Aparthotel Xon's Playa*** in Empuria Brava Spanje beoordelingen 6.9 | Zoover

Aparthotel Xon

Beoordelingen Aparthotel Xon's Playa***

Avenida Pompeu Fabra s/n, E-17487, Empuria Brava
Aparthotel Xon's Playa scoort een 6,9 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Xon's Playa***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Xon's Playa*** in Empuria Brava, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Aparthotel Xon's Playa*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Aparthotel Xon's Playa*** met andere accommodaties in Empuria Brava.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Xon's Playa***

5,3
6,5
"A & L Eindhoven"
A&L Eindhoven
18-8-2011 Hier geweest met vrienden en een kleintje. Redelijk kindvriendelijk. Balkons zijn in ieder geval veilig, kinderbadje klein en wat aan de diepe kant.

Hotel/appartement ligt vlakbij het strand. Het is erg groot en gehorig. Kamers zijn op zich goed (beetje gedateerd) en worden elke dag schoongemaakt.

Vind de prijs voor deze kwaliteit wat aan de hoge kant. 135 euro voor 6 persoons appartement of 110 euro voor 4 persoons appartement.

met een groep, Juli 2011
"Leuk"
Emma
26-7-2011 Xon's Platja Hotel in Empuria Brava is een prima hotel, voor als je met een groep op vakantie bent. Je kunt zelf koken in je kamer (appartement), waardoor je niet altijd uit eten hoeft. De ligging is ideaal: 5 minuten lopen van het strand en tegenover dè winkelstraat van Empuria Brava. Elke dag worden er in de kamer bedden opgemaakt en handdoeken verschoont, maar dingen zoals een koekenpan (er waren alleen twee kookpannen), een veger voor de douche en een stofzuiger ontbreken.
ER blijkt ook veel georganiseerd te worden voor kinderen, maar dit is buiten mijn leeftijdsklasse, dus hier heb ik niet echt op gelet. Alleen de muziek van kroegen en cafe's gaat wel tot 's avonds laat door.

Al met al is het hotel wel aan te raden om op vakantie te gaan en het stadje is ook aan te raden. Maar er zijn wel veel Nederlanders en andere toeristen, dus het echte Spanje is er moeilijk te vinden.

met vrienden, Juli 2010
"Fantastische vakantie gehad!"
mvdbeek
22-2-2011 In het hotel Xon's Playa hebben we het ontzettend naar onze zin gehad. De ligging is fantastisch, nog geen 5 minuten lopen van het strand. De service is goed, we hebben een aantal keer een probleem gehad met de pasjes die niet meer werkte, maar dat werd binnen no-time opgelosd. Ook hadden we een douche die niet doorliep, maar ook daar werd niet moeilijk over gedaan.

De supermarkt zat recht onder onze kamer, heel handig voor de nodige boodschapjes. We hadden uitzicht over de zee en over het stadje. Het zwembad stelt niet veel voor, maar met de zee zo dichtbij was dit geen enkel probleem.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een goeie plek om met je gezin vakantie te vieren."
Harold Bastiaans (N...
3-8-2010 Dit Hotel voldoet prima aan de wensen van ons gezin, er is voldoende aandacht voor de jongste kinderen ( 7 jaar) We zitten dicht bij het strand, we hebben een prachtig zwembad, er worden leuke kids dingen georganiseerd, en wij als ouders vermaken ons ook goed. Dagelijks worden de kamers gereinigd, en alle nodige faciliteiten zijn in een straal van 100 meter te vinden.
Conclusie, een echte aanrader voor iedereen met kinderen.

met vrienden, Juli 2009
"Schoon, mooie ligging"
Annemieke Davelaar
16-2-2010 Xon's Playa in Empuria Brava is dicht bij het strand ongeveer 200 meter. Zwembad erbij. Elke avond worden er in het hotel leuke dingen georganiseerd, zoals salsa avond, grace night! Het hotel licht dichtbij een winkelstraat (ongeveer 50 meter) met daar leuke restaurantjes barretjes en winkeltjes. Verder ook een aantal leuke discotheken. Pinautomaten zijn in de buurt aanwezig.
Het hotel was schoon, schoon beddegoed, verder niet heel erg moderne kamers. Het hotel was niet gehorig.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Goede ligging, slecht eten"
Koninckx
5-8-2009 Wij hebben zonet een 10-daagse vakantie in Xon's Platja achter de rug (24/07 - 04/08).
Bij aankomst konden we ons in het Frans en evt. in het Engels best behelpen met de even vriendelijke receptionist. We hebben wel een tijdje moeten wachten tot we extra lakens kregen (standaard worden enkel de 2 bedden op de kamer opgemaakt) voor de "ongemakkelijke" slaapbanken, maar uiteindelijk hebben we toch kunnen slapen.
Wij hadden een kamer met zicht op het zwembad gevraagd (via onze reisagent, nadat ik onderstaande reviews gelezen had), en dat loont. Want inderdaad de kamers aan de straatkant liggen echt richting uitgaansleven.
Het ontbijt was voor ons ok, alhoewel we op die 10 dagen steeds hetzelfde ontbijt buffet gezien hebben, maar keuze was er genoeg.
Het avondeten, kan ik niet beschrijven. Somige schotels leken al eens gegeten te zijn.Dikwijls was het eten zelfs net eens warm. Gelukkig liggen er kortbij erg veel en erg leuke restaurants. Wij zouden nog wel teruggaan maar zonder diner

Familie, Aug. 2008
"Wij hebben echt vakantie gehad"
middendorp
1-9-2008 wij hadden een 6 pers appartement geboekt, boven onze verwachting werd er elke dag schoongemaakt, nieuwe handdoeken, ons bed werd elke drie dagen verschoont, de mensen waren lief, toen we weggingen kregen we zelfs een knuffel van de barman. wij werken altijd hard, dit was voor ons echt vakantie.
wij storen ons ook zeker niet als het interieur oudbollig is, want je leef daar toch buiten.
als ik dan in nederland kijk wat ik kwijt ben voor een weekje centerparcs, dan was in dit hotel de prijs/kwaliteits verhoudingen velen malen beter.

Familie
Dunja Aerts
21-7-2008 Het hotel is goed gelegen op loopafstand van het strand en de boulevard. Een beetje jammer dat het personeel alleen de spaanse taal machtig is, vrij lastig als je in het restaurant wat te drinken wilt bestellen! Het eten was redelijk; voor deze prijs hoef je dan ook geen culinaire hoogstandjes te verwachten. Het animatieteam deed goed z'n best, maar ook hier was het jammer dat ze alleen Spaans spreken, maar dit mocht de pret voor mijn kinderen niet drukken! Al met al een geslaagde vakantie voor een redelijke prijs.

met partner, Juli 2008
"Mooi hotel, slecht eten"
Kevin & Maaike
5-4-2009 We hebben een leuke vakantie beleefd. Wel een geluk dat we met de auto waren, want veel was er niet te doen in Empuria zelf.
De kamers waren proper (elke dag werd er gekuist), beetje aan de ouderwetse kant, maar gezellig. We hadden een zeer mooi uitzicht op de zee, maar ook wel heel veel straatlawaai...
De service in het hotel zelf was vrij goed (lang leve Paco), maar de service na de vakantie was bitter slecht. Ik was namelijk mijn jas vergeten en ze gingen ze bijhouden (afgesproken per telefoon). Wanneer we ze wouden gaan ophalen, was ze niet meer te vinden!
Het eten was echt niet lekker, altijd hetzelfde en niet veel keuze. Gelukkig dat er dichtbij een goede pizzeria was =)
PS: wij eten heel veel dingen graag, maar dat eten kon echt niet door de beugel.

Familie, Juli 2008
"Wat een topper"
willem derksen
13-8-2008 ik wilde MIJN mening geven over wat IK van Xon's platja vond,en mijn man en kids en schoonvader ook,wij hebben een giga tijd gehad,ik kan niet anders zeggen,dan heb je toch altijd mensen die klagen over het eten en bla bla bla,maar dat komt omdat wij heel erg verwend zijn,ik heb hier ook een mening gelezen van iemand die beweerde dat je moets vragen of ze je appartement wilde schoonmaken(grote onzin)dat deden ze iedere dag keurig netjes,de kamermeisjes van mijn afdeling waren zo lief en vriendelijk,dan het personeel beneden bij het zwembad,dan met name paco en fatima,geweldig lieve mensen,en ik lees hier zoveel klachten(bij ons nederlanders is er altijd wel reden tot klagen)nou wij hebben het reuze naar ons zin gehad en gaan beslist nog eens terug,de entertainers waren ook helemaal top,mijn kinderen zaten iedere avond geboeid te kijken,en ik vind dat wij niet mogen verwachtten dat ZIJ nederlands spreken das 1 van de moeilijkste talen,nee Xons platja helemaal toppie,mooie tijd gehad

1 2 3 4 5 volgende