s avonds terug om je sleutel bij de receptie te halen komt de beveiliging opeens achter je aan met een stroom apparaat van 220volt omdat ze niet verstaan wat je zegt.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Festa Brava*** bij:

met vrienden, Juli 2008
"Mooi hotel voor jongeren"
Guido
4-8-2008 Mooi hotel voor Jongeren die komen voor het strand en uitgaan

Sascha
25-11-2007 Heel mooi hotel, eten was niet lekker, vaak hedzelfde en vaak koud. Maar voor de rest was het een prima hotel voor de prijs die wij betaalden. Echt een hele goede ligging. Eventjes lopen en je bent i n het centrum. Fijn zwembad. Soms wat overlast maargoed, dat heb je als je naar lloret gaan. Leuk hotel!

Familie
R. Blondeel
18-10-2007 Wij zijn vorige week teruggekomen van een 13 daagse vakantie naar dit hotel.
Het hotel is aardig, maar simpel.Personeel is allemaal wat aan de oude kant en niet echt vriendelijk.De kamerschoonmaaksters daarintegen zijn erg vriendelijk. Men spreekt (minpunt) bijna geen Engels aan de receptie. Eten in het restaurant is eenvoudig, maar goed, echter wel bijna elke dag hetzelfde. Kamers zijn netjes ingericht maar niet al te groot. Het hotel is wel heel centraal gelegen, om de hoek van het centrum, 5 min. van de plaatselijke markt,tegenover het Casino van Lloret en naast het busstation. Het strand zit op circa 5 minuten loopafstand.
Over het algemeen is dit een redelijk goed hotel voor de meer zelfstandige vakantieganger die niet veel eisen stelt.

b de vries
16-8-2007 ik was er in augustus 2007 is mij prima bevallen en het eten was geen 4 of 5 sterren hotel. dus hier kon je wel meerdere keren opscheppen simmpel maar wel goed. maar overal was alles prima ja je hoort wel eens wat lawaai maar als je dat niet wil moet je ook niet naar llorret gaan en als er een klacht was werd het ook gelijk opgelost kga volgende keer zeker weer

Randy
10-8-2007 Slechtste hotel ooit! eten is vies! elke dag zelfde, gegrilde vlees is 2 van 3 keer niet eens gaar.. personeel is onvriendelijk, heb hun in 10 dagen niet eens 1x keer kunne betrappen op een glimlachje richting gasten.. chagrijnige oude mensen zijn het allemaal.. vriendelijk tegenover je hotelgasten? nee dat kenne ze niet.. 1e dag dat ik aankwam zag ik al dat ze geen computer hadden maar nog met agenda;s werken.. hmm onderscheid je daarmee op een positieve manier met de andere 3sterre hotels anno 2007?

Heleen
2-7-2007 we zijn afgelopen meivakantie heen geweest het was als eerst opzicht een heel mooi hotel alles was verder ook wel goed alleen het eten was echt vies het was elke dag het zelfde eten maar verder is het een heel mooi hotel opzich wel

met vrienden, Juli 2007
Anoniem
13-8-2007 Als je voor het hotel staat en een stap naar binnen zet. Denk je dat het er netjes uit ziet. Het ziet er ook schoon uit.

De ligging vond ik perfect. Je zit vlakbij het busstation en Tropics. Je moet 5 a 10 minuutjes lopen naar het strand.

De service, sommige hotelmedewerkers waren aardig en vrolijk. Maar sommige ook echt onuitstaanbaar. Vooral de oudere wil je het liefst weg hebben! Ze luisteren naar je verhaal en als er wat kapot is komen ze het die middag nog maken. Ook ging er wel is wat mis met de handdoeken, maar die werden ook zo snel mogelijk gebracht.

Het eten was vies! Rotte appels, perziken en de watermeloen was te doen. De boontjes, broccoli, bloemkool etc. leek wel uit een potje. De medewerkers zaten soms met hun handen in het eten! Beter elke dag ergens anders eten!

De kamers zijn klein en erg simpel. Verwacht daar niet veel van. Voor alleen slapen enzo is het prima!

Ik heb genoten van mijn vakantie, maar het hotel heeft daarbij niet geholpen... helaas.