29-9-2008
Hele fijne camping dichtbij het strand. Goede faciliteiten. Jammer van de groepen jongeren de kennelijk geen slaap behoeven. Verder orima in orde en erg mooi. Een aanrader.
19-6-2009
Al een paar keer op deze camping geweest, je kunt praktisch zelf je plek uitkiezen. Of je gaat boven staan dat wil zeggen op de terassencamping, of beneden op de maar dat is wat luidruchtiger en een minder mooi uitzicht. Met veel behendigheid sleepte de campingeigenaar onze grote caravan naar een door ons uitgezocht fantastisch plekje. Heerlijk de ruimte om ons heen, geen inkijk van andere kampeerders want je staat op een terras dus altijd vrij uitzicht op de heuvels en de zee. Rustig zwembad met kinderbadje. Zelfs in het hoogseizoen plaats genoeg dus reserveren is onnodig. onbegrijpelijk dat het er niet zo heel druk is, want het is een fantastische camping. Je moet echter wel, athans dat deden wij, met de auto van boven aan de berg waar je caravan staat omlaag naar het strand waar voldoende parkeergelegenheid is. Lopend kan ook maar dat moet je wel over een goeie conditie beschikken. Maar ja, je wilt mooi uitzicht
Het strand in de baai van Canyelles is geweldig, een aanrader dus
9-1-2009
Gezellige sfeer, en genoeg te doen
Ligt op een goede plek, niet in de drukte maar ook niet tever weg ervan. Ook lekker gegeten daar.