Camping Cambrils Park***** in Cambrils Spanje beoordelingen 8.7 | Zoover

Camping Cambrils Park***** Cambrils

Beoordelingen Camping Cambrils Park*****

Avenida Mas Clariana S/N, E-43840, Cambrils
Camping Cambrils Park scoort een 8,7 uit 10, op basis van 249 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Cambrils Park*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Cambrils Park***** in Cambrils, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 116 vakantiefoto's van Camping Cambrils Park***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Cambrils Park***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Cambrils Park***** met andere accommodaties in Cambrils.

239 beoordelingen over Cambrils Park*****

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldig voor gezinnen met jonge kinderen"
gezin met 2 jonge k...
24-11-2011 Wij zijn hier met 2 jonge kinderen (2 en 4 jaar) geweest half september 2011. Het was niet te druk, maar zeker niet te rustig. Kinderen hadden voldoende aansluiting. Er waren alleen huisjes (aloha en bonita), wij zaten in een aloha huisje via touroperator geboekt. Dit was goed; 3xpw handdoekenwissel, 1xpw bedlinnen. Echt schoon en fris. Camping is niet te groot, wij zaten aan de rand maar konden overal naar toe lopen. Zwembadenparadijs, bijna alle zwembaden zijn ondiep en in allerlei thema's voor de kinderen ontworpen, die dus niet meer uit het zwembad te slaan waren.Water was ook wat verwarmd. (Nederlandse) animatie was nog aanwezig; 3xpw kinderdisco en elke dag knutselclub. Strand is te lopen, maar niet met die hele kleintjes, wij hadden fietsen gehuurd en we hadden een auto, dus dat was goed te doen. (Zand)strand was schoon, vlak aflopende zee. Je zit precies tussen cambrils en salou in, beide niet op loopafstand, maar nog voldoende eettentjes, supermarkten e.d. bij het strand

"Geweldig vakantiepark"
a versloot
20-9-2011 Cambrils park is een park als je er eenmaal geweest ben dan ben je verkocht.
Ahola huisje heel mooi en voldoende ruimte heerlijk overdekt teras.groenvoorziening in het park heel erg mooi.wordt ook heel veel aandacht aan besteed.vriendelijke mensen die daar werken en helpen waar hulp nodig is.zwembaden van top kwaliteit voldoende lligbedden.restaurant de ene wat duurder dan de ander maar ten opzichte van Nederland zeer betaalbaar en erg smakelijk.druk bezochte take à way.en afstand van Salou ongeveer 5 min met de auto.

"Super vakantiepark"
Saskia van Zelst
14-9-2011 Wij zijn van 28-08-2011 t/m 07-09-2011 op Cambrils park geweest.
Het is heel erg goed bevallen.
Wij zijn met onze zoon van 1,5 jaar gegaan.
We verbleven in een Aloha huisje.
Het park op zich is heel goed. Schoon, mooi en gezellig.
De Aloha huisjes waren goed. Het enige wat we gemist hebben is een lekker zithoek om even lekker op de bank te hangen. Er is wel een zithoek, maar die was in ons opzicht niet echt geschikt om lekker te relaxen.
Van te voren was voor mij niet helemaal duidelijk of er handoeken bij het huisje zaten. Dit was het geval. En het waren er meer dan genoeg voor ons 3-en. Elke 3 dagen worden ze gewisseld.
Beddengoed wordt ook 1 keer per week gewisseld. (Je moet dan alleen zelf even de bedden op maken.)
Er zit ook geen koffiezetapparaat in de Aloha huisjes. Verder zaten er veel mieren. Dat was het enige min-puntje.
Volgend jaar zeker terug maar dan een Bonita huisje.

met jonge kinderen, 2011
"Super camping"
Mireille
3-8-2011 Wij hebben hier echt een hele leuke vakantie gehad! We hebben een Ahola bungalow gehuurd en die is lekker lux, we zaten recht aan het mooie zwembad, dat wel voor wat geluidsoverlast zorgde, maar dat namen we voor lief. De zwembaden zijn heel mooi en de omgeving is gezellig, het is even lopen naar het strand, maar je kan ook fietsen huren in de buurt.
Het eten in het restaurant was heerlijk, kortom deze camping is een aanrader!!!

"Fantastisch park"
Mirjam
17-8-2011 Hebben genoten van 2 weken Cambrils park, zaten in een Aloha huisje.
Prachtig park vergelijkbaar met parken in het Caribisch gebied waar we zijn geweest. Alles is prima verzorgd, de huisjes, entertainment, restaurants enz.
We zijn een dag naar Barcelona geweest en naar Tarragona. Het park is echt mooi maar als je buiten het park komt is het wel wat minder. Salou vonden wij niets aan, Cambrils is wel leuk, leuke gezellige straatjes aan de haven. De omgeving aan het strand in Cambrils en Salou geeft wel wat de vergane glorie van de jaren zeventig weer, ouderwetse hotels ed. Het strand vonden we niet zo mooi, lag ook wel wat rotzooi, zijn daarom ook maar 1 keer geweest, terwijl we echte strandmensen zijn. Als dit park ergens aan de kust in Frankrijk of Italie lag gingen we zeker een keer terug, maar dit is helaas niet zo.

"Prima camping!"
Willeke
11-8-2011 Heerlijke 2,5 week op deze camping gecampeerd. Vlakbij het strand. Wij gingen meestal naar Salou wat op een kleine 10 min rijden vanuit de camping is. Je kan ook te voet, dit is ongeveer 10 tot 15 min lopen. Bij het restaurant kun je prima eten. Het zwembad is ook keurig, vooral waar je aan de bar kan zitten. Dit vonden onze kinderen erg leuk. Sanitair wordt keurig bijgehouden (kunnen de Fransen nog iets van leren!!). De animatie duurt tot 0.00u, maar rond 1 uur is het pas eigenlijk echt stil. Voor 11 euro kun je je was laten wassen en drogen. Je krijgt de was keurig weer terug. Ook zijn we een dag naar Aquopolis (zwempark) gegaan. Entree was erg duur (25 euro pp) waar je ook nog een band kan huren voor 7,50 en 2,50 borg. Dit vinden wij zelf erg absurt, wij vonden het niet waard. Barcelona is een erg leuke stad, echt een aanrader. Helaas houdt deze camping op voor de campeerders onder ons anders zouden we zeker nog een keer terug gaan.

"Heerlijk park voor de kinderen en de ouders"
Marco Visscher
5-2-2012 Cambrills park is zeer goed bevallen, zeer mooie zwembaden, villa bonita was ruim genoeg voor ons vieren. We hebben al weer geboekt voor dit jaar.

"Geweldig park! absolute aanrader"
Miranda
2-8-2011 Wij zijn van 14 t/m 28 juli op Cambrils park geweest in een Aloha Bungalow. En voor ons geen twijfel... wij gaan volgend jaar terug! De camping is keurig onderhouden en brandschoon. Alle faciliteiten zijn aanwezig. De supermarkt heeft een breed assortiment (incl. hagelslag, pindakaas, enz), vanaf Eur. worden boodschappen gebracht! Restaurant is prima en de pizzeria eveneens. Zwembaden zijn schitterend. Inderdaad, er worden vroeg handdoeken gelegd op de ligbedden (vooral door de NL-ers). De bakker heeft prima brood en voldoende keuze. Wij bezochten meestal het strand in de buurt van de haven van Cambrils. Is net mooier en parkeren is niet duur. Een aanrader voor een restaurant: Las Palmeras in Cambrils, vlakbij de haven. Heerlijk! Vooral de biefstuk. Volgend jaar kiezen wij voor een huisje "Bonita". Net iets ruimer en lichter. In de Aloha misten we (als we toch iets moeten klagen) een vaatwasser en een aparte WC (zit in badkamer).

"Heerlijk park, uitstekend verzorgd"
Nieuwegein
13-7-2011 Camping cambrils park is een uitstekend verzorgd park. Super voor de kinderen (en ouders). Lopend naar centrum Salou of Cambrils is net te ver. Een fiets is dan handig.
De Aloha huisjes zijn misschien wat donkerder dan de nieuwe huisjes maar staan wel ruimer.

Het enige puntje van kritiek is dat de strandstoelen 's ochtends al worden gereserveerd door er een handdoek op te leggen. Hetpark zouhier wel iets aan mogen doen. Plus de WiFi zou wat sneller mogen werken en niet constant om de (gratis) inlogcode moeten vragen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Helaas geen camping maar bungalowpark.."
Jaap
5-8-2011 Erg leuk gehad, wij (2 volw + 2 kind 10-14jr)blikken terug op 3 een fijne kampeervakanties
Voor ons is er nog werkelijk geen gelijkwaardige camping in de Costa Dorade.
wel 4x op Sanguli gekeken maar ook dit is het niet voor ons, het massale, overheersende oudere jeugd, het ontbreken van de gemoedelijke sfeer als op Cambrils doet ons met lede ogen afscheid nemen van dit bedrijf.... Misschien veranderd het nog..