Aparthotel Olimar II*** in Cambrils Spanje beoordelingen 8.2 | Zoover

Aparthotel Olimar II*** Cambrils

Beoordelingen Aparthotel Olimar II***

Cl. Colon, 3, 43850, Cambrils
Aparthotel Olimar II scoort een 8,2 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Olimar II***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Olimar II*** in Cambrils, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Aparthotel Olimar II*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Olimar II*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Aparthotel Olimar II*** met andere accommodaties in Cambrils.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Olimar II***

"Leuke vakantie"
Erik en Monique
28-6-2011 Hotel Olimar II Is een aanrader. Ligt overal dichtbij, gezellig stadje mooi strand en jachthaven, er is genoeg te doen.
Appartement was super schoon personeel vriendelijk eten viel ons een beetje tegen vaak het zelfde en erg druk in de eetzaal.
Annimatie was ook oke heel gezellig.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Prima hotel"
Martin
17-10-2010 Een goed hotel! Alles is netjes, wordt goed bijgehouden en kamers worden elke dag schoongemaakt. Het eten is prima, alles in buffetvorm. Er is genoeg keuze en gevarieerd. Buffet wordt steeds aangevuld, ook voor de gasten die laat komen.
Animatie voor kinderen en volwassenen. Ook de ligging van het hotel is prima, paar minuten lopen van strand en centrum. Gevarieerd publiek; jong en oud en allerlei nationaliteiten.
Ik geen grote minpunten noemen. Wel een paar kleine puntjes zoald de rioollucht die af en toe in het appartement hangt en het avondentertainment wat soms voor lichte geluidsoverlast zorgt. Verder had ons appartement een erg klein balkon maar als ik het goed gezien heb hebben verreweg de meeste appartementen een groter balkon. Wij hadden een voordeelkamer geboekt, dus op zich logisch dat je dan niet in de meest gunstige kamers terecht komt.

met partner, Okt. 2010
"Geweldig en fijn aparthotel"
fam nies
17-10-2010 een echte aanrader,vriendelijk personeel,mooi appartement,gunstige ligging,eten voor elk wat wils,vooral voor kinderen een fijne en kin
dvriendelijk hotel!! dicht bij het strand,in een woord GEWELDIG!!!
vanuit cambrils makkelijk naar de grotere steden met de bus,erg voordelig als je een busticket koopt bij de tabaccozaken voor 11 euro.
ook het oude centrum van cambrils erg leuk om er doorheen te lopen !!

met partner, Sept. 2010
"Fantasties voor jong en oud"
Henk en Jannie Buss...
10-10-2010 voor de jeugd wordt veel gedaan en later op de zijn de ouderen aan de beurt om zich te laten vermaken. De bediening is uitstekend en bij de balie (lees receptie) zitten een stel vriendelijke dames.Het is een ruim opgezette vakantie verblijf met een prachtige omgeving.

met oudere kinderen, 2010
"Geweldig hotel met heerlijk eten."
Martens
21-7-2010 3 Jaar geleden naar dit hotel toe geweest. In één woord fantastisch. Mooie, ruime en schone kamers. Fijn zwembad en de ligging is ook best goed. Klein stukje wandelen naar het strand maar goed te doen. In Cambrills is ook een mooie haven. Ook het centrum is dichtbij een een supermarkt is 3 minuten lopen vanaf het hotel.

Het eten in het hotel is geweldig! Ruime keuze, voor ieder wat wils. Vooral het grillbuffet was erg lekker en leuk dat het er extra bij was. Ook een groot toetjesbuffet met verschillende taarten en heel veel fruit.

"Super goed"
Andre Zlobinski
22-6-2010 We zijn pas terug van 3 weken in Olimar II. Gewoon weg te gek. Ongeveer 4 tot 6 minuten lopen van het prachtige strand. Echt Spaans. Nog geen enkele dag het zelfde eten gehad. Enorme keus. Prachtige Appartementen met Koelkast, Magnetron en 2 kook plaatjes.Zeer luxe Balkon. de grotere balkons liggen op de hoeken met 2 stoelen erbij. Tv op de kamer en leuke eethoek en ligbank. Goede bedden en voldoende opberg ruimte. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Annimatie is voornamelijk op kinderen gericht van zeer klein 1 jaar t/m 12 jaar. Mooi zwembad en kinder bad. Heerlijke lig weide met meer dan voldoende lig stoelen. Reisen per Bus? Perfect. Koop een bus pas kaart voor 2 euro en zet er 10 of 20 strippen op 1 rit kost dan maar 89 Eurocent en je reist er van Cambrils mee t/m Taragona !!

met oudere kinderen, Mei 2010
"Prima accommodatie !"
tevreden gezin
1-6-2010 Ook voor kinderen (klein, maar ook iets groter) absoluut aan te raden vanwege leuke animatie !

met partner, Sept. 2009
"Een hotel om naar terug te gaan"
w nijmeijer
26-12-2009 het hotel ligt naast het centrum van Cambrils in het voor en naseizoen kun je gratis parkeren rondom het hotel
ruime apartementen maar als tip boek een kamer met zwembad zicht i.v.m lawaai s`nachts van trein en vuilnisauto`s
het ontbijt is prima en het diner is uitstekend van kwaliteit en goed gevarieerd

"Leuke plaats, goed hotel!"
Marleen
15-9-2009 Wij verbleven vijftien dagen in dit hotel in Cambrils. Wij vonden het perfect. Kamers zijn ruim en netjes, schoonmaak is goed (en iedere dag schone handdoeken). Het eten is prima en binnen vijf minuten ben je aan de boulevard met leuke restaurantjes, winkeltjes en het mooie strand. De mensen die in het hotel verblijven zijn vooral (Nederlandse) vutters en Spaanse gezinnen met jonge kinderen. Wil je koken in je appartement? Zorg dan voor een wat grotere pan, is vast te regelen bij de receptie.

Zeker een aanrader!

met partner, Sept. 2009
"Olimar II Perfect"
Rene en Tineke
13-2-2010 Wij zijn in september 2009 hier naartoe geweest, en het is ons zeer goed bevallen, ik had zo mijn twijfels over het eten, daar ik niet alles eet, maar ik ben niets tekort gekomen het eten was heerlijk.
De entertaiment was in handen van een jonge man die de kinderen goed onder controle hield en zeer leuk met ze omging, ook in de avond voor de ouderen was hij goeg bezig in vier talen.
De verzorging van de apartementen was goed, ook de bediening en de leiding zijn vriendelijk en behulpzaam zei het dan in het Spaans

1 2 3 4 5 6 volgende