Villa Villa's Unico in l'Escala Spanje beoordelingen 6.7 | Zoover

Villa Villa

Beoordelingen Villa Villa's Unico

C/ Del Puig, 17130, l'Escala
Villa Villa's Unico scoort een 6,7 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Villa's Unico? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Villa's Unico in l'Escala, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 88 vakantiefoto's van Villa Villa's Unico vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Villa Villa's Unico met andere accommodaties in l'Escala.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Villa's Unico

"Nooit meer"
tamara
16-9-2011 Een huisje voor 6 personen met maar 5 bedden? logisch vind je niet.
Geen bescherming van de lampen.
Rolluik uit de muur.
"tuin" gevraagd en terras gekregen
5 messen ipv 6
gevaarlijke trappen.
Niet kindvriendelijk
Onbeschoft personeel

met partner, Aug. 2010
"Ik kom er thuis,"
John Barendrecht
7-12-2010 Altijd netjes en voldoen aan al je wensen.(Unico)
Bij toeval ooit eens een dagje naar L'Escala geweest en direct gecharmeerd van de rust,vriendelijkheid en kwaliteit van diverse restaurants.
Inmiddels al 13 jaar en trouwe bezoeker 1 maal per jaar.

"Voor herhaling vatbaar"
Sara
9-6-2010 We zijn dit jaar voor de 2e keer naar Escala op vakantie geweest.
Vorig jaar waren we zo tevreden dat we niet twijfelden om hetzelfde te boeken.
We kregen een villa groter dan gereserveerd en met een privézwembad.
Alles was zeer proper en we hadden meer dan genoeg ruimte.
Koelkast EN diepvriezer, koffiezet en microgolfoven, broodrooster, alles werkt perfect.
De aanwezige wasmachine had zijn beste tijd gehad, maar nog steeds bruikbaar.
De matras was versleten en het bed kraakte verschrikkelijk.
Maar al bij al : we zouden zo weer teruggaan.
Ook de mensen van het kantoor zijn heel vriendelijk.
Rust, privacy, en toch alles bij de hand.

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Villa's Unico bij:

met jonge kinderen, Mei 2010
"Voor herhaling vatbaar"
Chantal
5-8-2010 Wij hadden een villa met zwembad besteld met 2 slaapkamers, maar kregen voor dezelfde prijs er nog 2 slaapkamers bij. Super natuurlijk! Wij gingen met ons zoontje van 1,5 jaar oud. Het hele terrein was goed afgezet, poorten en gemetselde muren. Alles boven verwachting, behalve de tv-kanalen, die waren allemaal Frans. Helaas.

met partner, 2010
"Weer tevreden terug !"
M. Cipriani
13-5-2010 Volgende maand gaan we voor de 10 de (?) maal naar L'escala. Telkens boeken we bij Villa's Unico en zijn toch steeds weer tevreden. Het is natuurlijk wel zo dat de ene villa beter ingericht is dan de andere maar dat ligt nl. aan de eigenaars. En als er al een keer iets niet helemaal oke was, werd dit netjes opgelost. We gaan meestal 2 x per jaar. In het voorjaar met z'n 2 en een kleiner huis, in september met 4 en krijgen nog wat logee's en huren dan meestal een villa voor 10. We hebben steeds gekregen wat we boekten of zelfs nog groter of luxueuzer dan verwacht. Ook worden we steeds vriendelijk geholpen bij villa's unico. Maar even voor de duidelijkheid : wij passen ons aan , proberen ons te behelpen in het catalaans, hebben geduld en blijven rustig. Het is nl. vakantie. Ik heb al een paar maal met schaamrood op de wangen landgenoten horen te keer gaan aan de receptie. Blijf rustig en bedenk vooral : het is toch steeds beter dan met de sleephut of een tent.

met oudere kinderen
"Prijs kwaliteit redelijk"
Frederik
2-10-2009 Hebben net 3 weken hier doorgebracht.
3 jaar geleden hier ook geweest en toeval of niet we kregen net hetzelfde huis met zwembad. Er stond nog steeds het versleten meubilair enkel in de badkamer beneden hadden ze de wastafel veranderd.Alles was netjes gepoetst. Dit was wel anders de vorige keer. Er ontbraken 2 hoofdkussens en het bed van de tweede slaapkamer was stuk alsook de matras had zijn beste tijd gehad. Na klacht hierover bij Unico, werd dit nog dezelfde dag allemaal opgelost.Ze zijn tijdens ons verblijf de keuken komen opmeten, en verzekerden ons dat volgend jaar er een nieuwe keuken zou staan. Dit moet ook wel want die er nu in staat, is reeds 30 jaar, en dringend aan vervanging toe. Volgens de mensen van Unico heeft men de eigenaar een beetje onder druk gezet omdat men anders weigerde dit huis nog te verhuren. Dus hopelijk ziet het er volgend jaar toch een beetje beter uit.

"Villa MarryJo is aan te raden"
Jim
25-9-2009 L'Escala huisje (naam huisje Marry Jo) gehuurd met prive zwembad
Huis zag er netjes en schoon uit.
service was ook goed.
Sas nog bedank voor hulp.

met partner, Sept. 2009
"Super upgrade gehad,schoon en mooi!"
marin
5-10-2009 we hadden een 3kamervilla gehuurd en kregen een 7 kamer villa!!!!!
echt helemaal geweldig, de ligging was top! heerlijk prive, geen buren die in je tuin kunnen kijken. zwembad wordt 1 x per week schoon gemaakt!
srvice was goed, spreken alleen geen nederlands zo als n de gids stond van touroperator.
top top top!

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Leuke omgeving, aardig huisje, kringloop inboedel"
B.Nase
15-9-2009 L'Escala is een bescheiden toeristisch plaatsje met een mooie omgeving. Wij zaten in Cala Rabassa 20 huisje nr. 15. Rustig doodlopend straatje, aardig hoekhuisje met zijtuin. De inboedel was echter uit de tijd van de Spaanse burgeroorlog, de bedden en matrassen ook. Verder was er slecht schoongemaakt en hing er een zwaar beschimmeld douchegordijn in de badkamer. Hier hebben we iets van gezegd maar werd schouderophalend op gereageerd. Zonde, want er is echt iets van te maken.

Verder een leuke tijd gehad. Als je de tentjes aan de boulevard links laat liggen en een leuk Spaans restaurants zoekt kan je heerlijk eten voor weinig. De mensen zijn erg vriendelijk helemaal voor kleine kinderen. Jammer dat ze vasthouden aan de siesta van 15 tot 19u. Oude centrum, de Ruines en het middeleewse plaatsje boven L'Escala zijn erg mooi.

met oudere kinderen
"GESLAAGD !"
ludo daniels
26-7-2009 Een zeer geslaagde vakantie, een villa met zwembad geboekt voor 8 pers.
De villa viel super mee, 4 slaapkamers, 2 badkamers, living met tv, alle comfort in de keuken, tot een afwasmachine toe. Benedenverdieping een mooi en groot terras, op de bovenverdieping een terras, en op het dak nog een terras. Zeer mooi en goed onderhouden zwembad, ook een garage voor de auto en de 2de auto kon ook binnen de omheining van de villa staan. We zaten op 5 min wandelafstand van de carrefour en van de zee. tevens een leuke boulevard om s'avonds over te wandelen. kortom, voor ons geen enkel negatief punt, wij gaan hier zeker volgend jaar weer terug naartoe met de hele familie. Over de andere huisjes kan ik niet oordelen, maar als je een villa boekt, heb je niet te klagen. En de prijs voor een villa valt ook zeer goed mee.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende