Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Spanje
Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada)
Blanes
22 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Petit Palau**
C/ Lluís Companys 19, 17300, Blanes
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Petit Palau** in Blanes, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Petit Palau** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Petit Palau
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Petit Palau** in Blanes, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Petit Palau**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Petit Palau** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 9
vakantiefoto's
van Hotel Petit Palau** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada)
. Vergelijk Hotel Petit Palau** met andere accommodaties in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(1)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(27)
ALL
"Nooit meer dit hotel."
petra
14-7-2011
Hotel Montserat is een zeer slecht hotel zeker voor oudere mensen.
De reis organisatie zou echt moeten vertellen dat dit een hotel is voor zeer jonge mensen.
Wij werden in de nacht wakker door zeer harde muziek en praten op de kamers naast de onze. De nacht portier moet alles gehoord hebben, maar reageerde pas nadat andere mensen geklaagt hadden.
Er zaten jongens en meiden in het zwembad die vreselijk veel herrie maakten.
Op hun balkon stond een waterpijp dus daar werd goed geblowd.
Ik raad iedereen dit hotel af. En ik laat dit ook weten aan de touroperator
Dit hotel moet uit hun brochure.
met vrienden, Juni 2011
"Nooit meer! afrader"
N.
17-7-2011
Nina (18 jaar)
Ben hier met een vriendin heengeweest en dit hebben wij ervaren: personeel gebrekkig tot geen engels, geen licht in de kamers zonder balkon, vogelpoep bij zwembad, alle ligbedjes kapot, slecht eten, stank in het hotel, hele kleine lift, schoonmakers kloppen om 8 a 9 uur aan je kamerdeur enzovoort. Het is wel gunstig gelegen voor het uitgaan en je bed word elke dag verschoond als je vroeg opstaat maar ik ga er nooit meer heen. Ik denk dat dit hotel voor oudere al helemaal een ramp is..
met partner, Sept. 2010
"Ja joh .. wat wil je voor die centen"
Mirjam en Arie
15-9-2010
Claustrofobisch kleine kamers met minibalkon, maar wel elke dag schoongemaakt en schone handdoeken,en zowaar een douche waar je ook nat onder wordt.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Ontbijt niet overdreven gevarieerd maar voldoende.
De lift heeft een de afmeting van een wat groot uitgevallen doodskist dus de trap maar zoveel mogelijk genomen.
Lekker zwembadje op dakterras maar ligstoelen zijn hard aan vervanging toe.
Dicht op het strand te bereiken via gezellig pleintje met terassen.
Leuke pub met vriendelijk personeel aan de overkant van de straat
In het gezellige Blanes is de dag voor de toerist maar de nacht voor de spanjaard , ongelooflijk wat een herrie die weten te maken 'nachts.
De glasbakken voor het hotel worden 'nachs geleegd dus dan zit je rechtop in je bed.
Maar voor die belachelijk lage prijs die wij betaald hebben zijn wij zeer tevreden en hebben wij een leuk weekje gehad in het leuke Blanes.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Petit Palau** bij:
met vrienden, Aug. 2010
"Lekker gezellig"
Lolita & Blondie
18-8-2010
Het eten was niet super, maar het viel wel mee. Elke dag was er wel iets lekkers bij.
De kamers waren goed in orde en proper. Het terras was ook super.
Heerlijk om 's avonds gezellig nog een mojitje te drinken met uitzicht op de haan van Blanes aan de overkant.
De ligging was ook goed, niet te ver van het strand en vlakbij het uitgaansleven van Blanes.
Btw, zeker gaan naar de Arena! Feestje gegarandeerd hoor. ;)
Wij hadden een geslaagde vakantie!
met vrienden, Juli 2010
"Voor jongeren prima hotel."
saskia
9-2-2012
Ik zat hier twee jaar geleden met een vriendin. Wij hadden geen hoge verwachtingen dus wij waren erg blij met onze kamer. We kwamen vooral voor het zonnen en uitgaan dus waren amper in onze kamer. Het enigste wat wij minder vonden was onze wasbak die los zat, maar daar konden we alleen maar om lachen.. hij deed het voor de rest prima en er kwam water uit:) Wij zaten gunstig met onze kamer, op de hoek dus groot balkon en niet aan de drukke straat(geen last van geluidsoverlast). Het hotel zelf lag heeeel erg gelegen!! Naast een supermarkt, snackbar en een kroeg. Je zat binnen no time op het strand, en savonds zat je binnen no time in de kroegen/discotheken. Heerlijk!! Beneden bij de receptie kon je een kluisje huren waar 24/7 zicht op was, netjes dus.
"Goed! en verzorgd"
fam terlouw
11-7-2010
het leuke was dat elke dag je bed werdt opgemaakt en de kamer schoon gemaakt vondt het voor een low budjet kamer goed het ontbijt was niet geweldig maar wel goed het engels van de staf was toerijkend
voor mij iets om naar terug tegaan
met partner, Juli 2010
"BLANES -gezellig"
Mei
11-9-2011
leuk hotel, alleen jammer van het geluidsoverlast van jongeren. maar dat heb je eenmaal in blanes.
Boulevard is leuk!
met een groep, Juni 2010
"Never again"
Daan
22-7-2012
chagrijnige receptiemedewerkers, lampen in de hallen kapot waardoor pikdonker in het halve hotel. kleine kamer zonder raam, wel een deur met kapotte luifel waardoor altijd pikdonker in de kamer. geen lakens aanwezig.
ijskoud zwembad in de schaduw, oudere mensen verblijven hier nauwelijks jongeren
"TE DOEN"
Tim
2-3-2010
Prima hotel. Zeer gunstig gelegen t.o.v. uitgaansgelegenheden en strand! Wat dat betreft dus prima. Alleen kamers vallen beetje tegen. alleen bed + douche/bad... verder niks. Maar balkon was daarentegen super fijn. Stoep voor het hotel was echter wel vaak smerig, door afval dat van balkon af werd gegooid! Werd ook niet moeilijk gedaan als je iemand mee wilde nemen naar je hotel. Nadeel is wel dat de bedden goed kraakten, dus dat kan gehorig zijn voor je buurman/vrouw. Maar, volgend jaar gewoon weer! wel uitkijken met prullenbakken, want daar vragen de schoonmaaksters elke dag om. Dus zorg dat je die niet kwijt raakt door omstandigheden!
"Goede ligging, maar niet veel kwaliteit"
Simone
21-2-2010
Ik was hier vorige zomer voor een week. De medewerkers vond ik over het algemeen vriendelijk, hoewel er een paar waren die niet echt klantvriendelijk overkwamen. De ligging is erg goed, het strand is vlakbij en dat geld ook voor het centrum/uitgaansgelegenheden (hiermee bedoel ik niet het oude centrum!). De kamers vielen wel tegen, zonder televisie, maar ach.. De bedden waren niet supercomfortabel maar comfortabel genoeg om op te slapen ;) Wat ik wel leuk vond was dat bijna elke kamer een balkon had, daar zaten we erg vaak. Het eten was niet super, maar ook niet superslecht. Het is dan ook een goedkoop hotel, dus verwacht zeker niet te veel luxe. Maar als je er vaak op uit bent, is dit een goede keuze.
volgende
Kaart Blanes
Foto's Blanes
Video's Blanes
Vraag en Antwoord Blanes
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie