Aparthotel Balmes*** in Calella Spanje beoordelingen 6.8 | Zoover

Aparthotel Balmes*** Calella

Beoordelingen Aparthotel Balmes***

Calle Balmes 123, E-08370, Calella
Aparthotel Balmes scoort een 6,8 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Balmes***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Balmes*** in Calella, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 79 vakantiefoto's van Aparthotel Balmes*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Aparthotel Balmes*** met andere accommodaties in Calella.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Balmes***

5,5
6,4
"Fijn en gemoedelijk appartement."
Tiesje
6-9-2011 Zeer vriendelijk personeel.Perfecte ligging ten op zichte van het centrum en strand.
Schoonmaak kamers 2x per week wel wat weinig, maar dat weet je vooraf als je boekt.
Lekker vers brood op ongveer 50 meter vanaf hotel linksaf.

met vrienden, Juli 2011
"Aanrader!"
Bas
24-7-2011 Prima vakantie gehad in dit appartement. Waren met 2 groepen van 4 in 2 appartementen. 4 dagen gekookt, kon prima. goedkope supermarkt heel vlakbij. Ook de hele lange winkelstraat naar het uitgaanscentrum is vlakbij. Strand ook prima te bereiken. Daarnaast ziet het appartement er goed uit, zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam, kunnen de meesten engels en hebben we elke dag nieuwe handdoeken gekregen. Het linnengoed is een keer verschoond zoals beschreven stond. Zwembad was ook prima, met kunstgras en (in onze periode) voldoende ligbedden. Ontbijten kost 5 euro, hebben we niet gedaan aangezien de supermarkt erg goedkoop is. Kortom een prima vakantie gehad!

"Onze ALCATRAZ ervaring in Balmes!"
Narwin 2011
10-8-2011 Wij 4 pers. hadden een 2kamer app. in Balmes. Komen al jaren in spanje maar wat we hier aantroffen was een verschrikking. Heel klein hok met een balkonnetje waar je met 2 pers op kon met uitzicht op een ghetto. Het douche kostte ons dagelijks 3kwartier per persoon. Het straaltje was zo minimaal dat je de kraan niet eens hoorden lopen. Wij met lang haar kregen de shampoo er dan ok byna niet uit en we hadden ook vaak dat er gewoon helemaal geen water meer kwam ook al stond de kraan voluit aan. Ik snap ook niet dat mensen daar gekookt hebben want een ei koken duurde al 3 kwartier. Wij hebben 1x savonds van het buffet gebruikt gemaakt met 'gezellig' sfeerlicht van tlbuizen. Op het menu stond varkenwangens en haai met eieren. Het was allemaal koud. Het appartement was zo klein dat we ook geen kastruimte hadden en de koffers middenin de kamer stonden. We hadden ook last van jeuk wat waarschijnlijk kwam door de beestjes in bed. Het is een absolute afrader en al helemaal wat je ervoor betaald

alleenreizend, Juni 2011
"Enkel voor een paar dagen"
W
28-6-2011 Ik ben (alleen) 4 nachten in Balmes verbleven. Mijn kamer was op zich prima, maar ik heb welgeteld 1 x nieuwe handdoeken gehad en er is niet schoon gemaakt. Het personeel praat alleen tegen je als je wat vraagt en staan verbaasd als je ze goedemorgen/-middag/-avond wenst (in het Spaans in mijn geval). Het ontbijt is niet bijzonder, maar redelijk. Het strand is +/- 10 minuten lopen (let op: straat uit, links voor het spoor en dan onder tunnel door) en het commerciële uitgaanscentrum +/- 20 minuten lopen, wel door een winkelstraat dus niet vervelend.
Voor een aantal dagen prima, voor meerdere weken echt niet!!

met partner, Sept. 2010
"Goeie vacantie voor weinig geld"
marco en jolanda
21-9-2010 voor het geld wat het ons heeft gekost 121euro mag men niet klagen snap niet dat je dan verwacht dat mensen gouden deurknoppen verwachten.wij hebben een voortreffelijke vacantie gehad app. was goed de bediening ook van het app. uit kon je binnen 10min overal heen.dus prijs verhouding is goed voor mensen met low budget.

met vrienden, Aug. 2010
"Super hotel"
Michelle
24-10-2010 Wij hadden 2 weken geboekt voor hotel Balmes. van 31/08 tot 14/09
En voordat wij hierheen gingen natuurlijk even de beoordelingen gelezen voor ons, maar ik moet zeggen dat het een super hotel was. Personeel is erg vriendelijk en stonden je altijd te woord ook s´nachts. Na het strand is het 5 minuutjes lopen, supermarkt ook heel dichtbij 5 minuutjes. Ook kan je er prima op stap gaan het is wel een eindje lopen ongeveer 15 minuutjes maar je kan ook een taxi nemen van 7 euro. Wij hadden er geen eten bij maar zijn bijna elke avond uit eten gegaan omdat het hier heel goedkoop is. Zo krijg je al lasagne met drinken voor 6 euro nou dat vonden wij geen geld. Een aanrader is cafe bar Top hier kan je lekker nederlands eten. Het appartement zelf ook lekker ruim wel moet je 10 euro borg betalen voor je afstandbediening. Maar voor het geld is het zeker waard. Voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Prima plek"
Petra
8-8-2010 Na de voorgaande beoordelingen gelezen te hebben, was ik erg benieuwd hoe onze (mijn en die van mijn 2 dochters van 16 en 13) ervaringen zouden zijn. Alles viel echter mee. Het app. was klein, maar had alles wat je nodig had. Uitzicht op het zwembad, volop bedjes aan het water, 5 min. lopen naar zee, 3 min. lopen naar de supermarkt, 5 min. lopen naar het station en leuke winkelstraten.
Het weer was helaas iets minder, maar alles bij elkaar hebben we een heerlijk weekje gehad.

met oudere kinderen
"Net appartement"
Hanneke
21-7-2010 Net appartement met klein keukentje en goede gratis airco. Kluisje 27.50 EUR pw. Heerlijk zwembad met veel ruimte eromheen. Ontbijtbuffet prima, 5.50 EUR pp. Dinerbuffet niet bijzonder, 8 EUR pp. Twee keer 's nachts last gehad van vals brandalarm door baldadige gasten. Best ver naar strand en omlopen vanwege treinovergang.

met partner, Juli 2010
"Nooit meer"
Martijn
16-7-2010 Wij zouden 11 dagen op vakantie gaan in het hotel, maar toen we daar aan kwamen konden we wel huilen zo armoedig zag het hotel eruit, we wisten niet hoe snel we een vliegticket terug naar Nederland moesten boeken, na 2 dagen daar ons heel erg hebben geirriteerd konden we gelukkig snel naar Nederland.

met vrienden, Juni 2010
"Leuke plek"
Rick
13-11-2011 Niet al te druk, leuk zwembad. Mooie en ruime kamers. Op een loopafstand van het strand. Aardige mensen enzovoorts.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende