Appartement Flomar in Barcelona Spanje beoordelingen 5.7 | Zoover

Appartement Flomar Barcelona

Beoordelingen Appartement Flomar

Església, s/n, 17258, Barcelona
Appartement Flomar scoort een 5,7 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Flomar? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Flomar in Barcelona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Appartement Flomar vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Appartement Flomar met andere accommodaties in Barcelona.

9 beoordelingen over Flomar

5,2
4,3
4,7
5,3
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Niet voor herhaling"
J. Groeneveld
5-9-2010 Het appartement is best ruim, maar ontzettend oud en krakkemikkig. We hebben de matrassen maar op de grond gelegd, want we kregen rugklachten van de bedden. Het keukentje en sanitair zijn slecht onderhouden en slecht schoongemaakt en als je zelf wil koken moet je dat doen met twee pannen die eigenlijk al jaren geleden afgeschreven hadden moeten worden. Het zwembad is klein. De 92 euro per nacht die wij betaalden, waren echt veel te veel voor dit appartement! Gelukkig verbleven we daarna nog een week in Léstartit op de camping in een prachtige stacaravan met 3 zwembaden, voor een lagere prijs!!

met een groep
"Verder kijken dan neus lang is"
Jan de Boer
15-7-2010 Geen airco!!.Bedden waar zeer slecht.vooral voor mensen met rug problemen.Muren zeer dun!!!!
Prijs kwaliteiteit verhouding kat in de zak gehuurd. Veel geluidsoverlast van disco .Ga hier niet naar toe voor je rust! Zwembad zeer klein vergelijking met een zwembadje thuis.Schoon was het absolute niet .
Eigenaar is zeer vriendelijk(ziet alleen dollar tekens) voor wat het waard is geen toplokatie geen aanrader.
Voor alles wordt gevraagd om je portomonnee te trekken.Alleen de zon gaat voor niks op

met oudere kinderen
"Nooit meer"
harry verstoep
1-2-2010 Vakantie heet dat dan ellaan maar geluid overlast piepende bedden hele dunnen muren.Het was rond uit smerig nooit die zwijnenstal. Ze moesten zich schamen

Familie
fam de bruijn
16-9-2007 flomar ligt goed centraal en lijkt rustig gelegen, tot de nacht begint, echt een ramp.
het zwembad is klein maar dat maakt niet uit, het werd alleen niet schoongemaakt, met een schepnetje werden de blaadjes verwijderd, meer niet.
het 2-kamer appartement is echt te klein voor 4 personen, en de keuken, laat ik daar maar niet te veel over zeggen, klein en armoedig.
de bedden in de slaapkamer liggen heerlijk, maar piepen vreselijk, de slaapbank in de woonkamer is alles behalve comfortabel.
maar we hebben met elkaar een heerlijke vakantie gehad, zal er niet snel terug keren.
enorm plus punt is dat we na een hele nacht rijden, bij aankomst al om 11 uur mochten inchecken!

met vrienden, Sept. 2007
R. Bloemendaal
5-11-2007 Gelukkig in september. Moet er niet aan denken in het hoogseizoen hier te hebben geboekt. Veel lawaai van omliggende discotheken, vaak tot diep in de nacht.
Appartement was keurig. Beheerder en vrouw zeer behulpzaam en vriendelijk.

Familie, Aug. 2007
de Bruijn
3-9-2007 in de boeken staat rustig gelegen, maar dat is snachts voorbij als de pubs en disco de deuren openen en de dronken mensen op straat schreeuwen.
ligging is verder prima ten opzichte van strand en winkels.
zwembad is klein maar voldoet, wordt niet tot weinig schoongemaakt, alleen de blaadjes worden met een schepnet verwijderd.
het appartement met 2 kamers is echt heel klein, de keuken is bijna niet in te werken zo klein.
eigenaar is aardig en we konden eerder inchecken, dus dat was prettig, maar niet echt schoon te noemen.

Familie
Bert M
25-7-2007 Flomar ligt lekker centraal in L'Estartit. Vlak bij het centrum en het strand is ook enkele minuten lopen verwijderd. Dicht bij álle voorzieningen. Ook het uitgaanscentrum. Wij zijn de eerste drie weken van juli geweest. De bar bezoekers gaan om ongeveer 3 uur 's nachts luidruchtig overstraat naar huis. Schreeuwen, soms vechtpartijen. Het politiebureau ligt achter Flomar. Om een uurtje of 5 gaat er nog een horeca gelegenheid dicht met de nodig kabaal. Je wordt dus om 3 uur en om 5 uur gewekt.
De inrichting van het appartement is eenvoudig maar doelmatig.Grote koelkast. De ledikanten zijn slecht. ze piepen bij de minste beweging, dus matrassen op de grond. Afgezien van het nachtelijk kabaal.
De beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam.

j. de vos
4-6-2007 hallo, wij zijn jaren geleden in dat apartement geweest en we hebben hele goede ervaringen met de huisbaas en de schoonmaaksters gehad, het zwembad werd dagelijks smorgens vroeg verschoond, ook het strand is lekker dichtbij en ook de markt en de winkels, het is zeker de moeite waard, jammer dat er alleen geen liften aanwezig waren.

Familie, Juli 2005
R. van Hulst
3-8-2007 Je wordt er perfect ontvangen en ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Helaas moet je wel altijd met de auto naar het strand, omdat het met alle tassen en coolbox net te ver lopen is. Wel ruim voldoende parkeerplaats direct aan het strand.