Hotel Cesar Augustus*** in Cambrils Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Cesar Augustus*** Cambrils

Beoordelingen Hotel Cesar Augustus***

Avinguda Diputació, 190, 43850, Cambrils
Hotel Cesar Augustus scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cesar Augustus***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cesar Augustus*** in Cambrils, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Hotel Cesar Augustus*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Cesar Augustus*** met andere accommodaties in Cambrils.

25 beoordelingen over Cesar Augustus***

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Gewoon een heel goed hotel"
Ien en lotte
25-10-2011 Wij zijn net terug en hebben genoten van dit hotel,klantvriendelijk goede verzorgde kamers,eten was gevarieerd en lekker,genoeg voor iedereen,geen lange rijen.Busverbindingen naar de markten,salou,cambrills,taragona,pineda,enz.prima met buskaart te koop bij de tabaco reis je voor 2 euro heen en trug p.p.Zee aan de overkant hotel Augustus annimatie en je kan gebruik maken van de facilliteiten,verschillende mensen ontmoet die al jaren in hotel Cesar Augustus komen,dus dat zegt genoeg.Al met al een Toppertje!!

"Zeer kindvriendelijk hotel met goed eten"
Mirjam
18-11-2011 Leuke vakantie gehad met onze dochters van 5 en 7 jaar oud. We konden ook gebruik maken van faciliteiten van het hotel Augustus tegenover. Daar ligt het zwembad zowat naast het strand. Het strand bij het hotel is lekker rustig vergeleken met het strand voor het centrum 1,5 km verder. Het eten was daar zeer goed en ook voor jonge kinderen te doen. We zijn met touroperator gegaan, voor de 1e keer met de bus maar dat is ons zeer goed bevallen : Geen stress, lekker ruim zitten in de bus, je wordt van een drankje voorzien, kinderen kregen een video te zien, er was bingo in de bus, geen gesjouw met koffers, je wordt voor het hotel afgezet en de kinderen vonden het prachtig. Die willen volgend jaar weer met de bus! We waren vorig jaar met de vliegtuig naar Blanes geweest, maar de tijd die je dan kwijt ben voordat je daar bent is ook plusminus 10 uur. In de bus doe je er misschien 18 uur over. Maar Cesar Augustus zou ik zeker aanbevelen voor gezinnen met jonge kinderen, wel met de bus gaan!

met partner, Sept. 2010
"Zeer goed hotel"
janssen van haltere...
28-10-2010 een aanrader
kamers schoon iedere dag schone handdoeken
zeer vriendelyk personeel zowel by de receptie bar en restaurant en kamermeisjes
kamers wel gehorig
van de trein geen last gehad we hadden een kamer aan zwembadzydein het restaurant wordt je netjes naar de tafel gebracht geen lange wachttyden by het buffet
maaltyden zeer uitgebreid voor ieder zit er wel iets by
strand dichtby by augustus animatie voor ons niet zo belangryk
bus voor de deur by tabacco kaart voor de bus kopen scheelt heel veel
groetjes jan maryke

"Leuk voor een keer.."
Stefan Kanters
10-6-2010 Prijs kwaliteit, zeker.. goed gevarieerd buffet is gedurende de tijden warm. enigst nadeel is ongepoleerde glazen. het was helaas wel gehorig in onze hotelkamer, dit kan aan de ligging liggen. maar voor de rest prima hotel.. niets te klagen

met een groep, Apr. 2010
"Beantwoordde aan verwachtingen"
peter de decker
29-4-2010 We verbleven hier één week met een groep bestaande uit laatstejaarsleerlingen uit het buitengewoon onderwijs (T1), begeleiders, oud-leerlingen en oud-leerkrachten. Het hotel bestaat uit twee gebouwen, gescheiden door een autoweg. Het deel waar wij verbleven ligt langs de strandkant, waardoor je zo goed als geen geluidshinder hebt van de hier reeds herhaaldelijk vermelde spoorweg. Geluidshinder is er anders wel voldoende door de gehorigheid van de kamers en de uiterst luidruchtige avondanimatie. Je vindt hier 's avonds nergens een plek waar je rustig wat kunt bijpraten bij een drankje. Maar goed, je bent met een groep op reis en de jongeren ondervinden daar weinig last van. Voor de rest kunnen we zeer positief zijn: kwalitatief echt uitstekende buffetten, zowel 's ochtends als 's avonds, met ruime keuzemogelijkheden / mooi gelegen aan het strand / lage prijzen in de bar / leuke omgeving voor shoppen, wandelen... / goed bed en bad. Maar dit hotel is zeker geen aanrader voor rustzoekers.

met partner, Apr. 2010
"Nooit meer"
leclercq
25-4-2010 je hoort gewoon alles wat je geburen doen, dit is gewoon het slechtste hotel dat ik op dit gebied heb meegemaakt ( en ik heb in veel hotels geslapen ).
daarbij komt nog dat in de week dat wij er waren hele bussen jongeren kwamen overnachten, maar ook de boel op stelten zetten tot in de vroege uurtjes; er liepen telkens wel een paar oppassers rond maar die lieten gewoon begaan, de nachtwacht deed ook al niets. jammer, want voor de rest was dit een ideaal hotel, maar ons zien zij er nooit meer terug.

met jonge kinderen
"Voor herhaling vatbaar"
munnikhof
27-10-2009 in de herfstvakantie 10 dagen hier verbleven . ontbijt was best uitgebreid.kwaliteit lunch en diner werd gecompenseerd door uitgebreid dessert. zwembad prima voor de kinderen, fraaie ligging aan doorgaande weg van trein die voorbij zou razen hoegenaamd geen last. op loopafstand van zee en centrum salou. kamers waren schoon maar wel gehorig voor 4 man op 1 kamer net te doen. iedere dag schone handdoeken en zeepjes. geen animatie was aanwezig in moederhotel augustus aan de overkant.omgeven soor winkeltjues en restaurantjes, supermarkt op loopafstand.

met oudere kinderen, Okt. 2009
"In prijs / kwaliteit gezien een perfect hotel"
marben en cees
25-10-2009 ben er nu voor de derde keer geweest en nog steeds verbaas ik mij erover dat je voor relatief weinig geld zo,n goed hotel kan boeken.
ja de trein die er achter langs rijd ,maar dat vind ik niet storend

"Teleurstellend"
Karl Van den Bossch...
27-9-2009 Van 18/09 tot 26/09 in Cesar Augustus verbleven. Wat ons vooral bijgebleven is is de matige kwaliteit en het zeer beperkte aanbod aan eten. Ontbijt: Broodjes waren steenhard en buiten kaas en hesp was er occasioneel enkel soms een reepje spek of een gebakken eitje. 's avonds was het eten weinig afwisselend en zeer beperkt. Het was ook altijd koud en onzorgvuldig bereid. Na drie dagen hebben we het opgegeven en zijn we steeds elders gaan eten. Kamers zijn verzorgd en onderhouden enkel de ligging op 5 m ! van de drukke spoorlijn (ook s'nachts !!) zorgt ervoor dat je geen oog dicht doet. Zwembad(je) is de naam niet waardig. Ok hotel is niet zo duur maar mijn inziens zeker geen drie sterren waard.

met oudere kinderen
"Wat een tophotel met topkok!!!"
Susan B.
9-8-2009 wat een topper en wat was het eten fantastisch mijn complimenten voor de
kok. Wij hebben ons hier prima vermaakt de afgelopen 2 weken.
Volgend jaar zien ze ons weer.