Bed and Breakfast Bonic Barcelona**** in Barcelona Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Bonic Barcelona****

9,8
9,7

3 juni 2012

Bed and Breakfast Bonic Barcelona**** Barcelona

Beoordelingen Bed and Breakfast Bonic Barcelona****

Josep Anselm Clavé 9, 08002, Barcelona
Bed and Breakfast Bonic Barcelona scoort een 9,5 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Bonic Barcelona****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Bonic Barcelona**** in Barcelona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Bonic Barcelona**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Bed and Breakfast Bonic Barcelona**** met andere accommodaties in Barcelona.

22 beoordelingen over Bonic Barcelona****

9,8
9,7
met een groep, Mei 2012
"Fantastische accomodatie!"
Marcella
14-5-2012 Zeer centraal gelegen. Dichtbij metro, haven en strand, De Ramblas, de wijk El Born. Midden in het centrum, maar bij Bonic Barcelona ervaar je een oase van rust. Ontzettend gastvrije ontvangst. Zeer schoon en veel leuke en goede tips van de gastheer. Zeer prettige sfeer.

met partner, Mrt. 2012
"Wat een heerlijk weekend"
veldtje@planet.nl
20-3-2012 B en B Bonic is een heerlijke plek om te verblijven. Fernando is een top gastheer en zorgt dat je niets te kort komt. De kamers zijn klein maar de bedden zijn goed. Bonic ligt in het centrum van Barcelona maar als je binnen bent hoor je niets van wat er buiten gebeurd. De toiletten en de badkamers zijn erg schoon. Een aanrader !

met vrienden, Okt. 2011
"Super!"
richoffence
19-10-2011 Bonic Barcelona is een perfecte uitvalsbasis! Veel bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand en anders zit er een metrostation op 1 minuut loopafstand. Bonic Barcelona is erg gezellig ingericht. De badkamers en wc's worden goed schoon gehouden. De slaapkamers zijn niet heel ruim maar voldoen prima. Het heerlijke ontbijt wordt geserveerd in een smaakvolle ruimte. Fernando is een hele goede gastheer. Ook Richard en Tanja bedankt voor ons verblijf in Barcelona. Kortom een aanrader!

met vrienden, Juli 2011
"Bijzonder sfeervol en enorm gastvrij"
Corine en Henriët
6-7-2011 Bonic is een bijzonder sfeervol B&B en Fernando is enorm gastvrij. De kamers, hal, badkamers en ontbijt/zitruimte zien er erg mooi en gezellig uit.
Het ontbijt is heerlijk en voldoende uitgebreid. Feranando is een geweldige gastheer, hij doet er alles aan om het je naar de zin te maken: tips voor uitjes, eetgelegenheden, bezienswaardigheden, vervoertips en zo meer. NB Fernando is een talenwonder en kan zelfs Nederlands!
De ligging van Bonic is ideaal: de hoek om en je staat aan de voet van de Ramblas, metro en bus vlakbij en de haven op loopafstand. De lekkerste tapasrestaurantjes liggen op ca. 10 - 15 minuten loopafstand.
Kortom: het was helemaal GEWELDIG. Bij een volgend bezoek aan Barcelona gaan we zeer zeker weer naar Bonic.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Supr genoten, onvergetelijke vakantie!!!!!"
Monique en Maurits
24-5-2011 Fernando is een super gastheer en Monique en mijn zoon Maurits hebben een onvrgeteijke vakantie gehad in Bonic rooms in Barcelona. Fernando is zo gastvrij en heeft zoveel moeite gedaan om het mooie dagen voor ons te laten zijn dat we hem daar heel erg dankbaar voor zijn. De kamer was super, het ontbijt heerlijk en alle tips die hij ons gegeven heeft.... echt geweldig. Ik was er voor de twede keer maar ik ga er zeker weer terug!!!!! Dank voor alles!

Liefs Monique en Maurits

met partner, Apr. 2011
"Fantastische plek, enorm gastvrij en rustig"
Marianne
26-4-2011 Ons verblijf in bonic is ons super goed bevallen. Gastvrije ontvangst, heerlijk ontbijt en lekker rustig. Men spreekt ook Nederlands, dus de communicatie verloopt ook soepel. Een absolute aanrader!

"Geweldige B&B!"
Lindy
21-3-2011 Bonic is een prima plek om Barcelona te ontdekken! De ligging in een zijstraat van de Ramblas is echt ideaal! De eigenaar Fernando doet er alles aan om je verblijf perfect te laten verlopen. De kamers zijn netjes en alles is héél erg schoon. Er zijn twee badkamers en drie wc's. Er zijn max. 7 gasten dus er is altijd wel een badkamer vrij. Ook deze zijn erg schoon, het lijkt wel alsof er na elk gebruik gepoetst wordt! In je kamer zijn er handdoeken en badjassen. Het ontbijt is goed: verse broodjes, toast, stokbrood en croissants, fruit en yoghurt, en allerlei beleg. Geen warme dingetjes zoals bijv. eieren maar dat hebben wij in elk geval niet gemist. Als je 's avonds terugkomt vanuit de stad, staat Fernando voor je klaar met een drankje en een hapje. Dit is in de prijs inbegrepen. De kamers zijn niet erg ruim maar dat vonden wij geen probleem. De B&B ligt op een verdieping in een oud appartemenstgebouw. Het is wel best gehorig en dat is dan ook het enige minpunt. Wij gaan zeker terug!

"Fantastisch plek"
rien konings
30-3-2011 Bijzonder leuke kamers,erg vriendelijk personeel,2 minuten van de ramla
alles was perfekt .

met partner, Mrt. 2011
"Fantastische heel gastvrij en klantvriendelijk"
dhr.en Mevr. v. moe...
26-3-2011 er is geen toelichting voor nodig bij ,, Bonic,, ervaar het zelf.
ondanks dat het regende kregen we vele tips mee voor onze vakantie
we kijken terug op een zeer geslaagde vakantie trip

met partner, Mrt. 2011
"Bonic Barcelona is the place to be!"
Hein en Annette
27-3-2011 Bonic Barcelona is een geweldige B&B op een fantastische plek in mooi Barcelona.
In een zijstraat van de Rambla, vlakbij metro en bus en de haven en toch rustig gelegen.
De ontvangst was erg hartelijk en de verzorging de rest van de week erg gastvrij.
De kamers zijn eenvoudig maar heel schoon en verzorgd ingericht.
Het sanitair wordt na gebruik meteen schoongemaakt.
Het ontbijtbuffet is heerlijk.
Je komt er echt tot rust in een fijne sfeer en ambiance.
Barcelona zelf is een aanrader en met de tips van Fernando en Richard wisten we de leukste restaurantjes en plekjes te vinden.
Een echte aanrader is een georganiseerde fietstour. Wij deden dit met Orange Monkey Tours.
We hebben genoten en komen zeker nog eens terug!