Hotel Caribe** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 6.2 | Zoover

Hotel Caribe** Lloret de Mar

Beoordelingen Hotel Caribe**

Agustin Cabanyes, 17310, Lloret de Mar
Hotel Caribe scoort een 6,2 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Caribe**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Caribe** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Caribe** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Caribe** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

1 2 3 4 5 6 volgende

5,3
met een groep
"Een top hotel"
Marieke
19-2-2009 De ligging was perfect.
We hebben erg genoten en gaan volgend jaar zeker weer!!!
Mensen van het hotel waren heel erg aardig en heel behulpzaam!
Het eten was echt goed te doen!
Voor iedereen was er wel iets lekker bij!
Kamers waren netjes en we hadden en goed uitzicht.
Voor een 2 sterren hotel echt goed te doen! ik vond het ook wle zeker 3 sterren waard.
Dus ik raad iedereen aan om zeker een keer naar dit hotel te gaan het ligt zeer centraal een top plaats dus.
Ik heb echt een top vakantie gehad!

"Voor uitgaansbeesten perfect"
jantje
7-1-2009 Het hotel heeft een goede ligging, midden in het centrum, en nog geen 5 min lopen naar het strand! Wel komen er elke dag schoonmaaksters binnen vallen die je niet eens kunt verstaan! Het eten was niet zoveel, alleen het ontbijt was goed!

"Een absolute aanrader"
Timo
2-8-2008 Een te gek hotel er is dat werkelijk alles mogelijk de kamers zijn knus en tevens voorzien van alle basisbehoeften. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam bovendien was de ligging van het hotel niet ver van het strand en het centrum

Kortom dit is voor iedereen die komt om te feesten een absolute aanrader

met vrienden, Aug. 2008
"1 keer, nooit meer!"
Linda
30-1-2009 Leuk hotel als je alleen voor het uitgaan en aan het strand liggen gaat. Er zijn veel jongeren maar hierdoor is het ook een stuk vuiler. Het ligt wel centraal maar met kinderen zal ik hier nooit heen gaan.

Nell, Peet & Jack
1-7-2008 Wij zijn zomer 2007 in llor slet de mar geweest, het was een knallende vakantie, en de perzikken(van het "overheerlijke" buffet) naar de Duitsers werden ook erg gewaardeerd. Af en toe een inval van de Gardia Civil als we met nep pistolen gingen schieten.
De gebruikte condooms leiden je terug naar je kamer, want die hangen aan je deurklink. Met de noodbel in de lift ken je dikke beats maken, play that funky music.
Kortom in hotel caribe kan alles
Nothing is impossible!!

Lloret = masterr
8-1-2008 Hotel Caribe: Vorige jaar zomer 2007 ging ik samen met vrienden naar Lloret. We hebben gekozen voor hotel Caribe, waarom? omdat we studenten zijn die gewoon houden van feesten en geen geleuter. Hotel Caribe zit lekker in de portomonee voor jongeren en is een prima hotel. Zit vol met jongeren en leuke dames .kamers zijn oke douche is perfect, personeel is super, het ligt mindenn in het centrum en een loop afstand van nog geen anderhalve minuut van het strand af. Het enige wat gewoon zwaar minder is is het eten. Ben je een persoon dat op vakantie gaat om de heledag te chillen in het hotel dat zeg ik zoek aub een andere. Ben je een persoon dat S'morgens/s'middags opstaat en tot op de avond in de stad of strand ligt en in de avodn tot laat in de nacht uitgaat en met de mentaliteit naar lloret gaat helemaaal los te gaan dan zeg ik boek perdirect Hotel Caribe.

Sean en Stefan
1-12-2007 Het was de zomer van 2005, wij verheugde ons op een te gekke vakantie vol met vrouwen, drank, een goed hotel en lekker eten. De 1e 2 waren ok, nr 3 en 4 bedorven het plezier. Bij binnenkomst in de kamer werden wij hartelijk welkom geheten door een kudde verdwaalde schimmels, deze waren onderweg naar een schonere accommodatie, want hier zou zelfs de zwerfhond van de buren de neus voor ophalen. Ook hadden wij uitzicht op Ped(r)o, een medewerker van het hotel, die stond te dealen onder ons balkon. Toen probeerden wij te eten, maar dit was geen goed idee in hotel Caribe. slappe friet en zandachtige kip passeerde de revue. De koks presteerde het om onder andere groenten tot snot te koken en vonden het niet nodig om bijkomende etenswaren gaar en eetbaar te bedienen. Kortom, Lloret is top en Caribe is FLOP!!!

Blubbie
1-10-2007 het was opzich wel een mooi hotel de ligging was goed en de kamers mooi maar ik vond het eten zeer waardeloos en de service heb ik niet gezien. maarja als je daar zeg maar wilt slapen. kun je het beste uit eten gaan en stappen want dat daar in het hotel is het niet zo lekker.

m.s.
1-10-2007 Het hotel is redelijk goed je mag veel tot zekere hoogte, alleen je mag geen drank menemen op de kamer jammer alleen moeten ze de kok ontslaan want het eten is zeer slecht en koud verder is het een goed hotel nette kamer en elke dag schone hand doeken.

met een groep
team friesland
1-10-2007 het hotel is goed behalve het eten dat is altijd koud en het personeel is altijd chagerijnig al helemaal als je s'avonds aan het stappen bent geweest.

1 2 3 4 5 6 volgende