Aparthotel Estival Park**** in La Pineda (bij Salou) Spanje beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Estival Park****

3 juni 2012

Aparthotel Estival Park**** La Pineda (bij Salou)

Beoordelingen Aparthotel Estival Park****

Cami del Reco 15, 43481, La Pineda (bij Salou)
Aparthotel Estival Park scoort een 8,3 uit 10, op basis van 469 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Estival Park****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Estival Park**** in La Pineda (bij Salou), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 270 vakantiefoto's van Aparthotel Estival Park**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Estival Park**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Aparthotel Estival Park**** met andere accommodaties in La Pineda (bij Salou).

438 beoordelingen over Estival Park****

met jonge kinderen, mei 2012
"Leuk, maar let op...."
Hajecis
2-6-2012 Geweest v 14-21 mei 2012. 3-kamerappartement. Appartement viel ons tegen. wel ruim, maar het was niet echt modern. Ook niet babyproof; geen beveiligde stopcontacten, onze zoon (bijna 1 jaar) kon in de keuken bij de knoppen vd kookplaat etc). Ook veel mieren, meubilaur was oud. Bedden goed, (wel dekens). complex bestaat uit meerdere onderdelen en je hebt slechts toegang tot dat gedeelte waar het appartement op stond, dus leuk dat er een stuk of 10 zwembaden zijn maar daar mag je allemaal geen gebruik van maken. Wel bij de hotels (3) en bij je appartemtent dus 4 in totaal. ook t luxe binnenbad wat je op de fotoos ziet was niet toegankelijk voor kinderen onder 5 jr, ander binnenbad mocht wel maar wel tegen betaling. Let op wij zaten in deel 4 vh complex en daar zat onze oudste zoon de eerste dag vast in een afzuiger met zn hand!!! grote schrik en gelukkig goed van af gekomen dankzij check van fysio en erg aardig ander personeel. eten goed, soms wel erg druk in eetzaal

met jonge kinderen, 2012
"Goed hotel!!!"
jacqueline
11-5-2012 Vandaag terug gekomen van een weekje Estival. Een geweldige week gehad. All in was erg goed, altijd wat anders te eten. Het buffet werd goed bijgevuld, er was ook heel de dag koek,chips en nootjes te krijgen. De (kinder)animatie was ook oke. Het personeel kan hier en daar wel wat vriendelijker zijn. De hotelkamers zijn netjes, wij hadden ook een appartement, die zijn wat minder luxe, maar alles zat erin.Ga hier gerust naar toe, je krijgt heel veel waar voor je geld!!!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fijn hotel"
KimK
19-5-2012 Wij hebben in een week in 3 kamerappartement (in de 4000 serie doorgebracht. In het appartement is alles aanwezig maar het is wel wat gedateerd, maar de ligging en het complex maken dat wel goed. De appartementen zijn in tegenstelling tot de hotels vrij rustig en het appartementencomplex is alleen toegankelijk met een pas van je huisje. Daardoor is het lekker stil bij het zwembad. Huisje werd bijna elke dag schoongemaakt.
Wij hadden volpensioen in hotel 3. Het eten was gevarieerd en lekker, maar het was wel heel druk bij het eten.
Het complex is heel groot en ligt ideaal ten opzichte van het strand en uitstapjes.
Wij zijn in de meivakantie gegaan en voor de prijs die je betaalt, heel weinig, is het echt een heel fijn complex.

Enige nadeel zijn dat er heel veel onbeschofte russen zijn, er zullen vast ook hele aardige zijn maar daar heb ik ze niet meegemaakt.

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel"
Renaat en Annick
25-4-2012 Al voor de 5de keer naar estival park hotel geweest, en steeds was alles in orde: service, kamers en eten. Ook al 2 x in de appartementen gelogeerd, en ook daar geen kwaad woord over. In de buurt ook een leuke Nederlandse zaak ontdekt, nl de Ohlala, met vriendelijke uitbaaters, en lekker eten en drinken. Hotel, appartementen, en de Ohlala zijn zeker aanraders.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima hotel, all inclusive erg goed, erg genoten!"
Saskia
20-2-2012 Wij zijn in februari 5 dagen naar Estival park geweest. Wij kwamen `s avonds laat aan en konden zelfs nog wat eten in het restaurant. We hebben ontzettend genoten van alles. Personeel is erg aardig, eten was goed. All inclusive is echt heel uitgebreid! 3x per dag een heel uitgebreid buffet, drankjes en hapjes tussendoor aan de bar. Het enige nadeel was dat het appartement dat we geboekt hadden erg koud was toen we aankwamen. We hebben het erg koud gehad de 1e nacht. Wij waren met 5 volwassen personen. 1 persoon moest op de bank in de kamer slapen. Deze bank was eigenlijk te klein voor een volwassen persoon. Zelfs in de wintermaanden is het hier goed toeven hoewel er in de omgeving niet veel te doen is. Wij hebben het geluk gehad dat alle dagen de zon scheen. Echt een aanrader voor een aantal dagen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
Angelique
22-10-2011 Wij zijn net terug van een week vakantie in Estival 1. Wij hadden half pension geboekt en hebben echt genoten van zowel het ontbijt- als het zeer uitgebreide dinerbuffet. Wij verbleven in 2 mooie 2-persoonskamers die echt perfect werden schoon gehouden. Het enige wat iets minder is, is dat het hotel wel wat massaal is en dat La Pineda aan het zeer groot industrieterrein grenst, wat de omgeving er niet mooier op maakt. Maar het hotel is een echte aanrader!!

"Fantastische plek"
walter_eggermont
19-11-2011 voor de 5e maal in estival park in blok 2 zeer goed hotel al wat je vraagt aan het personeel doen ze voor je ik zie daar altijd vrienden van de vorige keren dat we daar waren in ieder geval in mei 2012 ga ik terug

"Het is super"
jennifer en sabrina
5-10-2011 Het is een mooi hotel. De all in formule is super het zijn drie gebouwen in gebouw twee kan je alles zelf pakken en in gebouw 1+2 kan je bij de bar alles vragen. En het eten is goed warm en vers. Je kan ook in alle drie de gebouwen gebruik maken van de restaurants.

Je mag gebruik maken van alle 3 de zwembaden deze zijn ook alle drie goed schoon. Genoeg bedjes bij de zwembaden.
De animatie was FANTASTISCH. Zowel overdag als 's avonds deze was ook in alle drie de gebouwen anders. Had je in het een geen zin kon je naar de ander.
De kamers werden elke dag schoongemaakt en handoeken werden elke dag gewisseld. En de bedden opgemaakt. 1 keer per week werd het beddengoed verschoont.
het hotel is gunstig gelegen ongeveer 5 minuten lopen van de bushalte en het strand. en de boulevaard.
de bussen gaan vanaf hier naar tarragona, salou, cambrils, de bona vista market en naar port avontura.misschien naar nog meer plekken maar dat weet ik niet.

"Kom er nog wel een keer terug"
Corrie
19-9-2011 Estival Park is echt geweldig, goed eten mooie schone kamers, vriendelijk personeel waarvan en 1 Nederlands spreekt, All inclusive, is echt all inclusive, je kan de hele dag eten en drinken pakken en zelfs flessen water mee naar je kamer nemen en vooral het barpersoneel is heel erg vriendelijk elke dag wordt het zwembad schoongemaakt en het terras en de ligstoelen worden schoongemaakt en neergezet en 's-avonds weer opgeruimd, om de tafels en stoelen voor de animatie alweer klaar te zetten, kortom hard werkend personeel, waar ik veel waardering voor heb.

"Komen volgend jaar zeker terug"
fa739058
16-11-2011 pachtig hotel .wij verbleven in 1
er zijn 3 hotels waar je in all inn oveal terecht kan
eten heel lekker en heel veel variatie in september prachtig weer