Hotel Esplai*** in Calella Spanje beoordelingen 6.4 | Zoover

Hotel Esplai*** Calella

Beoordelingen Hotel Esplai***

C/ Ramon y Cajol, 2-16, 08370, Calella
Hotel Esplai scoort een 6,4 uit 10, op basis van 188 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Esplai***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Esplai*** in Calella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Esplai*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Esplai*** met andere accommodaties in Calella.

169 beoordelingen over Esplai***

6,7
6,6
5,9
met vrienden, Aug. 2011
"Goed voor jongeren"
JTfish
3-9-2011 Het is een geschikt hotel voor jongeren. Ik ben er dit jaar naartoe geweest en het zat gewoon vol Duitsers van rond de 20. Perfecte ligging voor het centrum en discotheken.
De kamers zijn oké maar meer niet. Je hoort alles van wat er op de gang gebeurt , aangezien er nogal veel jong volk is ( die laat uitgaan ) stoort dit wel. (tip : oordopjes :D ) .

met vrienden, Apr. 2010
"Super"
sindy
17-10-2010 in 1 word geweldig voor jongeren! leuk uitgaan en lekker dichtbij het strand, super aardig persoenel!

met partner, Sept. 2009
"Prima Hotel voor een zeer goede prijs"
Ton van de Weerd
15-9-2009 Dit Hotel krijgt gezien de prijs misschien wat meer jongeren maar men moet niet zeuren, dan moet je veel meer geld uitgeven.
Wij wilden een goedkope All Inclusive vakantie en die is in dit hotel bijzonder geslaagd.
Nette kamers en schoon, vriendelijk personeel en het eten goed, vorr iedereen was er wel wat bij.
Zeuren en afkraken is makkelijk maar nogmaals voor de prijs en kwaliteit krijgen zij van ons een hele dikke voldoende.

alleenreizend
"Voor mij de laatste keer"
Ap Ramaker
1-9-2009 Ik was hier ooit twee keer eerder. En was toen tevreden over dit hotel. Nu er ook een 'all inclusief' aan toegevoegd is, is het er veel rommeliger. Wellicht dat de crisis er ook aan bijdraagt. Minder gasten, minder personeel. De drank in plastic vind in ook minder. Terwijl ik geen 'all inclusief' gast was. Het eten was minder dan de vorige keren. Minder variatie en soms niet op temperatuur.
Het is een goedkoop hotel, voor iemand, zoals ik, die veel buiten het hotel is is het wel ok. Vermaak werd er niet gehouden, daarvoor werd je naar andere hotels verwezen. Voor mij is het de laatste keer geweest.

met een groep
"Mwah"
lotte
11-10-2008 Met school waren we naar dit hotel gegaan.
We zouden een 4 pers. kamer krijgen, maar helaas, dit was een 2 of 3 pers kamer met 4 bedden erin gepropt.Je had dus nauwelijks ruimte
de badkamer kon niet op slot, en er kwam een klein pisstraaltje uit de douche
Het avond eten was vies, koud en niet goed doorbakken. het ontbijt was opzich wel lekker

Familie
"Tegenvaller, bedankt ferio!"
sonja
26-9-2008 Het hotel is helemaal op jongeren gericht. Zuipen, uitgaan en lang leve de lol. Totaal niet geschikt voor gezinnen. Als je bij touroperator boekt wekken zij niet de indruk dat dit een jongerenhotel is. De brochure heeft het over een rustig gelegen hotel nabij het gezellige centrum en het strand. Volgens touroperator hebben ze daar vierpersoonskamers met kitchenette, echter die bestaan niet. Je krijgt een 2 à 3 persoonskamer waar ze 4 bedden opzetten, met een doorlooppad van 15cm. Van een kitchenette hebben ze in het hotel nog nooit gehoord, ik zou ook niet weten waar die had moeten staan, want de kamer was bomvol met bedden. Om half twaalf sluit de bar en gaan de lichten uit. Op de kamer zijn geen stoelen op het balkon een zitje voor slechts 2 personen. Voor groepen jongeren een aanrader. Voor alle anderen: niet doen.

met partner, Sept. 2008
"Best GOED"
Fam van Ginkel
23-9-2008 Ik had de slechte resenties gelezen maar ben van mening dat er niets van waar is.
Maar de gasten zijn zelf het probleem.
Elk hotel in spanje is gehorig en daar moet men zelf rekening meehouden en dat je ZELF geen overlast veroorzaakt.
Het eten was voor ieder wat wils en werd voordat de schalen leeg waren weer aangevuld dus de temperatuur was dan ook goed.
Kamers werden goed schoon gemaakt, heb in het verleden wel meegemaakt dat de vloeren plakten en dat was hier niet het geval.

"Geweldig hotel!"
Patricia
29-8-2008 Zondag teruggekomen van een geweldige vakantie in Calella! Het hotel Esplai heeft daar zeker aan bijgedragen.
Mooi zwembad met leuke zitjes en muziek. Verder waren de kamers groot, mooi en schoon met balkon. Elke dag schone handdoeken. Het personeel was vriendelijk.
Het eten was heerlijk. Eetruimte was heel netjes en er was genoeg eten. Voor ieder wat wils!
De ligging is perfect! Alles op loopafstand. Leuke uitgaansgelegenheden heel dichtbij
Ik kan het hotel dus iedereen aanraden! Gewoon boeken!

Familie
"Tja......."
Hedy Romans van Sch...
29-8-2008 Wij komen net terug uit Hotel Esplai.
Voor de mensen die iets meer verwend zijn is het even slikken.
Ik moet zeggen na dat wij geboekt hadden las ik pas de verhalen over het Hotel en toen dacht ik wel waar komen we in Gods naam terecht.
Dit viel nog mee wel een,
Een klein zwembad met een kinderbadje waar misschien 3 kindjes in kunnen.
Kamers waren niet smerig ,van het bed viel wel een poot af en kraan viel spontaan van de wastafel, het balkon dorsten we niet op, 6 hoog en niet al te nieuw.
Wordt vervolgt in volgende bericht.

"Hotel Esplai"
Lana
28-8-2008 Wij waren met in totaal 4 meiden hier op vakantie. Wat je wel kon merken dat er super veel jongeren waren (voor ons gezellig, voor de oudere minder). Wij probeerden s'nachts rustig aan te doen, maar de duitse jongeren dachten (helaas ook voor ons) hier anders over. De kamers waren mooi schoon, iedere dag schone handdoeken. Personeel was tegen ons zeer vriendelijk vooral de hotelmanager en de obers. Toen midden in de nacht na het uitgaan ons kamerpasje was gebroken. Kregen we zonder probleem een nieuwe. Het eten was wel wat minder, veel vreemd spul. Maar erg fijn dat je overdag ook onbeperkt tosti's, hotdogs, en hamgburgers kon eten bij het zwembad. We hebben een supervakantie gehad in hotel Esplai!