Hotel Mesón Castilla** in Barcelona Spanje beoordelingen 7.6 | Zoover

Hotel Mesón Castilla** Barcelona

Beoordelingen Hotel Mesón Castilla**

Valldoncella, 5, 08001, Barcelona
Hotel Mesón Castilla scoort een 7,6 uit 10, op basis van 89 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mesón Castilla**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mesón Castilla** in Barcelona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 65 vakantiefoto's van Hotel Mesón Castilla** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Mesón Castilla** met andere accommodaties in Barcelona.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

88 beoordelingen over Mesón Castilla**

met partner, Mrt. 2012
"Een prima hotel"
thea
7-4-2012 Het hotel is zeer centraal gelegen vlak bij de Ramblas en Placa de Cataluya. De kamers zijn niet echt groot maar van alle gemakken voorzien
(koelkast, tv en een volledig ingerichte badkamer). Een perfect hotel om Barcelona te gaan verkennen. Het ontbijt was goed (verschillende soorten broodjes (zoet, wit, bruin) 3 soorten vleeswaren, eitjes, sapjes koffie en thee etc). Verder was het personeel super vriendelijk en behulpzaam, het hotel schoon en het zag er gezellig uit.

met partner, Jan. 2012
"Zeker overwegen!"
willem van 't spijk...
11-1-2012 Hotel Meson Castilla is een vriendelijk hotel, lekker in het centrum van de stad. De staf is vriendelijk en spreekt goed engels - wat nogal handig is als je zelf geen spaans spreekt. De service is goed - alleen de koffie in de automaat in de hal is niet te drinken. Het ontbijt is goed.

met partner, Okt. 2011
"Karakteristiek hotel."
m_en_M
26-10-2011 Dit hotel is gelegen in een zijstraat van de Ramblas. Perfecte ligging en uitvalbasis om dingen te zien en te ondernemen. Uitzicht vanuit onze kamer was niet echt geweldig maar ook weer niet slecht (zie foto).Wij zaten aan de voorkant van het hotel. Wij hebben in onze simpele kamer heerlijk geslapen en het ontbijt was er perfect. Wij zouden zo weer teruggaan naar dit hotel.

met partner, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
naam naam
20-10-2011 fijn hotel met kinderen, we hadden een mooie familiekamer. verder ligging dicht bij Rambla

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima hotel"
naam naam
10-10-2011 Meson Castilla ligt zeer centraal op zo'n 200 meter van la Rambla. Wij hadden de familiekamer, en deze was prima, netjes en schoon. Af en toe wat gehorig, maar niet echt hinderlijk. Ontbijtbuffet is prima, met verschillende broodjes, croissaints, beleg zoet en hartig, koffie, thee, sapje. Kortom: een aanrader!

alleenreizend, Aug. 2011
"Geweldig hotel"
margreet
4-9-2011 Geweldige ligging van het hotel, vlakbij het centrum maar toch rustig. Ik had op verzoek een kamer aan de achterkant waardoor het lekker rustig was. Dit was wel een kleine kamer maar voor mij alleen prima te doen en evengoed een 2 persoons bed. Alles brandschoon en netjes en een goed ontbijt. Voor een 2 sterren hotel,niet duur, een prima hotel en zeker aan te raden. Af te raden is om in de maand augustus te gaan want het was te heet s'middags om iets te doen en erg druk.

met vrienden, Dec. 2010
"Keurig hotel en zeer goede ligging."
Johannes
31-12-2010 Vriendelijke bediening, goed ontbijt, schone kamers, 5 minuten lopen van de Rambla.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Een goed hotel"
oane
6-9-2010 knus maar een oud hotel, schone kamers we hadden een 4 pers kamer met airco wel lekker ontbijt zal voor spaanse begrippen veel zijn oa veel zoetig heid zelfs croissantjes met suiker 2 vlees soorten kaas yoghurt melk jus de orange goed maar naar paar dagen heb je dit wel gezien 4 dagen het zelfde ontbijt voor een paar dagen goed keurig hotel de kids konden ook op internet de laptop staat daar klaar medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk, zal er best weer willen slapen als je toch niet veel op je kamer bent prima dus

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Goede ligging"
fam vd Kolk
13-8-2010 Wij hadden een 4pers kamer geboekt en kregen 2 naast elkaar gelegen 2pers kamers. Voor ons geen probleem omdat de kinderen al wat ouder waren. Kamers waren zeer fris en schoon en hadden mooie badkamers. Een kamer had uitzich op n soort luchtschacht en was zeer klein, de ander iets groter en had een terrasje. Ontbijt was prima, vriendelijk ontbijtpersoneel. De auto hadden we geparkeerd in de garage onder het hotel. Personeel bij receptie was wat stug, maar niet onvriendelijk. Overigens hadden we ook wifi, wat niet op de hotelsite stond.

met vrienden, Aug. 2010
"Ideale uitvalsbasis om de stad goed te verkennen!"
Scheper
3-9-2010 Hotel Mesón Castilla bevindt zich in een zijstraat van de Rambla en is een prima uitvalsbasis om de stad goed te verkennen. Dit kan te voet of via het openbaar vervoer. Het betreft een wat ouder hotel waarin de kamers sober en eenvoudig zijn ingericht. De kamers zien er schoon uit en het beddengoed werd bij ons dagelijks verschoond. Het ontbijt was niet heel uitgebreid maar zeker smakelijk!
Gezien de prijs/kwaliteit verhouding kan ik dit hotel zeker aanbevelen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende