Vakantiepark Villa Engracia** in Espluga de Francolí Spanje beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Villa Engracia**

6,2
6,7
Onderkomens

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiepark Villa Engracia**

Les Masies de Poblet, 43440, Espluga de Francolí
Vakantiepark Villa Engracia scoort een 6,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Villa Engracia**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Villa Engracia** in Espluga de Francolí, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Vakantiepark Villa Engracia** met andere accommodaties in Espluga de Francolí.

8 beoordelingen over Villa Engracia**

6,2
6,7
met jonge kinderen, 2011
"Fantastische plek - heel gezellig"
Birgit Stuer
Onderkomens
5-8-2011 Mooi appartement, gezellige slaapkamers met mooie badkamer aan elke kamer. Totale sfeer van tuin en appartementen doet denken aan de "Provence". Fantastisch mooi gelegen zwembad. Alhoewel het restaurant normaal gezien gesloten was (zondagavond) deed men toch de moeite om ons te voorzien van (heel lekker) eten! Service was fantastisch. Keuken en living zijn klein maar dit stoorde ons niet vermits we er geen gebruik van gemaakt hebben. Wifi over heel het grondgebied van het hotel is top! Wij hebben al geboekt voor volgend jaar!!

"Prima verblijf"
Honing
Onderkomens
5-8-2011 Positief: tijdens de zomer 's ochtends en aan het eind van de middag kinderanimatie. Appartement met zitje onder schaduwrijke bomen leuk. Groot rechthoekig zwembad met gras. Speeltuin. Goed gratis internetverbinding in de appartementen. Tegen betaling kan ontbeten worden bij het hotel. Mooie omgeving (cultuur, bos, wandel- en wijngebied).
Negatief: Serviesgoed kan uitgebreider, geen bakker om de hoek maar op 3 minuten rijden van het dorp.

Familie
"Prijs - kwaliteit ok"
isabelle van de voo...
4-8-2008 pluspunten: zeer mooie ligging - prachtig zicht vanaf terras appartement - mooi gerenoveerd - vriendelijk onthaal - groot zwembad - mooie wandelingen in de buurt
minpunten: iets te veel appartementen - tijdens W.E. veel lawaai - zwembad gesloten om 19u30 - zwembad moet 1 u/dag gedeeld worden met vakantiekamp i/d buurt

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Villa Engracia** bij...

Familie, Juli 2008
isabelle van de voo...
Onderkomens
4-8-2008 ligging v.o. appartement zeer mooi, knap uitzicht - appart. recent smaakvol gerenoveerd - met wel minder kwalitatieve materialen (vrees dat deuren kastjes etc vlug kapot zullen zijn) - weinig keukengerei en slechts twee kookplaten - tijdens WE wel drukker en meer lawaai, maar door de week zeer OK - zwembad slechts open tot 19.30u wat jammer is en moet 1 u / dag gedeeld worden met (vakantie)kinderkamp uit de buurt - vriendelijk onthaal en mooi natuurgebied met zeer mooie wandelingen - veel nederlanders :-)

Familie
Familie B (juli 200...
16-1-2008 Wij hadden na de omschrijving van Eurorelais een goede verwachting bij dit complex, niets bleek minder waar. Wij zijn hier na twee nachten (gillend) weggegaan.

Het was er donker, down en afgetrapt. Alles wat we hadden gereserveerd kregen we niet (begane grond, babybed en -stoel). Gastheer/vrouw ongeinteresseerd en meer af- dan aanwezig. In het weekend zat het vol met schreeuwende Spanjaarden die ons uit onze nachtrust hielden.

Kortom een kat in de zak.

yvonne valentijn
Onderkomens
31-8-2007 schlechte service ,kon douche kraan niet ophangen knop doorspoelen defect ,en kreeg achter gelaten nintendo niet terug terwijl ik zeker wist dat hij op mijn bed lag ,en kamer nog niet schoongemaakt was toen ik belde , niet gevonden zeide ze ,onmogelijk

Familie, Juli 2007
Familie B
16-1-2008 Wij hadden hier vorig jaar een appartement geboekt via Touroperator. We zijn hier na twee nachten weggegaan ook al hadden we voor 2 weken betaald!

Appartementen in Oostblokachtige gebouwen zijn kaal en zeer karig ingericht met minibalkons of lullig terrasje op een soort gemeenschappelijke inrit met kiezels. Het complex is donker en down en alles is afgetrapt. Gastheer en vrouw totaal niet servicegericht. Alleen zwembad is wel OK maar ver van de appartementen.

Ina Zut
1-2-2006 Klein benedenappartement, ietwat donker maar ook beschaduwd. Eigen terras itt bovenappartementen. Geschikt voor kinderen 4-12 jr. om "los" te spelen. Bossig, niet al te ingericht & geregeld. Receptie: Spaans spreken helpt wel..
Zwembad op bepaalde tijden dicht en gedeeld met schoolklassen. Park heeft een beetje sfeer van vergane glorie, heel Spaans. Leuk buiten eten bij hoofdgebouw (beperkte kaart, wel sfeervol). Mijn kind (11 jr.) vond Villa Engr. heerlijk.