Hotel Bon Repos*** in Calella Spanje beoordelingen 6.9 | Zoover

Hotel Bon Repos*** Calella

Beoordelingen Hotel Bon Repos***

Calle Vallderoure,17-23, 08370, Calella
Hotel Bon Repos scoort een 6,9 uit 10, op basis van 125 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bon Repos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bon Repos*** in Calella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Bon Repos*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Bon Repos*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Bon Repos*** met andere accommodaties in Calella.

116 beoordelingen over Bon Repos***

6,6
4,7
6,4
alleenreizend, Aug. 2010
"Hotel bon reppos"
patrick kwantes
8-9-2010 had van tevoren slechte dingen gelezen over dit hotel.het eten was op zijn spaans,koude groenten.maar de keuze was wel voldoende.voor ieder wat wils.ontbijt was goed te noemen.er is echter helemaal niets te doen in het hotel.de all inclusive formule vond ik voor mij wel werken.maar 13 dagen waren te lang in dit hotel.
volgende keer beter.

met jonge kinderen
"Goed! mooi en verzorgdt hotel. "
Ilona
29-7-2010 We hebben een zeer goede prijs en kwaliteits verhouding gekregen.
Eigenlijk heel weinig te klagen.
Oké de irritante duitse jongeren op de 5e verdieping naast ons was vervelend.
Maar die waren na een paar klachten zo redelijk stil.

met een groep, 2009
"Goed hotel"
Maikel
15-9-2010 Mooi hotel, goede service. Ook geschikt voor kinderen. De prijs kwaliteit is vooral erg gunstig!

met partner, Aug. 2009
"Je moet het zelf leuk maken."
Sanne
16-1-2010 Ik ben in augustus 2009 met mijn vriend in Hotel Bon Repos geweest.
Wij zijn daar gekomen via de jongerenreis organisatie: Gogo.
Het hotel beviel ons wel, we hadden een mooie kamer met balkon alleen de douche
was wat minder. Veder was het schoon. Het eten was daarin tegen een stuk slechter.
We zijn van de 8 dagen 2 keer ergens anders wezen eten of brachten rond een uur
of 11 nog een bezoek aan de McDonalds om nog even wat binnen te krijgen.

We hebben een hele leuke tijd gehad in Calella en je moet het zelf leuk maken.
We zijn daarom ook weinig in het hotel geweest.

met partner, Aug. 2009
"Calella leuk, Bon Repos niet bepaald"
Dave en Stefanie
17-11-2009 Het hotel is op zich niet HEEL slecht, het is maar net wat je verwachting is. Voor een vrij prijzige all inclusive vkntie viel het ons hartstikke tegen. Het eten is slechts 1 dag goed geweest. Alhoewel we van te voren de beoordelingen hier gelezen hadden en dachten: 'dat zal best meevallen' moeten we zeggen dat het meerendeel van de negatieve beoordelingen hier kloppen. De eetzaal is te klein voor het aantal gasten en echt een vreetschuur. Als je betaalt krijg je goede koffie, all inclusive gasten mogen uit de automaat een bakkie waterkoffie halen. De kamers zijn erg gehorig en die van ons had constant een behoorlijke rioollucht. Gewisseld van kamer waardoor we nog enigszins konden genieten. Het zwembad is vies en zat in onze vakantieperiode vol aso Engelsen.

Het plaatsje Calella daarentegen is fantastisch. Heerlijk winkelen, leuk strand, goede bereikbaarheid en centrale ligging t.o.v. andere plaatsen (met de trein!)

Calella bezoeken we zeker nog eens, Bon Repos nooit meer.

"Prima hotel"
Kirsten
29-7-2009 Vandaag terug gekomen. 8 overnachtingen gehad met een vriendin van mij. Het hotel ziet er mooi uit en heeft een super goede ligging. Het strand is 5min lopen&het centrum+uitgaansmogelijkheden zijn ook dichtbij.Service is oké,als er iets is dan word het best snel verholpen.Logisch is dat het wat langer kan duren aangezien het hotel vol zit. Het eten is niet zo goed maar het is n 3-sterren hotel met zo'n 200 kamers?Je moet er zelf wat van maken, salade is te doen als je een beetje dingen kan mixen,azijn gebruikt en een beetje zout en peper gebruikt. Het eten is alleen wat vettig.Kamers zijn idd gehorig maar dat is in elk hotel in spanje het geval. Ruime kamer met chille badkamer + balkon. Prima.

Zeker voor jongeren een erg goed hotel! En neem dan ook gewoon all-in lekker gratis drinken voor het stappen gaan! Maar ook voor mensen met gezinnen lijkt het me een uitstekend hotel.

"Gezellig hotel"
Noes
27-7-2009 Ik heb dit hotel samen met 1 vriendin bezocht. We zijn er 15 dagen geweest.

Het algemene indruk van het hotel was goed. De ligging ook. De sevice ook. Als er iets was, werd het meestal gelijk verholpen.
Het eten was minder. Maar er was genoeg keuze. En de meloen is altijd te eten. XD

De kamers waren ook te doen. We hadden alleen een airco die stonk. Maar gelukkig zaten we op het noorden met de kamer. Dus het was er niet te warm.
Kindvriendelijkheid kan ik niet echt veel over vertellen.

Doordat ik hier veel met medebezoekers omging en het gezellig maakte met het barpersoneel. Was het een top vakantie.

Het eten viel hierbij dus wel door de vingers te zien.

met vrienden, Juli 2009
"Goed hotel voor strandgangers en jongeren"
P Jansen
12-1-2010 In Juli 2009 zijn wij 2 weken met een groep van 8 man naar Hotel Bon Repos in Calella geweest. Dit hotel is ons over het algemeen goed bevallen. De ligging is goed. Niet al te veel in de drukte maar nog geen 10 minuten lopen en je staat op het strand. Ook is het centrum van Calella redelijk dichtbij. Je moet wel even lopen op bij het treinstation te komen (20 minuutjes)

De service in het hotel is goed. maar niet exceptioneel. Er stonden vaak lange rijen te wachten op een beschikbare tafel. Personeel redelijk vriendelijk. Het eten was voor 5 dagen goed, daarna begon het erg eentonig te worden en kwamen we iedere dag al snel uit op friet met schnitzel.
Het all inclusive systeem werkt wel goed, maar geeft net niet wat je verwacht. De hamburgers en tosti tussen de middag zijn verschrikkelijk.
Kamers waren netjes en werden om de 2 dagen bijgehouden. Er is een animatie team aanwezig die dagelijks activiteiten hebben.

met een groep
"Opzich wel te doen"
goof
29-10-2008 het eten was best slecht, maar onze kamer was heel groot. we zaten in de hoek en onze badkamer was net zo groot als iedere andere kamer, daarnaast hadden we 4 bedden waaronder een 2 pers waarop je gewoon in je eentje sliep. we hadden een hal met spiegel en hele grote kast. andere mensen van onze school ware jaloers;)

met een groep
"Barcelonareis, havo 5"
Philips van Horne h...
20-10-2008 Wij zijn hier met school van 14-10 t/m 17-10 geweest. Het was een geslaagde reis!

Het eten was echt verschrikkelijk. Het was net alsof er kots in de bakken lag, alleen dat was dan pudding.
Het ontbijt ging nog wel 'n beetje, alleen de broodjes zijn heel snel op, en dat is 't enige wat nog 'n beetje te eten is. Alleen jammer was dat je daar bijna iemands kop in kon slaan, zo hard waren die. We hebben ook een dag 'n lunchpakket gehad, omdat we voor acht uur naar Barcelona gingen. Opzich heel goed verzorgt, 1broodje, 3stuks fruit, 'n lapje kaas& 'n lapje vlees. Alleen jammer als je aan dat vlees rook dat je alweer bijna over je nek ging.
Wat ik ook vies vond was dat er 'n poetsvrouw op een van de kamers gepoept had toen wij weg waren, en toen wij 's avonds terug kwamen, en die poep er waarschijnlijk al heel lang gelegen had, stonk dit enorm!
Ze was dus 'vergeten' door te spoelen.