Hotel Beverly Park*** in Blanes Spanje beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Beverly Park*** Blanes

Beoordelingen Hotel Beverly Park***

C/. Merce Rodoreda 7, 17300, Blanes
Hotel Beverly Park scoort een 8,5 uit 10, op basis van 82 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Beverly Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Beverly Park*** in Blanes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Beverly Park*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Beverly Park*** met andere accommodaties in Blanes.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Beverly Park***

met vrienden, Juli 2011
"Super!"
Roy
31-7-2011 Geweldig hotel! Erg vriendelijk! Fijn dat de receptie in de nacht ook open is! we konden elk moment binnen lopen na het uitgaan. ze belde rond 12 uur smiddags of de kamer schoon gemaakt moest worden, tegelijkertijd een wekker! super fijn! jammer dat de spa en fitniss 18+ is, bij de spa mag je ook onder begleiding, minder fijn! Volgend jaar weer met vrienden daar!

"Leuk hotel, wel veel Russen"
Fam.
7-8-2011 Voordat we naar Beverly Park vertrokken, hadden we erg hoge verwachtingen (mede door de beoordelingen op deze site). Voor kinderen hadden we meer van de miniclub verwacht. Er werd wel dagelijks iets gedaan voor kinderen (bingo, minidisco en kleuren), maar het was of in het Russisch of in het Engels en erg kort qua tijd. Daarnaast was de helft van dit hotel bezet door Russen. We hadden een familiekamer geboekt voor een gezin met 2 kinderen, maar kregen een 2-persoonskamer met 2 extra bedden, dus erg weinig (opberg)ruimte. Het eten was redelijk, maar niet uitgebreid en elke dag vrijwel hetzelfde. Het strand ligt vlakbij, maar het gezellige centrum ligt op ca. 1 km. We hebben een leuke vakantie gehad, maar zullen persoonlijk nooit meer voor Beverly Park of Blanes kiezen. In Blanes is niet veel te bezichtigen, alles ligt te ver uit elkaar en de winkels sluiten al om 21.00 uur (behalve supermarkten) en op zondagen zijn ze gesloten.

met vrienden, Juli 2011
"Leuk hotel"
Anouk
1-8-2011 Samen met een vriendin ben ik tien dagen in Beverly Park geweest. Vriendelijk personeel en een net hotel. De kamer was ook erg netjes en werd elke dag schoongemaakt. Alleen de bedden waren wat aan de harde kant. Buffet was goed, maar niet al te uitgebreid. Voor kinderen is er ook genoeg te doen in dit hotel! Er is zelfs een speciaal buffet voor kinderen. Erg veel Russen in het hotel.

De ligging van het hotel ten opzichte van het strand is prima te doen. Alleen het hoofdcentrum van Blanes ligt wel ver van het hotel vandaan. Wij zaten midden in de feestweek dus elke avond hebben we van het vuurwerk kunnen genieten! Erg mooi!

Bezoekje aan Water World is ook zeker aan te raden.
Samenvattend: prima hotel, zeker voor families.

"Een leuk hotel"
l doorenspleet
23-6-2011 het eten is goed enook de kamers zy n goed het tocht alleen erg maar ook de mensen van de bar zyn erg leuk vooral juan en fernando1

met partner, Mei 2011
"Geweldig hotel"
jolanda
29-5-2011 er is niks negatiefs over dit hotel te zeggen alles was goed verzorgd mooi schoon en onderhouden eten meer dan voldoende keus en goed van temperatuur klantvriendelijk kortom een hotel om terug te komen

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Volgend jaar voor de vierde keer"
familie uit boxtel
22-8-2010 dit jaar voor de derde keer geweest. dit hotel is helemaal niets op aan te merken. dit jaar hebben ze zelfs het ontbijt uitgebreid iedere morgen vers gebakken of gekookte eieren. personeel nog steeds super vriendelijk.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Aanrader"
fam.schuurmans
10-9-2010 mooi hotel lekker gevarrieerd eten ideaal hotel met wat oudere kinderen

met vrienden, Juli 2010
"Kei goed"
larmit
14-8-2010 leuk hotel zeer vriendelijk personeel te goede keuken
min punt bed te hard

met jonge kinderen, Juli 2010
"Goed hotel, heerlijk gegeten!"
jrs
25-7-2010 goed hotel, heerlijk gegeten! leuk animatieprogramma voor kinderen, veel activiteiten, we komen zékér nog eens terug, echt voor herhaling vatbaar!

""Mijn lievelings hotel"
Anita Elbertse
20-3-2010 Een super hotel
Ik ben 4 keer in het hotel geweest, dit jaar ben ik er weer (2010)het eten is super door kokkie bereidt en het personeel is heeeeeel vriendelijk.Het voelt als mijn tweede thuis.En de markt op maandag is ook super gaaf, daar kan je naar toe lopen alleen terug met het trammetje wandt dan heb ik teveel gekocht om terug te lopen hahaha.nou tot 1 september (2010)dan ben ik er weer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende