Hostel BCN Port** in Barcelona Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Hostel BCN Port** Barcelona

Beoordelingen Hostel BCN Port**

Avgda. Para-lel 15, 08004, Barcelona
Hostel BCN Port scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel BCN Port**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel BCN Port** in Barcelona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hostel BCN Port** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hostel BCN Port** met andere accommodaties in Barcelona.

30 beoordelingen over BCN Port**

4,4
met jonge kinderen, Okt. 2011
"**Een goed hostel met een prima ligging**"
xx
20-10-2011 Prima hostel voor een stedentrip. Je loopt in een paar minuten naar de drukte op de ramblas en toch heeft dit hostel een rustige ligging. De "tourbushalte" is dicht in de buurt. Als je de hostel uitloopt heb je meteen een prachtig uitzicht op mooie monumenten en de haven van Barcelona. Huren van een taxi is met de ligging van dit Hostel overbodig.Elke dag nieuw linnengoed en een schone kamer. Wij hadden een kamer met 4 bedden (geboekt via galahotels). Ruimte kamers. Kinderen konden zo toch nog spelen op de kamer. Airco en ventilator zijn aanwezig. Gratis Wifi. Uitzicht was niet echt wat, maar dit mocht voor ons de pret niet drukken. Zeer vriendelijk personeel en erg behulpzaam en attent. Ontbijt was ook prima (Dit is uiteraard afhankelijk van wat je er zelf van verwacht). Bagage kun je in bewaring zetten op de dag van vertrek. Wij waren er met 2 kinderen van 12 en 9 jaar. Wij hebben genoten van een stedentrip naar Barcelona en hostel BCN port. Een echte aanrader!!

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldige !!! Goed én schoon."
Jan en Fini
2-10-2011 Bij aankomst om half tien 's morgens, konden we al één kamer van de twee betrekken om ons op te frissen!
Receptie personeel was meer dan behulpzaam. Steeds weer hadden ze een antwoord en zochten vérder voor ons.
Kamers waren niet ruim, maar voor een stedentrip van een dag of 5 prima geschikt. Uiteindelijk slaap je er alleen maar. Bedden goed. Linnengoed meer dan schoon. Hagelwit! Kamer zelf ook erg netjes.
Zowel twee x dubbele beglazing, louvres én rolgordijn ertussen; airco plus plafond ventilator! Heerlijk met die warme temperaturen. Geen herrie van de straat en toch koele kamer.

met vrienden, Juni 2011
"Simpel maar schoon - centraal gelegen!"
Laura
14-7-2011 Het hostel ligt op 2 minuten lopen van de Rambas, in een veilige buurt, met uitzicht op zee! Simpel hotel, maar erg schoon en keurig onderhouden. Geen balkon of mooi uitzicht vanuit de kamer, maar wij hebben dat niet gemist omdat er alleen sliepen. Gratis gebruik van Wifi!

"Prima plek voor een paar dagen!"
Annie
26-10-2009 Eenvoudig maar netjes en schoon. Kamer met eigen douche en toilet, kluisje. Prima bedden. Elke dag schone spullen, douche en wc schoon en bedden op gemaakt.
Ontbijt eenvoudig maar goed.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Goed hotel"
danielle
6-6-2009 dit hotel is een prima uitvalbasis om barcelona te verkennen.Goede ligging en vriendelijk personeel, schone kamers en een goede prijs,kwaliteitsverhouding.
Kortom een leuk hotel voor een weekendje Barcelona

met partner, Dec. 2008
"Prima"
maarten
31-12-2008 Prima prijs kwaliteitsverhouding. Ligging ook prima

met oudere kinderen, Okt. 2008
"Goede ligging"
Kirsten
24-11-2010 Leuk hostel vlakbij de Ramblas.

Als je je goed voorbereid is het hostel makkelijk te vinden, ligt namelijk vlakbij een heel grote rotonde. Daar kan je trouwens wel wat last van hebben als je met je kamer aan die kant zit.

Onze reservering was vanuit het reisbureau niet bij het hostel aangekomen. We moesten 1 nachtje in een andere kamer waarna we naar onze "eigen" kamer konden. Prima geregeld, netjes afgehandeld.

De ligging is perfect. Bushalte is tegenover de voordeur van het hostel, metro zit op een 5 minuutjes lopen. Dan ben je ook meteen op de Ramblas.

Wij waren met zijn 3en, de kamer die we hadden was dan wel wat klein maar wel schoon. We hadden een 2 persoonsbed en een uitklapbaar bed voor 1 persoon. Badkamer zag er netjes uit.

met partner, Okt. 2008
"Prima hotel op mooie locatie"
wielandtimo
14-6-2011 Goed hotel met kleine kamers maar zijn heel schoon. Kwamen er alleen om te slapen dus hadden ook niet veel nodig. Goede service vanuit het hotel!

"Net hotel met prima ligging"
Marleen
6-10-2008 Als je binnenkomt denk je inderdaad even, waar zijn we nu beland! Maar eenmaal binnen is het erg netjes. De kamers zijn niet groot maar wel netjes en schoon. Vlakbij de Rambla en op loopafstand van het strand en de haven. Een goede keuze als je alleen een goed onderkomen zoekt voor de nacht. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

met partner, Okt. 2008
"Super Hostel"
A. de Hoon
11-10-2008 Heel goed Hostel mooie kamer met zeer goed bed en prima sanitaire voorzieningen en ontbijt en eetgelegenheid onder het hostel, een echte aanrader voor stedentrippers!!!