Beoordelingen Hotel Comercio*

21 mei 2013

Comercio*
Beoordelingen Hotel Comercio*
Escudellers 15, E-08002, Barcelona
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Comercio* in Barcelona, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Comercio* zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Comercio scoort een 6,4 uit 10, op basis van 215 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Comercio* in Barcelona, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Comercio*, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Comercio* de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Hotel Comercio* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Comercio* met andere accommodaties in Barcelona.

215 beoordelingen over Comercio*

5,1
5,7
4,2
met vrienden, Jan. 2013
"Geweldig!!!"
boots
7-2-2013 Vriendelijk personeel...in het weekend nog een EXTRA waarschuwing voor zakkenrollers...dus zeer attent!!

Eenvoudig ontbijt

Nette kleine kamers,goed bed,iedere dag schone handdoek

met vrienden, Jan. 2013
"Prima hotel voor weinig geld."
Martijn
4-2-2013 Hotel Commercio bied voor zeer weinig geld een prima verblijfplaats.
De ligging in een zijstraat van de Ramblas maakt de ligging perfect.
De kamers zijn klein, schoon en worden dagelijks schoon gemaakt.

Het hotel word gerenoveerd op dit moment.

Het ontbijt is niet veel maar dit kun je voor dit geld ook niet verwachten. Ontbijt mogelijkheden genoeg in de omgeving.

De medewerkers zijn zeer bereidwillig.

Voor een stedentrip met een laag budget een prima hotel.

met partner, Sept. 2012
"Top 1 ster hotel"
Francine
23-9-2012 Prima plek vlak bij ramblas , met zijn talloze terassen en dichtbij de zee! Wat wil je nog meer voor dat geld.
De kamers zijn pas gerenoveerd. Eenvoudig en schoon. Er is zelfs een kluisje op de kamer,waarvoor je niet extra hoeft te betalen. Geen last van het lawaai s nachts gehad. Je doet gewoon je ramen dicht en de airco aan. Het onbijt is....met peren, maar laat je hierdoor niet weerhouden om dit hotel te boeken.

met vrienden, Aug. 2012
"Teleurstelling na teleurstelling"
Danny en Samantha
4-9-2012 Wij gingen voor een week naar het leuke spannende pitoreske Barcelona. Het zou het hoogtepunt van het jaar moeten worden.

Echter bij aankomst in het hotel zat er poep op onze handdoeken. Wij vonden dit onacceptabel. Na klagen kregen wij echter meteen nieuwe handdoeken. Vervolgens ontdekte wij echter poep en haren op onze lakens. Wij hebben dit moeten oplossen door handdoeken tijdelijk op ons bed te leggen, zodat we niet in de viezigheid hoefde te slapen.

Wij dachten op dit moment nog, dit kan gebeuren, en we vergaven het omdat de mensen bij de receptie erg vriendelijk en behulpzaam waren. Echter na een aantal dagen hadden wij last van een vieze opa in de lobby, deze maakte vieze en obscene gebaren naar ons. Hier waren wij uiteraard niet van gediend.

Kortop goede ligging, echter kleine vieze kamers met enge opa's in lobby. Goed als je geen klasse en allure gewend bent zoals ons.

met partner, Mei 2012
"Prima vertoeven!"
Rachel
27-6-2012 Perfect hotel om een paar nachten te verblijven. Ze zijn druk met renoveren en de nieuwe kamer die wij hadden was top. Heerlijke badkamer met grote douchekop en warm af te stellen water. Bedden zijn lekker zacht en de kamer heeft veel sfeer. Het hotel zit in een zijstraat van de Rambla en Placa Reial. Je moet dus niet om 22.00 uur in bed willen liggen, zonder mensen te horen genieten van de Spaanse gezelligheid op straat.

Het ontbijt is basic, zoals in elk 2/3 sterrenhotel in Barcelona centrum. Wij gaan komen hier zeker terug!

met vrienden, Mei 2012
"Centraal gelegen, vlak bij de Ramblas"
Louise
19-5-2012 Dat het hotel centraal gelegen is is zowel een voor- als een nadeel, aan de ene kant is het leuk om midden in het uitgaans gebied te zitten en allemaal leuke eettentjes en winkeltjes naast de deur te hebben, aan de andere kant is het tot heel laat (of liever heel vroeg) erg luidruchtig en is van een ongestoorde nachtrust geen sprake, als de late kroegtijgers joelend naar hun hotel gaan komen de schoonmakers alweer de straten schoonspuiten.

met vrienden, Mei 2012
"Top!"
Marielle
7-5-2012 Wij waren erg verbaasd toen we binnen kwamen. Het is een 1 sterren hotel en daarom waren onze verwachtingen niet al te hoog. Maar de hotelkamer was top! Schoon, nieuw en mooie inrichting! Iedere dag kregen we nieuwe hansdoeken en werd het schoongemaakt. De ligging was perfect, zijstraatje vd Ramblas en dichtbij de metro. Het personeel was wat minder. Niet zo heel vriendelijk. Het ontbijt stelde niet zoveel voor. Witte broodjes, croissants en jam was het enige beleg. Daarnaast was er muesli. De ontbijtzaal is ook niet zo gezellig, maar dit was voor ons geen probleem.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Absolute aanrader voor logies/ontbijt"
Geert de Ruiter
3-5-2012 De afgelopen 3 nachten hebben we in dit hotel geslapen en dit is ons prima bevallen. Als we volgend jaar weer naar Barcelona gaan zullen we proberen om hier weer te boeken. Het personeel is vriendelijk en heeft ons met alle vragen geholpen. De kamer was niet groot voor 3 personen, maar wel schoon, goede bedden met iedere dag schoon beddengoed en modern en nieuw interieur. Ontbijt is simpel maar daarvoor gingen we dan ook niet naar Barcelona. De prijs/kwaliteit verhouding is wat ons betreft uitstekend.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Simpel"
naam naam
8-11-2011 Hotel comercio is een redelijk verblijf als je niet te veel eisen steld, de kamers zijn klein, schoon ,elke dag schone handdoeken, de ligging is perfect, zijstraat van de ramblas, achter het hotel ligt plaza reial, en, leuke straatjes rondom het hotel, vanuit het hotel loop je zo naar monumento colom en de andere kant op richting de plaza catalunya waar alle bussen, taxi,s staan
Een kamer werd verbouwd en zoals het er uit ging zien gaat dat het hotel een veel mooiere uitstraling geven, kortom wil je voor weinig geld slapen in Barcelona en centraal in de stad verblijven dan is hotel comercio een redelijk verblijf

alleenreizend, Okt. 2011
"Supergoed."
Peter Visser
18-10-2011 Ik was hier voor 5 nachten.
En ben net terug uit Barcelona.
Het personeel was supervriendlijk
en heel erg behulpzaam.
De ligging is heel erg goed.
Overal dichtbij.
De kamers zijn wel klein, maar wel
elke dag schone handdoeken.
De douche was ook goed.
Het beleg was heel zoet, maar de broodjes waren wel heel vers.
Dus voor een korte tijd
in Barcelona een absolute aanrader.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit