Camping Vendrell Platja*** in El Vendrell Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Camping Vendrell Platja*** El Vendrell

Beoordelingen Camping Vendrell Platja***

Av. del Sanatori s/n, 43880, El Vendrell
Camping Vendrell Platja scoort een 8,0 uit 10, op basis van 110 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Vendrell Platja***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Vendrell Platja*** in El Vendrell, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Camping Vendrell Platja*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Vendrell Platja*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Vendrell Platja*** met andere accommodaties in El Vendrell.

104 beoordelingen over Vendrell Platja***

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer"
bakker emmeloord
31-8-2011 camping is oke en schoon,alleen de huisjes erg klein en de bedden zeer smal en slechte mattrassen 11 dagen zeer slecht geslapen wel jammer geen aanrader om nog een keer te gaan
fam bakker emmeloord

met jonge kinderen, 2011
"Ik zou zo weer terug willen!"
Rosenhart
23-8-2011 Superleuke, nette camping.De bungalow was prima. Klein, maar terrasje ervoor was perfect! Strand is lekker en schoon!Er waren veel leuke mensen om ons heen, ook redelijk veel Nederlanders en we hadden toevallig ook enorm leuke buren die ook wel van een stevig potje Yathzee of dammen hielden, dus dàt kun je daar gewoon treffen!Kortom: aanradertje!

"In 1 woord een geweldige camping"
familie froger uit ...
1-9-2011 echt een aanrader
leuk voor kinderen en ouders
animatie was echt top vooral jojo en petra deden echt hun best
personeel was redelijk mag wel meer engels spreken
bungalow en voorzieningen waren goed( wel zelf koffiezetapparaat meenemen)
zwembad en strand waren echt top
treintje naar andere dorpjes was goed tedoen
excusie naar barcelona was leuk via een touroperator
in het kort wij hebben echt een top vakantie gehad en komen zeker volgend jaar terug

"Gedateerde bungalows, redelijk leuke camping"
Familie Walraven
2-9-2011 De camping ligt leuk aan het strand en voor de kinderen is genoeg te doen. De bungalows zijn echter matig, de bedden zijn zeer slecht. Werkelijk iedereen liep hierover te klagen. De crew mag wel een cursus engels gaan nemen want met zoveel Nederlanders is dat wel een vereiste. Het zwembad is in de drukke weken te klein en slecht schoon. Men wil wel overal geld aan verdienen op deze camping, beetje jammer. Voor ons als beginnend kampeerders een matige ervaring maar de kinderen van 8 en 10 hebben het heel leuk gehad.

"Zeer leuke camping"
e_pruijsen
16-9-2011 goede camping,heel goed animatie team zwembad was leuk.
de zee was alleen de weg oversteken.
zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Is zeker voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Juli 2011
"We willen weer terug"
familie triepels
14-8-2011 We zijn dit jaar voor het eerst naar spanje geweest met het vliegtuig. Helaas maar voor 1 week. Achteraf was dit veel en veel te kort.
De camping was gezellig en totaal niet te druk. Bij de receptie werd je steeds goed geholpen. Er was een klein winkeltje met alles wat je nodig had. Sommige dingen waren wel wat aan de dure kant maar dat heb je overal. De zee was echt superdichtbij en je had er alle plaats. Wij lagen wel vaker aan een stuk waar veel stenen lagen. Hebben er heel veel plezier gehad. Vooral het animatieteam heeft een succes gemaakt van onze vakantie. De shows 's avonds waren echt top! Daar hebben ze echt werk van gemaakt. Het huisje was wel aan de kleine kant maar we hebben voornamelijk buiten geleefd. Wel heerlijke airco! Doordat we geen auto hadden waren andere streken wel moeilijker te bereiken. Als we terug gaan huren we zeker een auto. We hebben 4 kinderen in de leeftijd van 9 tot 18 jaar en alle vier willen ze terug. En mam en pap ook!!

"Rustige camping"
dtdsrrmr
27-7-2011 Met vouwwagen hier gestaan, maar zeer kleine plaatsen. Vouwagen paste er net volledig op, maar auto moesten op voor de vouwwagen zetten half op de straat. Parkeren op het terrein koste 8,5 euro per dag. ( een beetje schandalig als de volledige 3 weken dat we er waren 4 auto's per dag er stonden). Sanitair werd goed onderhouden, maar ouders moeten wel hun kinderen opvoeden. De junior toiletten zaten regelmatig onder de poep. Animatie voor de klein kindjes vonden wij erg matig. Ze spraken geen nederlands en dat is voor de allerkleinste erg lastig. De volwassen animatie was uitstekend. Goed shows! Zwembad schoon, maar restaurant erg slecht. Tip: eettentje aan de overkant van de camping. Echte aanrader met Hollandse frikandellen en kroketten, Halve kip en hamburgers erg lekker. De weg oversteken en je zit op het strand, super strand en 10 min. lopen naar het plaatsje Calafell.

met vrienden, 2011
"Ontspannen vakantie"
Jeroen
25-7-2011 Net terug van 2 weken op deze camping, en dit is prima bevallen. Met name mijn dochters van 14 en 11 jaar zijn enthousiast. Wij hadden een bungalow gehuurd. Zag er prima uit, inclusief de airco. De bedjes zijn echter matig: erg smal en dunne matrasjes. Ook minder keukenuitrusting dan ik gewend ben van andere campings. De ligging is super. Prima zwembad, vriendelijk personeel, uitgebreide winkel.

"Leuke vakantie gehad in een bungalow"
N&V
8-8-2011 Wij zijn hier 2 weken op vakantie geweest en het is een hele leuke camping.
Niet te groot en alles lekker dicht bij elkaar.
Wij zaten in een bungalow, die ik mooier vond dan ik had gedacht.
Zit een leuke veranda voor. Neem wel een koekenpan en een koffiezet apparaat mee.
Kinderen van 2 en 4 jaar oud vonden het zwembad leuk. Is voor deze leeftijd een prima zwembad.
binnen 15 minuten loop je naar Calafel. via een leuke boulevard.
Ik snap niet dat er mensen zijn die lopen te zeuren dat ze geen Engels spreken.
Leer de taal of blijf lekker in nederland op vakantie. Bij de receptie spreken ze goed Engels. Wij hebben nooit last gehad van geluidsoverlast.

Verder 2x per week handdoeken wissel en 1x bedlinnen.
En je hoeft als je weg gaat, niet schoon te maken en kan zo de sleutel inleveren zonder dat het huisje word gecontroleerd.

We zijn ook een dagje naar Barcelona geweest. Rij met de auto naar Calafel(je kan gratis parkeren) neem de trein en binnen 1 uur ben je in Barcelona

"Prettige camping en prima ligging bij het strand"
ralph.miranda
8-8-2011 Met onze kinderen van 5 en 7 jaar hebben we een zeer fijne vakantie gehad! Delligging tov het strand is perfect! Het zwembad is leuk maar niet geheel schoon. Er hangt een prettige sfeer bij het zwembad.
Wij waren met het vliegtuig gekomen (taxi vanuit Barcelona) en zodoende hadden wij geen auto op de camping. Hadden we in ieder geval een fijn uitzicht bij onze bungalow (met goede airco). De andere vakantiegangers hadden de auto pal voor hun huis.
Bij de ingang van de camping is een bushalte zodat je toch op pad kunt en zelfs naar het station kunt gaan voor bv een dagje barcelona. Goed te doen! Wandelen naar het centrum van Calafell is een hele tippel. Als de kinderen zelf lopen doe je er ong 20/25 minuten over.
De bungalow is klein en krappe/harde bedden. Het leven is toch vooral buiten dus was het prima prima te doen!!! Van de anamatie hebben we weinig gebruik gemaakt dus kan ik daar weinig over zeggen. Het eten bij het restaurant op camping is matig.
De vakantie is erg leuk geweest.