Hotel President*** in Calella Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel President*** Calella

Beoordelingen Hotel President***

C/ Valldebanador, 31-37 , 08370, Calella
Hotel President scoort een 8,6 uit 10, op basis van 163 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel President***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel President*** in Calella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 80 vakantiefoto's van Hotel President*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel President*** met andere accommodaties in Calella.

152 beoordelingen over President***

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Als je niets verwacht, is dit een goed hotel"
Sushi
18-10-2011 Eerst een cruise gemaakt en hotel president als "verlenging" geboekt, gezien de recensies leek ons dit "het" hotel.

Bij aankomst schrokken we, zwaar verouderd hotel, personeel wat slecht engels spreekt (op 1 na) en het eten wat eenzijdig is. Bij binnenkomst in hotelkamer hard gelachen, er stonden namelijk alleen 2 tweepersoons bedden, 1 nachtkastje en een tv'tje aan de muur (heb hotelkamers gehad waar toch iets meer interieur in stond)

De badkamer waar familie mier in huisde (honderden!) die hun weg richting het kapotte vuilnisbakje met gemak konden vinden (we zaten twee hoog) Bij aangeven, werd er een spuitbus met incecticide leeg gesprayt in de badkamer (altijd leuk met een dochter van 3) waarop schoonmaakster lachend "Finished" zei en weer vertrok. Moet toegeven dat het effectief was voor 1 dag. :-S

Restaurant oogt schoon, personeel zeer vriendelijk, maar het eten erg eenzijdig. Sla, sla, sla, patat, patat, patat. Vrijwel alles komt uit de frituur ... beetje jammer.

met een groep, Sept. 2011
"Prima"
De Decker Marc
17-9-2011 Ben 9 dagen geweest en alles was naar wens,eten,vriendelijkheid,properheid,in één woord prima.Is voor herhaling vatbaar en ga volgend jaar waarschijnlijk terug.Alles is ook dichtbij,een toeristentreintje stop voor het hotel en brengt U naar het station ed. Goedkoop van prijs voor drankjes in het hotel is een pluspunt,ook elders trouwens.Café,mimigolf,bowling,disco,winkelstraat,restaurants,strand alles is op wandelafstand(max 5 min) van het hotel.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super netjes, super lekker en super vriendelijk."
Mirjam
4-9-2011 Wat een super hotel. Eten heerlijk, kamers supernetjes, zwembad pas om 09.00 uur open, zodat iedereen een eerlijk kans op een bedje heeft. Super vriendelijk personeel. Heerlijk gelegen aan de rand van het stadje. Alles binnen handbereik. Een echte aanrader!!!!!!!!!

"Goed"
antonio
23-8-2011 We zijn aug 2011 geweest, eten was super (dat hebben we weleens anders meegemaakt) voor zover dat mogelijk is in buffetvorm.
Gewoon een goed hotel, zeker een aanrader.

"Prima hotel!"
Marjan
31-7-2011 Eenvoudige, maar schone en nette kamers. Dagelijks schoonmaak en schone handdoeken. Ontbijt en dinerbuffet waren erg uitgebreid en smakelijk. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Elke dag animatie in vorm van muziek, dans of show. Voor kinderen is er overdag miniclub en 's avonds minidisco. Prima ligging t.o.v. het gezellige centrum en strand, wij gingen overal lopend naar toe. (ong. 10 min. lopen) Mochten wij terug gaan naar Calella dan zouden wij dit hotel zeker opnieuw boeken!

"Leuke vakantie"
Jacqueline
2-8-2011 Schoon hotel met vriendelijk personeel. Iedere dag worden de kamer schoongemaakt.
Zwembaden zijn lekker groot. Veel bedjes en parasols.

"Prima hotel met fantastische service."
C.A.
24-7-2011 Dit hotel is prima; goede service, goede ruime kamers, eten keurig verzorgd en ruime keuze, zwembaden mooi en schoon. Calella zelf is echter erg druk en rumoerig, ook niet overal even schoon. Voor de kiezels op het strand; zeker waterschoenen meenemen!

"Heerlijk,schoon,fantastisch"
Yessica lijtsman
2-8-2011 Hotel president is echt super, de kamers zijn super schoon en de bedden liggen goed!
elke dag schonenhandoeken en schoonmaak!
Het eten is verrukkelijk en elke dag is er wel wat anders te eten, er is een groot aanbod van fruit en andere nagerechten.
Hotels met 4 sterren zagen er nog slechter uit (van buiten) dan hotel president! vanaf buiten zie je al hoe schoon het is. Het is ook maar heel even lopen naar het strand en naar de winkelstraat een supermarkt zit er praktisch tegenover!
Personeel is supervriendelijk en een drankje kost helemaal niets ( Jack daniels met cola
€5,00 , een cocktail €3,75) !! Zwembad is zeer schoon en groot!
Mooi uitzicht naar de bergen en goede gelegenheid om in calella een stuk te wandelen!
Het strand is een echte aanrader! schoon,gezellig en van alle markten thuis!

"SUPER!!!"
Corné van Erven
2-8-2011 Super hotel, goede gevarieerde bufetten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede bedden op zeer schone kamers. Animatieteam voor de kinderen geweldig.
Wij zijn door onze reizen naar Zuid-oost Azië erg verwend en kieskeurig als het om hotels gaat, dit hotel voldeed aan al onze verwachtingen. Geweldig gewoon.
Wij hadden voor 12 nachten geboekt, uiteindelijk zijn we 18 nachten gebleven.
Volgend jaar terug naar hotel President.

"Wederom Fantastisch"
Joe Schweitzer
26-6-2011 Wij zijn inmiddels 6 maal in dit hotel geweest en wederom met een 'steen op de maag' vertrokken naar Nederland. De sfeer in dit hotel is heerlijk. Het personeel is uiterst vriendelijk en de service is super. Het hotel ziet er keurig verzorgd uit, het eten is heerlijk en gevarieerd en het hotel bezit over en grote gezellige binnenplaats met 2 zwembaden, 1 kinderbad en een buitenbar met groot terras. luidruchtige groepen jongeren zijn in dit hotel doorgaans niet aanwezig. Kortom een heerlijk en sfeervol hotel in het gezellige Calella.