Appartement Bolero Park*** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 6.9 | Zoover

Appartement Bolero Park*** Lloret de Mar

Beoordelingen Appartement Bolero Park***

c/ Frances Cambó 15, 17310, Lloret de Mar
Appartement Bolero Park scoort een 6,9 uit 10, op basis van 195 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Bolero Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Bolero Park*** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Appartement Bolero Park*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Appartement Bolero Park*** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

190 beoordelingen over Bolero Park***

6,4
6,5
met vrienden, 2011
"Typisch spaans appartement"
Maurice Schep
20-12-2011 toen we aankwamen was onze kamer nog niet schoon, verder was alles niet heel schoon. Last van kakkerlakken. wel een heel mooi zwembad en redelijk goede ligging

met een groep, Aug. 2011
"Ideaal voor jongerenvakantie!"
Munster Geleen
1-2-2012 We waren met 13 jongens naar Bolero Park, voor de 2e keer achter elkaar.
De eerste keer beviel het ons goed. De prijs/kwaliteit verhouding was goed en de supermarkt 20 meter verderop was ideaal voor de benodigde spullen.
Overdag lekker relaxen aan het zwembad en aan de bar aan het zwembad werden de cocktails voor je geserveerd. Hier kon je tevens ook een patatje of tosti krijgen.
Het uitgaanscentrum lag op nog geen 5 minuten lopen. Het enige minpunt was de berg omhoog op de terugweg naar het hotel.
Daarnaast zou ik de gekleurde beveiligingsman te vriend houden. Anders kom je niet van hem af en ben je telkens de schuldige.
Topaccomodatie voor de jongeren!

met vrienden, Juli 2011
"Wat een rot appartement. !"
Angela
8-8-2011 Ik snap niet dat de beoordelingen allemaal zo positief zijn over bolero park, vraag me af of we het over hetzelfde appartement hebben..

- Het is een en al jongeren, dus snachts om half 5 ( als iedereen massaal terug komt) word je wakker, vet irritant, als je het mij vraagt!

- Balkon, is gewoon te klein, passen net 2 stoeltjes op, echt verschrikkelijk!!

- Binnen super klein! een bedbank (incl. kuil) en een twijfellaar.

- 2 glazen, weinig stopcontacten.

-ligging, 10 min van het centrum, dus bergje af en je bent er...

Misschien zijn we betere appartementen gewend..

PS: als je aan het kijken bent naar app. in lloret, zou ik zeker Blanes(app europa) overwegen, vele malen beter! en savonds met taxi naar lloret gaan. Blanes zit veel meer sfeer.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Bolero Park*** bij:

"Heel mooi geworden en supper schoon ook"
rozana
5-8-2011 ik ben in 2010 geweest toen dag nee nooit meer ga ik daar,ik ben er weer dit jaar geweest er is heel veel verander daar supper schoon,volgendjaar ga ik weer voor een maand hele lieve mensen die daar werken en als je last van de jongeren ze staan klaar voor je en ze werken ook heel hard voor die kamers om schoon temaken want als je ziet wat de jongeren achter laat schrik je,ik ben trots op zo een apperment hoor en die mensen die werken heel veel respect voor hun

met partner, 2010
"Geweldig gehad"
corrie
2-11-2010 ik kom er al 3jaren achter elkaar 2 x per jaar
ik snap niks van de trap naar fanals strand
nooit een trap gezien je loopt langs de kleine supermark als maar recht door en bij de winkelstraat links om loop je er zo tegen het stand aan
en anders voor 1 euro 10 de bus in staat voor samba rij je door lloret langs het strand door naar fanals strand

met partner, Sept. 2010
"Centrale ligging en uitzicht op heuvels"
ejschardijn
5-1-2011 Appartement Bolero Park *** is een ruim opgezette appartement complex met een centrale ligging, zwembad. Inrichting is gedateerd, maar wel schoon en bij mankementen werd er direct op gereageerd en gerepareerd. Vriendelijk personeel en receptionist.
Prijs kwaliteit verhouding is prima. In centrum zijn voldoende eetgelegenheden en stranden naar keuze.

"Nooit meer bolero park"
Lesley & de rest
29-8-2010 Ten eerste was het zwembad ranzig, er dreven complete krantpagina's in het zwembad en peuken, veren etc. Ook was de rand van het zwembad helemaal groen en de skimmers stonden vol schimmel.

Toen wouden wij ons douchen en de eerste handdoek die we pakten zat gewoon een haarbal van iemand op. Voor de rest was de hygiene niet goed.

Ook heb ik mijn vinger tussen de deur gehad en een beste snee opgelopen. Ik ging hiermee naar de receptie die vervolgens wat middeltjes pakten (spaanse tekst erop) en watjes en we moesten het zelf maar oplossen omdat het zijn werk niet was.

We hebben ook gehoord dat het programma: red mijn vakantie hier al langs is geweest.

GEEN AANRADER DUS!!!

groeten uit grunn

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima vakantie gehad"
indira
3-9-2010 Bij aankomst waren er maar 3 stoelen(wij waren met zijn vieren) en de stoel op het balkon was kapot. Maar na een melding bij de receptie werd alles binnen 5 minuten in orde gemaakt.
Het is idd klein maar je kan natuurlijk ook niet teveel verwachten voor dat geld.
De helling vond ik persoonlijk wel wat minder want ik moest mijn kleine met de buggy omhoog duwen. En de 151 treden naar het strand zijn met een buggy ook niet te doen..dus gingen we maar zonder buggy...maar dat is prima te doen! Is mss 4 minuutjes lopen.
Centrum is de helling af en dan sta je er middenin.
Wij zijn eind augustus gegaan en toen was het jongerengehalte niet erg hoog in bolero park. Was bang geen kleine kinderen te zien maar er zaten er volop.
De donkere man bij de receptie is wat minder vriendelijk dan de andere maar wij hebben geen problemen gehad. Hebben zelfs niet eens borg hoeven te betalen!
We hebben er een fijne leuke en gezellige vakantie gehad!!

"Niet doen!!!"
W. Marijs
29-8-2010 Verwacht er niet te veel van, het is oud en slecht onderhouden. Overal stinkt het naar Riool en de badkamer stinkt ontzettend. Er liepen mieren in onze kamer, en deze was ontzettend klein. Als je met 4 personen bent boek dan gewoon 2 kamers dat kost uiteindelijk hetzelfde per persoon maar is zeker aan te raden. Je kunt maar met 2 man in een bed slapen de rest moet op een keiharde (te kleine) bedbank slapen.
Personeel doet alleen aardig tegen je als je vrouw/blond bent, want wij hoefde geen borg te betalen en de rest allemaal wel : dat slaat nergenst op!
Tegen de mannen hadden ze een grote mond, en deden erg lomp

met vrienden, Aug. 2010
"Slecht onderhouden en erg smerig!"
Petra Schreuder
30-8-2010 Het appartement.
al het bestek kon nog wel een afwas beurt gebruiken. De vloer was smerig, en we vonden een gebruikte zakdoek (gatver).

We hadden maar 1 tuin stoel op het balkon en die was ook nog eens kapot.
Er miste een lamp in de slaapkamer, de wc bleef maar door spoelen en zat los.
En ook de wasbak zat los, de plafon platen van de badkamer waren helemaal verschimmeld en zat een best gat in. Ook de wasbak was gammel.

Nadat we de kamer hadden gezien, ben ik zelf na de receptie geweest om aan te geven dat we dus maar 1 stoel hadden en dat er een lamp miste. Er werd niets aangedaan.

Een week voordat wij er waren is Red mijn vakantie daar geweest, en dat was niet voor de eerste keer. Een paar jaar terug zijn ze daar ook al geweest.
Veilig is het er ook niet. Er was een reling van een balkon naar beneden gevallen!
Je zal er maar tegen aan leunen.

Het zwembad was ook een ramp, heel vies. En er dreef vanalles in , peuken kranten etc.

Volgend jaar geen Bolero weer!!