31-8-2010
Voor de eerste keer naar Les Medes geweest, heel mooi en goed onderhouden camping, super en veilig voor de kinderen, mooie zwembad met badmeester maar niet te streng, mooi voetbalterrein, tennisbaan, beachvolley, (' s avonds verlicht tot 24u), super leuke kinderanimatie overdag en 's avonds, veel sportactiviteiten, bbq op houtskool is ok, heel vriendelijk personeel,fietsen zeker meenemen, men kan ook gebruik maken van touristische trein, veel te zien en te bezoeken in de omgeving, gewoon prachtig, strand heel mooi (uitzicht op eiland), op de camping is het om 24u redelijk stil, enige minpunt''kleine standplaatsen''heerlijke pizzas en Paëlla, :-)(Duitse herder van de eigenares is heel lief en loopt niet rond op de camping alleen in en uit auto met haar naar het kantoor achter receptie!!!!), :-)
2-8-2010
Ik ben er deze vakantie geweest het was echt super leuk daar!!! Ik ga zeker nog vaak daarheen!!! Het was echt in 1 woord helemaal toppie!!!!!
Groetjes Demi
7-8-2010
Na alle lovende kritieken op deze site vorig jaar zelf een "inspectie"gedaan en voor dit jaar geboekt.
Een paar kanttekeningen zijn wel op zijn plaats en wij hebben onze reserveringsperiode niet volgemaakt (was overigens geen probleem) en zijn nog een week naar een andere camping gegaan.
Allereerst zijn de plekjes klein en zo ingedeeld dat je bovenop je overburen zit. Met name als de camping dan tot de laatste plaats is volgestroomd is er te weinig privacy. Verder is met de gravelgrond overal alles binnen een dag smerig. De liggging van de camping is erg geisoleerd. Is een voordeel (rustig) maar ook een nadeel, we hebben liever een camping dichtbij stad en strand zonder overal de auto voor te pakken. Fietsen meenemen is ook wel handig. Zwembad is o.k., sanitair heel netjes en schoon, speeltuin weinig uitdagend, echt alleen voor de allerkleinsten.
Voor ons blijft het bij 1 keer...
Hond van de eigenaar jaagt keer op keer ons de stuipen op het lijf...