Beoordelingen L'Hospitalet de l'Infant

6,4

25 mei 2013

L'Hospitalet de l'Infant
Beoordelingen L'Hospitalet de l'Infant
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in L'Hospitalet de l'Infant. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over L'Hospitalet de l'Infant. Ben je zelf op vakantie geweest naar L'Hospitalet de l'Infant? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
L'Hospitalet de l'Infant scoort een 7,5 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 2 Bungalows, 3 Campings, 1 Vakantiehuis en 5 Hotels in L'Hospitalet de l'Infant. Op Zoover vind je bovendien 23 vakantiefoto's van L'Hospitalet de l'Infant. Je kunt 2 video's van L'Hospitalet de l'Infant bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in L'Hospitalet de l'Infant. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada).

20 beoordelingen over L'Hospitalet de l'Infant

5,2
met partner, Okt. 2012
"Gaan we zeker weer staan in voorjaar en herfst"
theo
Sfeer
18-10-2012 Uitstekend geschikt om als tussenstop voor enkele dagen of weken zolang de temperatuur goed is. Geen last van verkeerslawaai maar wel op redelijke afstand van bewoonde omgeving.

met partner, Sept. 2012
"Rustig"
Jan en Thea hermkes
Sfeer
2-10-2012 Als u geen drukte zoekt, is dit een uitstekende plek.

met jonge kinderen, 2012
"Heerlijk!"
R. Bohm
6-8-2012 prachtige omgeving, genoeg te verkennen, genoeg winkels

De beste prijzen en lastminutes voor L'Hospitalet de l'Infant bij:

met oudere kinderen, Juli 2012
"Ga naar de dorpjes in omgeving!"
Shelly
Stranden
24-7-2012 L'hospitalet is erg klein en niet veel te beleven, hier gingen wij alleen heen voor boodschappen. Veel beter om naar Tarragona (dinsdag en donderdag markt) te gaan of Cambrils. Daarnaast ligt de camping niet in hospitalet maar in de buurt van.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geen bijzondere plaats"
I
31-7-2012 Valt weinig te zien en te beleven, wel een leuk haventje met strand

met vrienden, Mei 2012
"Fantastische plaats."
heer van der Waal
Sfeer
6-6-2012 Wij komen hier meerdere malen per jaar.
Fantastische plaats.

"Wij komen zeker weer terug"
Peter
Sfeer
11-7-2012 Prachtige omgeving, in twee dagen te rijden.

met partner, Sept. 2010
"Fantastische omgeving"
Henri
Sfeer
28-12-2010 Hebben voor 2011 al geboekt, steeds in september dan is het er nog warm en de stranden liggen er rustig bij. hebben al vele restaurantjes gevonden waar je lekker en aan een schappelijk prijsje kan eten.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Wij komen hier heel geiren"
marleen de brabande...
Stranden
30-7-2009 prachtige vakantiebestemming voor jong en oud. rustig en toch s'avonds mogelijkheid voor ontspanning zoals optredens.

"Super!"
sylvie
Omgeving
15-5-2009 Hospitalet is heel mooi, alles lijkt vrij nieuw.
Mooie aangelegde stranden, wat wel als nadeel geeft dat het langs de kant van het bungalowpark play d'or soms gevaarlijk kon zijn in het water door de onderstroom...opletten dus met kleine kinderen!
Het dorpje zelf is ongelooflijk gezellig! Wandelend op de boulevard, een leuk terrasje aan het water(sol en solette) lekker gegeten, leuke badplaats. Gelukkig niet veel toerisme, nog heel rustig!
zeker een aanrader als je van rust houdt en van het typische spaanse leven. Wij keren volgend jaar terug als onze dochter een jaartje ouder is, nu is het net iets te ver met de wagen en zo n kleintje

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?