Appartement Rocamaura in L'Estartit Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover

appartement vanaf het strand

Beoordelingen Appartement Rocamaura

Av. Grècia 12, 17257, L'Estartit
Appartement Rocamaura scoort een 8,1 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Rocamaura? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Rocamaura in L'Estartit, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Appartement Rocamaura vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Appartement Rocamaura met andere accommodaties in L'Estartit.

30 beoordelingen over Rocamaura

"Gewoon geweldig om daar je vakantie te vieren"
tevreden stel
16-9-2011 alles wat je hartje begeert alles in een straal van 100 meter strand , supermarkten ,
bakker, restaurant, bars, bushalte, en een top appartement helemaal compleet ingericht het was gewoon goed

"Slechte prijs kwaliteit verhouding"
Johanna
14-8-2011 Dit jaar geweest. Vond het erg tegenvallen. Om te beginnen was het appartement vies. De bedden waren op zich prima. Je kreeg echter een dun onderlakentje en lag dus op een onbeschermd matras waar al velen voor ons vermoedelijk op hadden liggen zweten. Er hing een vieze penetrante geur in het appartement die niet wegging. Na twee weken camping waren we toe aan een eigen douche. Mijn dochter ging in het bubbelbad en vervolgens was de boiler leeg. We konden niet met z'n vieren fatsoenlijk warm douchen. Als we met zn vieren warm water wilden ging het als volgt: sproeier aan en natmaken. sproeier uit en insoppen, sproeier aan om af te spoelen en eronderuit. Er kwam niemand om schoon te maken. We betaalden 1100 euro voor een week, veel en veel te geld voor wat geboden werd. Op de camping hadden we het beter.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima centrale ligging, keurig appartement"
a.c
1-9-2011 Wij zijn meer dan tevreden over ons appartement (3 slp.kmrs, 2 badkmrs, ruim balkon, airco, wasmachine, magnetron, allerlei keukenapparatuur). Supermarkt(je) en bakker om de hoek, eigen parkeerplaats, restaurantjes in nabije omgeving, helemaal TOP!!

"Goeie ligging"
Fam. Jansen
12-8-2011 Het appartement is ruim en de ligging is perfect. Strand op steenworp, stadje om de hoek, pleintje met discotheek en barretjes achter het appartement! Uitgaanspubliek ligt daar tussen de 14-24 jaar. Niet massaal. Mijn dochters van 16 en 14 jaar hebben zich daar uitstekend vermaakt. Om 3 uur gaat het daar dicht. Wie nog wil kan verder feestvieren in disco Maxims verderop in het stadje (even zoeken). Elk appartement is anders ingericht. Wij hadden extra vaatwasser. De buren niet maar die hadden weer wel airco.Verschilt dus per appartement. Wasmachine is aanwezig. Erg blij mee. Wel gehorige appartementen en niet al te schoon. Wij hadden helaas doorgezakt bankstel waar na klagen niets aangedaan werd. Bij buren was alles wel in orde. Keurig schoon zwembad. Goed verzorgd.

"Super accomodatie.. echt een aanrader"
Mike
9-2-2012 Echt een super accommodatie. ligging direct aan het strand en voldoende leuke restaurantjes om lekkere 's avonds te gaan eten.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super appartement!!"
Fam. Jansen
11-10-2010 Afgelopen september 2 weken geweest in dit appartement. Het was een zeer ruim en net appartement, van alle gemakken voorzien! Het gehele complex was zeer goed onderhouden en schoon! Groot, schoon en goed onderhouden zwembad. Ook erg ideaal was dat je je eigen parkeerplaats had. Alles afgesloten. Het strand is slechts door een weg gescheiden van het appartement.
Het dorpje L'Estartit is ook erg gezellig, met vele leuke restaurantjes en winkeltjes. Onze kinderen waren dol op de vele speeltuintjes op de boulevard. Het centrum is op ongeveer 5 a 10 minuten loopafstand. Goed te doen dus!
Bakker en supermarkt gelijk naast het appartement.
Kortom een super vakantie gehad in dit appartement! Een echte aanrader!

met oudere kinderen
"TOPPER"
Ruud
20-12-2009 Geweldig appartement, goede ligging, auto bij je appartement en alles is afgesloten en bewaakt. Strand is aan de overkant. Heerlijke vakantie

"Perfect appartement"
Wilma Booms
6-9-2009 Voor de tweede keer vakantie gevierd in dit appartementencomplex. Deze keer voor drie weken en wederom perfect! We hadden nu een appartement in een ander gedeelte van rocamaura III en hadden hierdoor zeezicht. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een zeer goed complex is met alle benodigde faciltiteiten binnen handbereik.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super appartement"
J.Multem
31-8-2009 Zijn hier met ons gezin 2 weken geweest. Appartement is echt heel ruim, schoon en met name de magnetron, oven en wasmachine geven het net dat beetje extra wat erg prettig is !! Appartement ligt midden in centrum, zwembad voor de deur en strand op 2 minuten lopen. Bakker en supermarkt voor de deur. In de directe omgeving allerlei leuke plaatsjes, kortom een zalige bestemming !

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super schoon zwembad en geweldig appartement!"
astrid
16-8-2009 Heerlijke vakantie gehad met man en 3 kinderen (16,13,9 jaar).
Het appartement ligt echt super wij keken op het zwembad en zagen de zee ook van af ons balkon.Het zwembad was echt super schoon iedere ochtend werd het netjes grondig schoon gemaakt.
Het plaatsje zelf is erg gezellig met genoeg leuke eettentjes (betaalbaar).
Heerlijk zandstrand op loopafstand (3 min) alleen een weg over steken ideaal.
Appartement was ruim maar wel wat sober in gericht en de bedden waren voor man en zoon tekort (1:87 ).
Maar het is voor de rest echt een aanrader we hebben echt 2 super weken gehad!