Hotel Alva Park Resort & Spa***** in Lloret de Mar Spanje beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Alva Park Resort & Spa*****

Hotel Alva Park Resort & Spa***** Lloret de Mar

Beoordelingen Hotel Alva Park Resort & Spa*****

Francesc Layret 35, 17310, Lloret de Mar
Hotel Alva Park Resort & Spa scoort een 9,0 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alva Park Resort & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alva Park Resort & Spa***** in Lloret de Mar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Alva Park Resort & Spa***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Alva Park Resort & Spa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Alva Park Resort & Spa***** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

9 beoordelingen over Alva Park Resort & Spa*****

met vrienden, Aug. 2011
"Zeer verzorgd"
Florian
10-5-2012 Het is heel dichtbij het centrum. Alle baren en kroegen zijn op lopend afstand. Ook is er een waterpark in de buurt, hiervoor moet je de bus pakken en het duurt 10 minuten ook een leuke ervaring.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Top hotel!"
Philip
13-1-2010 zeer goede service! De portier stelde zelf voor om onze wagens te wassen. (gratis) Er werd elke avond een tafel alleen voor ons (6pers) in de tuin klaargemaakt met 2pers personeel alleen om ons te bedienen. Het hele menu was "op maat" gemaakt! Topklasse.
Ook het Japans restaurant is magisch. Het kader, de verse sashimi... super. Wel heel duur (+/- 300euro p.p.) maar de moeite voor mensen die het willen betalen.
De kamers zijn ongelofelijk mooi. Zeer modern ingericht en enorm groot! Alles volledig automatich bedienbaar. Televisie van B&O etc.
3 Smartjes staan ter beschikking om bijvoorbeeld naar een naburig stadje te gaan. Heel handig om te parkeren.
Tophotel voor de mensen die iets meer willen spenderen.

"Geweldig Hotel"
Dennis
2-4-2009 Geweldig hotel, qua kamers het mooiste hotel waar ik geweest ben! Service niveau erg hoog. Restaurants zijn voortreffelijk, verse vis wat die dag is gevangen!
Ontbijt a la carte en kan kiezen van de kaart. Wil weer een keer terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Alva Park Resort & Spa*****...

Familie
"Super!!!"
Katrina
6-10-2008 Super!! Echt van alle gemaken voorzien! Strijkijzer/strijkbout, magnetron etc. Super in een woord!! Als het nu niet zo duur was zou ik er zo weer terug gaan!

Familie
gina
9-9-2007 Een droom. Prachtige kamers, fantastische tuin met mooie zwembaden, spa is ongelofelijk mooi. Ligging perfect, vlak aan het strand en enkele leuke restaurants.

Hier zou ik nog heel vaak willen teruggaan, alleen oh zo duur...

met partner, 2007
"TOP"
Mo
30-7-2011 Tophotel, jammer dat de zon snel weg is in de tuin en uitzicht op appartementencomplex.

met jonge kinderen, Juni 2007
"Mooi hotel"
Anas
13-4-2009 Het hotel in loret de mar is een mooi hotel maar de prijs is te hoog en het eten is ook niet zo lekker

Deborah
20-12-2006 Mijn ervaringen in alva park zijn zeer positief te noemen. Mijn ervaringen zijn echter wel voor de verbouwing.

Appartement zeeer goed verzorgt. Netjes ingericht echt top. Personeel heel vriendelijk. Ligging in de wijk Fanals op loopafstand (1km)van het centum van Lloret zelf maar direct tegenover het strand.(heel groot plus punt)

Recentelijk zijn ze verbouwd naar een Spa center nu 5 sterren. Nog steeds heel mooi maar nu heel duur.

Familie, Feb. 2005
claudia
7-3-2007 tweemaal gelogeerd in alva park, voor een leading hotel of the world is het toch erg vervelend dat het personeel slecht engels spreekt.
het hotel zelf is fantastisch en ontbreekt het aan niets, maar de service kan en moet stukken beter.
zeker voor de prijzen die ze daar hanteren.

het valt tegen om telkens voor een verrassing te staan als je de receptie belt om dingen te laten regelen die achteraf niet geregeld waren.
wat ook heel jammer is voor de rokers onder ons,het hele hotel is rookvrij.dus relaxen na het eten in de lounge is er dan ook niet bij.