Appartement Alegria*** in l'Escala Spanje beoordelingen 9.4 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.071 bezoekers online

Beoordelingen Appartement Alegria***

4 februari 2012

9,6
Appartement Alegria*** l'Escala

Appartement Alegria scoort een 9,4 uit 10, op basis van 121 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alegria***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alegria*** in l'Escala, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Appartement Alegria*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Appartement Alegria*** met andere accommodaties in l'Escala.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Alegria***

Fantastische plek
Verheijden
15-10-2011 Een top locatie met alles wat daarbij hoort!! Een top gastheer en gastvrouw en werkelijk niets ontbrak.

Zeer verzorgd appartement op een mooie locatie.
Harry Tuntelder
3-10-2011 Wout en Irma zijn een perfecte gastheer -vrouw. Bij aankomst staat Wout keurig volgens afspraak je op te wachten en geeft een uitgebreid ontvangst.
Zowel Wout als Irma dringen zich tijdens het verblijf niet op maar zijn altijd bereikbaar voor vragen, klachten, tips, enz. enz.
Alegria Duplex is een zeer mooi appartement met balkon en handig voor de zonliefhebbers een dakterras. Beiden geven uitzicht op de baai en een gedeelte van de Haven.
Aan het appartement ontbreekt het eigenlijk aan niks. Het is daarbij ook zeer schoon. Kortom een locatie om een zeer leuke vakantie door te brengen.

met vrienden, Sept. 2011
Mooi en ruim appartement
Marieke
26-9-2011 De hoge score op zoover is meer dan verdiend. Een mooi groot appartement met werkelijk alles wat je nodig hebt. Het uitzicht wat wij hadden, was fantastisch. Irma en Wout zijn perfecte gastvrouw en - heer. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Het was weer fantastisch
Gerrit en Lilian
19-9-2011 We zijn dit jaar voor de 2e keer in L Escala / Alegria geweest en het was weer fantastisch! Appartement was schoon en koel dankzij de prima wekende airco. Heerlijk 's morgens ontbijten op het dakterras en daarna de leuke dorpjes in de omgeving verkend. 's Middags siësta en daarna op de boulevard lekker eten in 1 van de vele restaurants.
Wout en Irma zijn zeer vriendelijke, gastvrije en behulpzame mensen.
Heerlijke vakantie gehad. Absoluut een aanrader!

Uitstekend verzorgd
Cintha en Gertjan
13-9-2011 Wij zijn 2 weken in appartement Alegria in L'Escala geweest. Het appartement was prima verzorgd, brandschoon en comfortabel. Irma en Wout doen alles om het naar je zin te maken. De omgeving is prachtig, supermarkt om de hoek, bakker bij de supermarkt is een aanrader. Lekker eten bij Marebe, ook een aanrader.

Fantastic view, clean appartment, nice environment
Dyball Family
24-8-2011 We have had a wonderfull vacation start of August in appartment Alegria. What struck us most is the fantastic view and the tidy appartment. Everything thinkable was there, from ironboard to pots and pans. Especially with small children this is just wonderfull. Thanks for your hospitality and for having us and please give our best to Phil who arranged our pick up from the airport just perfectly.

Take care and we will see you a next time!

Kindest regards
Stephen, Sharon, grandad Johan & Noa Dyball

met oudere kinderen, Aug. 2011
Wat een prachtig appartement
Fam. vd Wetering Ve...
24-8-2011 Voor de eerste keer in appartement Alegria. Wat een verrassing. Het is van alle gemakken voor zien. En zo super schoon. En Wout en Irma wat een fantastische mensen. En het dorpje L Escala geweldig. En zeker de mooie baaitjes in de omgeving.
Wout en Irma wat hebben wij genoten van onze vakantie bij jullie dikke knuffel van Fam. vd. Wetering uit Veghel.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Top appartement
Michael
4-9-2011 Nu alweer een paar weken terug van een weekje Allegria.

Meeste complete en luxe appartement dat wij tijdens onze vakanties zijn tegengekomen met een mooi uitzicht en alles binnen handbereik.
L'Escala is erg gezellig en ook de omgeving is prachtig en mocht er toch iets zijn dan staan Wout en Irma moeiteloos klaar om te helpen, erg warm en veilig gevoel .

Kan alleen maar zeggen, dat wij terug willen !!

Ruim appartement met perfecte ligging
Fam. Bakker
11-9-2011 Zelden zo'n ruim en goed ingericht appartement kunnen huren. En wat een perfecte ligging. Dichtbij boulevard/strand en een mooi uitzicht op de jachthaven/baai. Het ontvangst en de begeleiding van Irma en Wout zijn voorbeeldig. Bezoek vooral de oude stadskern van L'Escala, waar je heerlijk kunt eten in typisch Spaanse restaurantjes of neem de trein vanaf Flaca voor een dagje Barcelona. Voor herhaling vatbaar!

Weer een geweldige vakantie!
Astrid en Hans
19-8-2011 We verbleven voor het 2e jaar in Casa Alegria Rosario en het was weer top. Heerlijk huis buiten de drukte van de boulevard. Het huis is lekker schoon en fris en er is niets wat ontbreekt. Daarbij heb je alle privacy. In de tuin op 'onze' ligbedjes en af en toe een duik in het verkwikkende zwembad. Overdag en 's avonds lekker op de fiets (die we gehuurd hadden bij Cyclepoint) naar de diverse strandjes, de boulevard en de oude dorpskern om een heerlijk hapje te eten. Het oude L 'Escala is zeer de moeite waard. Er zijn goede en gezellige restaurants en hele leuke winkeltjes. Wout en Irma bedankt. Het was espléndido!!!

9,5
9,5