Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)**** in Calella Spanje beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)****

6,2

3 juni 2012

Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)**** Calella

Beoordelingen Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)****

Calle Maria Cardona s/n, 08370, Calella
Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris) scoort een 7,0 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)**** in Calella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Top Calella Palace (vh Top Osiris)**** met andere accommodaties in Calella.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over Top Calella Palace (vh Top Osiris)****

6,2
met oudere kinderen, Jan. 2012
"Over winteren"
Marcel-ADHD
20-2-2012 Ivm Voetbal (scheidsrechter)
Trainings kamp Calella cup

Het eten was gewoon slecht.
We hebben gewoon ergens anders gegeten
Het weer was op dat moment echt super 22 graden in de winter.
Personeel was vriendelijk.
Je moet er zelf wat van maken,maar dat is met alles.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Nooit meer !!!"
Familie
27-10-2011 Hoezo 4 sterren. Nee ik geef het 2 sterren. De kamers zo vreselijk gehorig dat je het geluid en praten bijna naast je bed ervaart. Veel schimmel op het plafond en badrand, veel stof onder de bedden. De gang iedereen praat lacht en rent 24/7 door de gang. Veel jeuk gehad in bed later bleken het vlooien te zijn!!!!!. Het eten, lijkt wel een vreetschuur met geen variatie in het eten 2 keuzes dat is het de zelfde salade smorgens die savonds ook op je bord ligt. zeer luidruchtige vreetschuur, borden worden wel van tafel gehaald. Nee een weekje Calella dit nooit meer ik heb nog een week moeten bijkomen van alles.

met een groep, Okt. 2011
"Prima voor wat je betaalt!"
Marjolein
24-12-2011 Als je beseft dat dit hotel zeer goedkoop is en dat we met een groep van 60 man verbleven dan is het ongeveer wat ik ervan had verwacht. De 4**** zijn op sommige punten niet helemaal terecht. Het hotel ligt een kleine 10 minuten lopen van het strand. Er is een dakterras met jacuzzi's (koud) en prachtig uitzicht, maar met mijn peuter mocht ik daar niet komen. Beneden op twee plekken zwembaden. Ook is er in de kelder een klein zwembadje waar het water wel lekker warm is.
Het personeel was voor mij behulpzaam maar de balie was wel vaak druk. De liften zijn niet handig als je met een kinderwagen bent. Je moet lang wachten. Babyfoonbereik bij zwembad, ik zat op 3 aan de zwembadkant.
Het eten is ok. Het aantal buffetten is niet afgestemd op de grootte van de eetzaal met als gevolg dat je in een lange rij staat.
De kamers zijn enorm en ook goed schoon en worden dagelijks bijgehouden. Ook een mooie steriele badkamer. De kamers zijn wel wat gehorig.
Ik zou er met een groep weer terugkomen.

alleenreizend, Aug. 2011
"Mooi hotel gebouw, maar nooit meer"
Martin
25-8-2011 Hotel H.Top Calella Palace**** is een redelijk hotel, maar geen 4 sterren waard. Het gebouw ziet er mooi uit, de kamers zijn goed en schoon. Door vertraging met de vlucht kwam ik om 20.30 uur aan. Kijken of het nog mogelijk was om te eten. (Ik had all. inclusieve geboekt.) Kamer op de 4e etage. Er waren 3 liften, echter deze zijn te klein. En rond dat tijdstip moet je lang wachten. Bij mijn kamer, weigerde mijn keycard om de kamer binnen te gaan. Weer naar beneden, weer lang wachten op de lift. Bij de receptie heeft men de card weer ge-update. Weer naar boven, weer lang wachten bij de liften. Bij mijn kamer weigerde de keycard weer, pas na 4 x proberen deed hij het. Op naar het restaurant. Weer lang wachten op de lift. Toen maar de trap genomen. Eten was koud, maar voldoende keus. Verder zijn de kamers erg gehorig. Het personeel is niet vriendelijk. Bij het zwembad kon je haast geen vrij ligbed krijgen. Advies: ga vroeg eten dan is het nog warm. Nooit meer dit hotel.

met een groep, Apr. 2011
"Wat een topper"
mitchell
15-4-2011 ik ben hier vorige week geweest toen was het super leuk! Het eten is lekker, de ligging is goed en ze hebben geweldig personeel! zeker een aanrader!, en er zijn ook veel uitgaansplaatsen, zoals discotheek of terrassen. En aan het hotel zelf is het rustig, en de straat d'r op leeft het al echt!

ik wil zeker terug!

met partner, Mrt. 2011
"Callela palace"
Nicole
30-3-2011 mooie kamer 2 2-persoonsbedden naast elkaar maar het eten is heel slecht. Alles is koud of nog niet goed gaar. Zelfs het brood is niet vers en de melk is warm.
Kamers zijn heel gehorig je kunt de buren heel goed horen. En er word weinig gedaan als er overlast is (onze buren hadden om 3 uur in de nacht tot 3 nachten toe een feestje, maar we hebben het 2/3 x gemeld maar t hield niet op!)
animatie in het hotel is top!
kamers zijn wel schoon en worden iedere dag ook schoongemaakt.
Douche is ook niet optimaal.

Niet aan te raden voor stelletjes of ouderen mensen die voor hun rust komen!

met partner, Mrt. 2011
"Nooit meer!!!!"
Tanja
13-3-2011 Erg druk. Veel groepen wat voor veel overlast zorgt. 's Nachts een kabaal op de gang. Jeugd rent rond. Deuren slaan, gillen. Kamers erg gehorig! Je hoort de wc/douche naast je, boven, onder je lopen. Eetzaal erg rumoerig. Ontbijt weinig variatie. Broodjes waren oud. Avondeten alles in bakken. Zag er niet lekker uit. Kan zo doorgaan. Alles beter dan dit hotel.

"Niet aan te bevelen"
Hans
3-3-2011 Het grootste probleem vonden wij de gehorigheid van de kamers. Zoals hiervoor ook al vermeld, je hoort echt alles van de buren en van iedereen die over de gang loopt. En vooral omdat er ook all-inclusive arrangementen zijn krijg je dan van die zatte gasten die met niemand rekening houden. Zomers moet je hier al helemaal NIET zijn. Je kunt met 5 man in een lift en dat betekent dat je of 10 minuten of langer moet wachten of moet trappen lopen.
Eten is matig, is te doen voor de 4 dagen dat wij er waren, langer niet.
Kamers op zich ruim, 2 dubbele bedden, bad, tv.
4 dagen, te doen ook omdat we een aanbieding hadden. Langer en voor de volle prijs, NIET doen.

met partner, Feb. 2011
"Een hotel om nooit meer terug te komen"
van den heuvel/verh...
22-2-2011 we zijn hier in feb 2011 geweest.het ontvangst was goed maar daar heb je het mee gehad.zeer luidruchtige kamer je hoord alles van de buren naast je zelfs als een licht knopje aandoet,wc doorspoeld en zelfs als je al tegen elkaar praat,alle deuren kraken.de matrassen zijn van 1894 zo oud en versleten als je geen hernia wil moet je hier niet naar toe,de veren voel je gewoon in je rug en de bodems zijn krom.
het eten is belabbert zo slecht dat ik zelfs me hond hier niet laat eten.zeer koud allemaal en weinig keuze.maar als je ziek wil worden ga je gang er zijn meerdere mensen die ik gesproken heb en hebben allemaal diaree gehad.het ontbijt geen keuze,en de broodjes waren zo oud dat ze bijna allemaal uit elkaar vielen,en de verse jus zoals gezegt komt uit de automaat met water.mmmmmmmmmm goor.
dus een hotel om nooit meer terug te komen.
mensen uit het goede brabant.

met partner, Feb. 2011
"Niet weer dit hotel voor ons!"
Reizigers
24-2-2011 Prima kamers, schoon en grote bedden. Receptie vriendelijk, vooral de Nederlandse stagiëre die er tot juni is.
Erg gehorige kamers, de muren zijn van karton, je hoort de Engelse buren praten, en dat is niet het enige.... Dit hotel is zeer op Engelsen gericht, het eten is erg vet en niet lekker. s'Nachts doe je geen oog dicht, als de bar sluit om 1 uur, is er ongelooflijk veel herrie van alle Engelsen die hun bed opzoeken en doen dan gewoon de tv keihard aan.
Dit hotel is zijn 4 sterren niet waard wat ons betreft.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende