Hotel Augusta Club**** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Voorkant Augusta Club

Beoordelingen Hotel Augusta Club****

Carrer dels Mestres 6, 17310, Lloret de Mar
Hotel Augusta Club scoort een 8,0 uit 10, op basis van 127 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Augusta Club****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Augusta Club**** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel Augusta Club**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Augusta Club**** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

119 beoordelingen over Augusta Club****

met vrienden, Mrt. 2012
"Accomodatie beslist geen 4 sterren !"
Ottoy
24-4-2012 Eind maart verbleef ik een kleine week in dit hotel. De maaltijden zijn best O.K. In vergelijking met andere hotels in Lloret wel hoge prijzen voor extra maaltijden : 8 euro voor ontbijt bij aankomst en 18 euro voor lunch de laatste dag. Opgelet voor (sommige?)kamers die uitgeven op de smalle steeg achter het hotel : zeer klein met (te) klein bed (1m40)voor twee personen. Kamer 153 is een ramp : piepkleine badkamer (zelfs geen standaardbad!), slaapkamer eivol met alleen een bed + twee (kleine) tafeltjes + ingebouwde kleerkast. Een piepkleine TV is bevestigd aan het plafond. Klein terras (stoel + bijzettafeltje) met zicht op lelijke muur. Elke avond geurhinder van vuilnis en veel nachtlawaai bij ophaling. Slechtste kamer ooit !!

met een groep, Aug. 2011
"Goed hotel en netjes"
jolanda
12-9-2011 Alles was netjes en goed onderhouden alleen jammer dat het binnenbad al om 18.00 dicht ging, en het buiten bad om20.00 het is vooral lekkerder om als het kouder wordt om in de avond lekker een baantje te trekken.
vond het drinken duur in de eetzaal was 2.50 steeds kwijt voor een flesje fris.
en voor kinderen is er echt niks te doen binnen en buiten niet, personeel was wel vriendelijk balkon op zwembadzijde is idiaal ,
het ligt rustig gelegen geen last van jongeren in en om het hotel.
en een hele grote supermecado om de hoek

met vrienden, 2011
"Super!"
M
28-7-2011 Ik ben samen met een vriendin naar Lloret de mar geweest. Het hotel was echt super. Het is een mooi en schoon hotel en het personeel is erg vriendelijk. De ligging is echt perfect. Binnen twee minuten ben je bij een grote supermarkt en binnen 4 a 5 minuten ben je al in de hoofdstraat van Lloret waar je alle discotheken hebt. Het enige minpunt vond ik het eten. Ik vond het niet lekker, er zit wel variatie in het eten, maar elke avond heb ik amper iets gegeten. Bij het ontbijt ben ik zelf maar 1 keer geweest ivm uitslapen. Het ontbijt is wel oke. Ik heb het daar ontzettend naar m'n zin gehad en ik zou zo terug gaan. augusta club is echt een aanrader!

"Perfect hotel super tijd gehad"
daan & jamie
4-8-2011 ben samen met mijn vriendin naar lloret de mar geweest naar augusta club
wij hebben het er super erg naar ons zin gehad !!! het hotel is echt een aanrader al vanaf dag 1 de obers achter de bar die zo vriendelijk zijn alles voor je doen en echt super lol hebben in hun werk! bijna elke avond met hun aan de bar gezeten

het hotel is verder echt helemaal tip top in orde geen vies plekte te bekennen
wij hadden een kamer op de eerste verdieping met uitzicht op het zwembad echt super geen last gehad van vervelende dronken jongeren of iets
elke dag de kamer weer helemaal schoongemaakt als we thuis kwamen van het strand
alleen het eten zijn we 1 keer geweest maar vonden we niet echt spectaculair dus zijn we bijna elke dag lekker uiteten geweest bij de italiaan voor 20 euro met se 2e echt super goed eten in lloret
kortom we zouden zo teruggaan naar AUGUSTA CLUB IN LLORET DE MAR

"Geweldig hotel!"
Marjon Jaspers-van ...
12-6-2011 Een heel goed hotel.
Lekker eten, veel keuzes; een prachtig zwembad; vriendelijke obers (spreken ook Nederlands).
Geen lawaai buiten.
Leuke muziek 's avonds in het hotel van een dj.

Maar vooral: Alles goed aangepast voor mensen in een rolstoel c.q. scootermobiel!

met partner, Sept. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
Elko & Yvette
23-9-2010 Het is een mooi en netjes hotel. Ze hebben leuk en grappig personeel. Ze zijn behulpzaam en proberen ook Nederlands te spreken. Het ligt op een rustige locatie in Lloret maar toch nabij gelegen bij het centrum en het strand. Kamers werden elke morgen gepoetst en zagen er netjes uit. Animatie binnen het hotel kan misschien beter maar aangezien Lloret toch meer een locatie is voor het uitgaansleven, trek je 's avonds vaker het centrum in. Daardoor is dit voor jongeren niet echt belangrijk. Al met al een heel goed hotel. Wij hebben er een leuke vakantie gehad.

met vrienden, Aug. 2010
"Uitstekend en goed verzord uitziend hotel"
Jos Bolder
15-9-2010 Alles was perfect geregeld. Eten, ondanks de cijfers van andere beoordelers, uitstekend en zeer gevarieerd voor een buffetvorm.
Ligging ook ideaal;rustiger en toch overal dichtbij.
Kamers wat klein ,maar dat is m.i. normaal voor een dergelijke vakantieplek tegen die prijs.
Zeer aan te raden en zeker voor herhaling vatbaar.

"Uitstekend"
schepens rik
20-7-2010 prima hotel rustig ondanks de werken zeer vriendelijk personeel niets voor hollanders

met oudere kinderen
"Mooi, vriendelijk, netjes, TOP"
Francis en Sandra
17-7-2010 Het personeel is er heel vriendelijk, praten nederlands, het is er superproper, de kamers worden dagelijks grondig gepoetst, het eten biedt veel variatie en is lekker, aan het zwembad krijg je zelfs een handdoek en gratis fruit. 's Nachts hadden we geen last van uitgaanders en dit in juli! Allez, toch een minpuntje, de koffie en het fruitsap zijn er echt niet lekker en de bar aan het zwembad is iets te duur. Ons zien ze daar zekers terug!

met vrienden, Juli 2010
"Prima hotel"
Kaatsheuvel in Llor...
1-8-2010 Goed hotel, voor zowel jongeren als gezinnen en dergelijke.
Van de werkzaamheden is niets te merken. Hotel zit precies ver genoeg van het centrum af om 'snachts geen lawaai te horen, maar dichtbij genoeg om naar t strand te lopen.
Kamers klein, maar goed genoeg om te slapen. Eten niet veel keus, maar wel lekker.
Bij de bar gezellige muziek 's avonds, en plek om te dansen.
Was zeker een mooi hotel en als ik nog eens naar Lloret zou gaan, dan in dit hotel.