Camping La Masia*** in Blanes Spanje beoordelingen 7.4 | Zoover

Camping La Masia*** Blanes

Beoordelingen Camping La Masia***

C/ Colon 44, 17300, Blanes
Camping La Masia scoort een 7,4 uit 10, op basis van 212 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Masia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Masia*** in Blanes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Camping La Masia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping La Masia*** met andere accommodaties in Blanes.

203 beoordelingen over La Masia***

met een groep, Aug. 2011
"Te groot opgezette camping!!"
blondie
27-8-2011 Camping La Masia is in mijn ogen een veel te groot opgezette camping, Hierdoor is een verdeeldheid gecreeerd onder de campinggasten wat helaas niet gezellig is . Zo is er het "Spaanse" gedeelte met zwembad en het "toeristische" gedeelte met zwembad. helaas is bij onze aankomst op 8 augustus de annimatie aan het zwembad in het "toeristische gedeelte" beeïndigd waardoor wij ons voor de annimatie naar het "spaanse" gedeelte moesten begeven waar de annimatie echter ALLEEN maar in het spaans gebeurde .Niet erg gastvriendelijk, ook niet voor onze kinderen die hierdoor niet echt mee konden doen. Zij werden ook totaal niet hierin meegenomen/betrokken door het annimatieteam. tijdens ons verblijf werden wij door reeds enkele jaren terugkerende campinggasten erop geattendeerd dat er net geariveerde campinggasten tegenover ons stonden die , in samenspraak met familieleden die elders op de camping logeerden bij tijd en wijle de caravans leegroofden. Niet echt een veilig gevoel dus bij aankoms

met jonge kinderen, 2011
"Geweldig....Volgend jaar weer !!!!!"
5-8-2011 Camping 'la Masia' is een prima aan te raden Camping, wij komen hier al voor het 3e jaar.
Wij hebben 5 dochters in de leeftijd van 24 tot bijna 4 jaar, de oudste heeft vorig jaar de vakantie nog een week verleng door met 3 vriendinnen nóg een week langer te blijven!!
Prima personeel zowel aan de receptie,het zwembad, ook het schoonmaak personeel is erg lief en vriendelijk, de mensen die de plekken en paden onderhouden zijn ook super vriendelijk!!! Geld ook voor het restaurant en de winkel.
Qua de jongeren-camping, bij ons in zone 6 en 7 heb je helemaal geen last!!!
Wij vinden zelfs dat de nederlandse jongeren zich BETER gedragen voor,na en tijdens het uitgaan....ook wel vanwege de controle en beveiliging!!!

Kortom...la Masia 2012 staat al in onze agenda.....

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Camping met prima sanitair en zwembaden"
John
17-8-2011 Deze camping die midden in de uitgaanswijk van Blanes ligt, heeft goede sanitaire voorzieningen die goed schoon worden gehouden. Ook beschikt de camping over twee mooie zwembaden met bar en ligweiden (en een terras met ligbedden). Wel zijn er op de camping veel jongeren, met dus soms wat extra herrie, maar de beveiliging van het park let hier zeer streng op.

"TE GEK / SUPER"
jb-tje
30-8-2011 Een mooie SUPER Schone camping, we hadden een grote ruime plek incl. water/stroom. Elke morgen werd de plek schoongeveegd en geharkt. Heel vriendelijke mensen. totaal geen overlast van de jongerencampingplek, welke afgescheiden op de camping ligt. 'Savonds genoeg toezicht, gewoon pefect.
Camping ligt centraal qua strand, winkels, openbaar vervoer en restaurants.
Perfecte zwembaden en leuke animatie, D.J. Roco bracht echt sfeer en gezelligheid.
kortom een perfecte camping waar niets op aan te merken valt. Alles is er aanwezig
appartementen, stacaravans, houten huisjes, staanplaatsen, restaurants, bakker, winkeltje, pinautomaat, zwembaden en heel behulpzame receptiemedewerk(st)ers.

met vrienden, Juli 2011
"Leuk voor een jongerenreis!"
Moniek03
31-8-2011 Camping la masia is een erg leuke camping voor jongeren. Staat van het sanitair en de camping is zeer goed. Eten op de camping zelf geen aanrader, maar in blanes zelf genoeg (goedkope) eetgelegenheden te vinden. Ligging van de camping is ook prima, je zit zo in hartje blanes. Topvakantie gehad op la masia!

"Een mooie camping"
santen12
23-7-2011 Camping La Masia is een fijne camping met grote plaatsen, het sanitair wordt goed schoongemaakt ( bijna 24 uur) alleen de mensen zelf maken er soms een rotzooi van.
Verder zijn er 2 mooie zwembaden.
Winkels in overvloed. Het strand is op loopafstand.
Maandagmorgen is er een weekmarkt, erg veel kramen en druk, wel op je spullen letten, er zijn zakkenrolsters. In hoogseizoen veel jongelui op aparte kampeerveldjes, zij zorgen voor veel drukte bij het sanitair. Ga niet bij het zwembad kamperen, als je ook rust wilt; de hele dag harde muziek, tot 's avonds 7 uur.

met vrienden, Juni 2011
"Gezellig"
Irene
12-3-2012 Camping La Masia is heel leuk voor kinderen en scholieren. Het is wel soms wel veel geluidsoverlast van muziek op de camping.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Mooi groene camping met goede facilliteiten"
marco versteeg
15-7-2011 In Mei met dochter van 18 weekje in appartement verbleven.
We waren blij verrast met wat we aantroffen.
We hebben heel weinig betaald, en hadden dus niet veel verwachtingen. Maar het was een super vakantie. De camping is keurig netjes, lekker vers brood bij de supermarkt. Je kunt eten onder de appartementen, of bij het zwembad. Er is ook een spa onder het restaurant. Je steekt de straat over, en je bent op het strand. Als je aan de andere kant de camping verlaat, ben je zo bij het busstation. Je kunt met bus of trein leuke uitstapjes m aken. Barcelona, of Lorret de mar.

met vrienden, 2011
"Nooit meer!"
Svenja
6-4-2011 Ik hou er zowiezo niet van om op een camping te gaan, maar omdat we geen keuze hadden hebben we toch gekozen voor La Masia. En inderdaad er zaten nadelen aan: de reisleiding (Xtravel) was ronduit slecht, we hadden geen kookgelegenheid, de tent was goor achtergelaten dus we moesten andermans rommel opruimen. En heel veel onderdelen van de tent was niet in orde of compleet. Het is leuk als je alleen voor het uitgaan daar bent, maar voor een "gezellig" vakantie, nee nooit meer!

met vrienden, 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Johan van Rensch
26-1-2011 Camping La Masia in Blanes is een camping met een mooie ligging. Winkels, restaurants en het strand op loopafstand. Voorzieningen op de camping zelf zijn ook prima in orde.