Hotel Volga*** in Calella Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Volga*** Calella

Beoordelingen Hotel Volga***

Jovara 350, 08370, Calella
Hotel Volga scoort een 8,6 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Volga***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Volga*** in Calella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Hotel Volga*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Volga*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Volga*** met andere accommodaties in Calella.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Volga***

met partner, Mei 2012
"Met de trein van Calella naar Barcelona."
Derksen
16-5-2012 Met de voorgaande positieve opmerkingen over Hotel Volga ben ik het eens: het personeel is vriendelijk en attent, het eten is verzorgd en goed, de kamer is schoon.
Het hotel ligt in de buurt van het station - en dat geldt niet voor de meeste andere hotels in Calella - en is daarom een goed uitgangspunt voor een bezoek aan Barcelona.Ben je van plan die stad meerdere malen met de trein te bezoeken, koop dan via loket of automaat een Bonotren-ticket. Vijf retourtjes Barcelona kosten dan ( het kaartje is voor meerdere personen tegelijk te gebruiken ) 30,40 Euro.Voor vijf keer een losse retour betaal je 43 Euro. Maak je een uitstapje naar Sitges ( een aardige badplaats zuidelijk van Barcelona , in zone 4 ) dan is het voordeel van reizen met een Bonotren-kaartje nog veel groter: Calella ligt in zone 5, maar ten noorden van Barcelona.Van Calella naar Sitges v.v. worden dus 9x2 zones overbrugd voor 6,08 Euro; een losse retour kost aanzienlijk meer dan het dubbele.

met een groep, Apr. 2012
"Gezellige plek"
jolienlaenen
23-4-2012 We hebben dit hotel geboekt voor Barcelona te ontdekken.
Prima hotel! We waren er met een groep jongeren... Gezellige animatie 's avonds voor de jongeren.
Netjes hotel, maar zeker geen vierde ster waard.
Voor Barcelona te ontdekken ga ik er zeker nogmaals naartoe!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Gemoedelijk hotel met uitstekende service"
Fam. Tervoort
20-8-2011 Wij zijn net terug van een weekje Calella en sliepen in Hotel Volga.
We hadden halfpension geboekt en vonden zowel het ontbijt als het diner erg goed. Het hotel ligt vlakbij de spoorlijn maar daar merk je niks van, wij vonden het juist erg makkelijk omdat je zo op de trein kon stappen naar bijv. Barcelona. Het strand was vlakbij en het hotel heeft daar een eigen strandtent waar je voor 3 euro per dag een ligbed met handdoek kan huren. Ideaal Alle medewerkers van het hotel waren erg vriendelijk en behulpzaam.

met een groep, 2011
"Volgend jaar weer!"
Bakering
9-8-2011 Zeer gastvrij hotel, waar wij met een groep in de leeftijd van 5 jaar tot 68 jaar hebben genoten.

"Voor een fijne ongecompliceerde vakantie"
Mevrouw "Helderder"
14-8-2011 Vandaag terug van hotel Volga met onze dochters van 5 en 10, geboekt bij reisorganisatie.
Dit hotel heeft ons aangenaam verrast! Alles is goed verzorgd, de kamers eenvoudig maar heel schoon, de maaltijden zijn voor ieder wat wils en lekker. Voor de kinderen leuke annimatie maar niet te opdringerig. Van de trein en lallende jongeren geen last.Verder zal ik niet veel positiefs schrijven want volgend jaar willen de kinderen weer terug.....

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Veel voor weinig"
A & D uit V
11-8-2011 ik heb via Reisorganisatie een last minute hier geboekt en dat is mij heel goed bevallen. De zon viel op de binnenplaats van 10 uur s'morgens tot 6 uur s'avonds en er waren altijd (gratis) lege ligbedden beschikbaar.
Het eten was er heerlijk....
Van de trein merk je niets want er rijden geen intercities dus komen erg langzaam aanrijden.
De ligging t.o.v. de gezellige winkelstraten en het strand is prima.
Voor discogangers is het wel even lopen, ik schat 1,5 km naar de eerste discotheek.
Alle dicsotheken liggen binnen 30 minuten lopen.
Voor jonge vakantiegangers is het uitgaansleven super.
Voor vrijgezelle 40+ers zoal ik heb ik niet veel ontmoetingsplaaten kunnen vinden (wel terassen maar geen cafe's). Zelfs de Ierse pubs (meestal gevuld met 30+) waren nu in het hoogseizoen maar heel matig bezet maar de discotheken en jongerencafe's zaten propvol met jongeren.
Maar mijn dochter (15) en ik (48) hebben er een hele mooie vakantie gehad.

"Super goed hotel"
c vlek
8-8-2011 We zijn net terug van Hotel Volga:

Situatie, Man-vrouw-kind 11 jaar
Periode 29-7 / 6-8
Kamer 203 HP

We hebben bewust gekozen voor dit hotel vanwege de beoordelingen bij TO en zoover. Bij ons was het eten, de kamer het belangrijkste. Idd Het eten was gewoon top, nog nooit zo lekker in een hotel gegeten. Je kreeg je vaste tafel voor het avondeten en er was altijd keus genoeg, zowel vis en vlees. Het personeel deed er alles aan om je het zo aangenaam mogelijk te maken. Ontbijt was altijd een prettig begin van de dag, ook hier voldoende keuze.
We hadden een driepersoonskamer, met drie zeer goede bedden, kamer was voldoende groot en de hygiëne was elke dag super.

Toch een opmerking, De beachclub viel ons wel erg tegen, personeel erg onvriendelijk waren altijd MOE. we gingen wel hier liggen omdat de bedden goedkoop waren (3 euro). Eten deden we een club ernaast namelijk club nummer 12 hier was alles top aanrader (alleen bed erg duur)

met een groep, Juli 2011
"Niet over nadenken gewoon gaan"
familie PBP
28-7-2011 Hotel Volga is een aanrader voor mensen die gaan voor kwaliteit en rust. Klantgerichte service en zeer centraal gelegen. Er is vermaak voor alle lagen en alle leeftijden. Zonder dat het teveel is. Verwacht dus geen feestende en drinkende jongeren. Vooral veel spanjaarden,nette russen, en nederlanders. Leeftijdscatergorie van gemiddeld iets ouder. Ja er is een miniclub en een eigen strandbar.

met partner, 2011
"Een geweldig Hotel"
Echtpaar Vogel-Biss...
16-7-2011 Waren van 14-6-2011/28-6-2011 in Hotel Volga, wij hebben genoten en kunnen het iedereen aanbevelen, vooral het vriendelijke personeel, trein stoort niet en de weg naar het strand is ook niet lang, ook hebben wij geboft met de Muziek en Folklore feesten, wij komen zeker nog eens terug. Echtpaar Vogel-Bisschoff

"Prima hotel!"
hilde hooijer
25-6-2011 goed gelegen, vlakbij station, centrum, strand... Ook nog beachclub aanwezig van het hotel waar je voor drie euro een ligstoel, badlaken en parasol kan huren, per dag! das toch mooi!!
lekker eten, genoeg keuze en variatie, kamers netjes, personeel over het algemeen aardig en behulpzaam.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende