Hotel Express** in Calella Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Express** Calella

Beoordelingen Hotel Express**

C/ Riera 32/34, 08370, Calella
Hotel Express scoort een 7,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Express**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Express** in Calella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Express** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Express** met andere accommodaties in Calella.

12 beoordelingen over Express**

9,6
met partner, Juli 2010
"Goedkoop, geweldige ligging"
Rien
16-8-2010 Dit hotel is een aanrader voor iedereen!
We hebben hier een geweldige tijd gehad, prachtig hotel, ideale ligging aan een winkelstraat in hartje Calella en op 5 min loopafstand van het strand.
Personeel heel erg aardig en behulpzaam, elke dag werd de kamer schoongemaakt net als het hele hotel, heel rustig zwembad, ideaal om tot rust te komen, weinig luxe maar voldoende! We konden om 11uur al onze kamer in, mochten zelf kiezen welke we wilden, de eigenaar maakte dagelijks een leuk praatje met iedereen en gaf ook tips als je ergens naartoe ging, super!

If you don't know were to go, go to Hotel Express!

Wij gaan iig volgend jaar weer.

Hasta la vista!
Afraders zijn de hollandse tentjes zoals die van Hans & Grietje, belachelijk slecht eten en slechte service daar! Ga voor de tapa's en de traditionele spaanse tentjes!

Of de strandtent zona 6 ^^ lekker coctails drinken!

"Ideale locatie"
Heleen
10-6-2010 Minden in het centrum gelegen
prima hotel 244 euro voor 2 personen 1 week is echt spotgoedkoop.
Kamers zijn inderdaad erg gehorig
De kamers aan de achterkant gelegen kijken uit op leuk plaatsje met zwembad en ligbedden en waar je ook smorgens lekker kunt ontbijten en het rustig is.De hoteleigenaar is geweldig heel vriendelijk leuke nachtportier en 1 meisje gezien,
Geen oud sagarijnig wijf allemaal zeer vriendlijk.

"Gewoon Goed"
Dirk
22-8-2009 Prima hotel. Ik denk dat het van eigenaar gewisseld is, want de mensen die er werkten waren uitermate vriendelijk. Heb ze nooit horen zeuren. De kamers zijn behoorlijk gehorig en er is geen koelkastje of kleine serviesset. Prima locatie verder. Als je via hostelworld boekt, valt het qua prijs ook heel erg mee.

"Goede ligging, maar geen luxe"
esther,eline,iris
7-8-2008 De ligging was super! Helemaal midden in het centrum, vlakbij de uitgaansgelegenheden en het strand. Er was goede bewaking, met name de nacht portier was ERG aardig, daarentegen was de gezette barvrouw erg deprimerend en chagrijnig, ze liet je geen minuut langer dan half 11 ontbijten!
De kamer was erg klein, ondanks wij met drie personen waren, waren er maar 2 stoelen! ER WAS GEEN KOELKAST! dat is erg vervelend in de hitte!

Al met al zouden we toch zo terug gaan, gezien de ligging en het leuke sfeertje!
Het zwembad heeft een erg leuke en pittoreske uitstraling.

Tom
14-8-2007 Hotel Express heeft een uitstekende ligging in het centrum van Calella. Het strand is ongeveer 5 minuten lopen en de uitgaansgelegenheden liggen op een steenworp afstand. Het hotel zelf had vriendelijk en behulpzaam personeel en er was een nachtwaker. Het zwembad was goed evenals het optionele ontbijt (kosten €4). Jammer was alleen dat het ontbijt maar bechikbaar was tot 10.30 uur. Kamer werd iedere dag schoongehouden. Enige nadeel was het lawaai van kleine kinderen. Maar al met al een goed verblijf voor een alleraardigste prijs.

met partner, Aug. 2007
"Zeker niet teleurgesteld!"
M.
24-8-2008 Het hotel is modern ingericht en ook het zwembad is helemaal top. De kamers zijn schoon. Wij hadden een kamer aan de voorkant (waar je voor €20 per week airco kon krijgen) waar je zicht had op de leuke winkelstraat.
Helaas geen koelkast op de kamer, maar met wat koel water in de wasbak gaat alles prima.

Ontbijt is simpel, maar wel lekker vers. De barvrouw was inderdaad (tegen ons wel in ieder geval) best chagerijnig, maar dit was niet altijd zo. De hoteleigenaar is erg behulpzaam! We konden zelfs al om 12 uur onze kamer in.

Er zijn internetfaciliteiten tegen betaling, een pooltafel en veel tijdschriften die hotelgasten laten liggen.

Totaal geen last gehad van schreeuwende kinderen, alleen van een hondje van de buren die naar iedereen liep te blaffen. Maar ja, hier kan het hotel natuurlijk niets aan doen.

Al met al een zeer geslaagd hotel voor deze prijs. Zeker een aanrader!

Alex
9-8-2006 Net terug van vakantie, het hotel was op zich goed. Perfect midden in het centrum. De Balkonnetjes waren wat aan de kleine kant. De bedden niet echt comfortabel. Alleen de voorzijde heeft mogelijkheid tot airco. De plaatjes op internet zijn van het apartementcomplex express(aan de overkant van de weg) en dus niet van het Hotel. Het zwembad was prima. De nachtbewaakster beetje sjagrijnig en radio's waren in principe verboden. Het onbijt was echt helemaal bagger, broodjes waren enkele dagen oud.

Lisette
24-4-2006 Een hotel midden op een winkelstraat!! en heel dichtbij uitgaansgelegenheden! Maar eventjes lopen voor het strand! super vakantie gehad..
hotel werdt dag en nacht bewaakt!

Ast
5-4-2006 Wij hebben er in 1999 gezeten met een groep vriendinnen..de kamers waren prima maar het eten was echt 3 x niks toen!! Maar dat mocht de pret niet drukken al met al in Calella onze eerst supervakantie in het buitenland beleefd!!

ricardo stouten
23-1-2006 leuk hotel, maar het personeel was na etenstijd chagrijnig. Hotelbazen die roepen "enough is enough". En "tomorrow you'll sleep outside, thats 4 sure". En je dan toch nog een kans geven. doe het dan goed.