Bungalow Las Palmeras in L'Estartit Spanje beoordelingen 6.9 | Zoover

Bungalow Las Palmeras L

Beoordelingen Bungalow Las Palmeras

La Torre Gran, 17258, L'Estartit
Bungalow Las Palmeras scoort een 6,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Las Palmeras? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Las Palmeras in L'Estartit, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bungalow Las Palmeras vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Bungalow Las Palmeras met andere accommodaties in L'Estartit.

4 beoordelingen over Las Palmeras

6,3
6,5
met jonge kinderen, Juli 2008
"Prima huis, mooie lokatie"
Familie Hoek
16-3-2009 Prima huis wel enigszins vergane glorie met oude badkamer en oude keuken maar met mooie ruimte tuin en heerlijk wat een privacy! Zwembad in de directe omgeving, aan het einde van het laantje. Was hoogseizoen maar was totaal niet druk. Bungalows naast ons stonden voor een deel leeg. Service was erg goed. We hadden een doorgezakt bed dat direct vervangen werd. Ook de gasfles was leeg en werd na een telefoontje direct vervangen.

Familie, Juli 2008
"Geweldige accomodatie"
F.W. van der Wal
18-9-2008 Wij zijn overtroffen in onze verwachting. Was als alleenstaande man op stap met 3 kinderen. Geweldige opvang en gastvriendelijke dame op het sleuteladres. Mooi huis, met alles erop en eraan. Leuk zwembad met ruime ligweide. Op loopafstand een grote supermarkt. Geweldig strand met veel vertier in de vorm van waterfietsen, 'banaan' etc. Leuke uitgaans gelegenheden in Estartit. Wij komen zeer zeker terug.

Familie
Leon
31-7-2007 Dode muizen in de voortuin kan nog, kamers vol vliegen, spinnen en mieren, banken afdekt door kapotte lakens, badkamers uit de jaren '50, kapotte lakens en dekens op de bedden waren genoeg reden om binnen 1 dag onmiddellijk te vertrekken. Wel alle complimenten voor de sleutelbeheerder die binnen een uur een uitstekend alternatief had geregeld bij Miami 2 in het centrum van L'Estartit. Waarbij ik wel het idee kreeg dat klachten over deze accommodatie standaard waren.

Lodi
19-7-2006 In 1989 en 1990 geweest. Dit bungalowpark ligt heel rustig en op een licht glooiend terrein heel fraai aan de buitenkant van l'estartit. Er is ook een gemeenschappelijk zwembadje met een ligveld(je)Op loopafstand bevindt zich een uitgebreide supermercado. Wat jammer dat juist door de afgelegen ligging de criminaliteit (inbraken, berovingen ook overdag) destijds behoorlijk veel spanningen veroorzaakte onder de toeristen. In 1990 hebben we om die reden zelfs onze vakantie vroegtijdig onderbroken en zijn eerder naar huis teruggekeerd.