Aquarium de Barcelona Barcelona Spanje. Informatie & Beoordelingen Aquarium de Barcelona ~ Zoover

Beoordelingen Aquarium de Barcelona

3 juni 2012

Aquarium de Barcelona

Beoordelingen Aquarium de Barcelona

Moll d'Espanya del Port Vell, s/n, ES-08039, Barcelona
Wil je weten wat anderen vonden van Aquarium de Barcelona in Barcelona? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Aquarium de Barcelona.
Wil je weten wat anderen vonden van Aquarium de Barcelona in Barcelona? Op deze pagina lees je beoordelingen van Aquarium de Barcelona. Je kunt 3 vakantiefoto's van Aquarium de Barcelona bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Bekijk alle accommodaties in de buurt van Aquarium de Barcelona in Barcelona.

9 beoordelingen over Aquarium de Barcelona

met vrienden, Mrt. 2012
"Leuk"
mevrouw van Lier
26-3-2012 Al die werelden zien spreekt tot de verbeelding. Vissen, planten, kleuren etc

"Enig in zijn soort"
martin drenthen
22-9-2011 Zeer uitgebreid, prima verzorgd, Tweede van de wereld ! Ook zeer geschikt voor kinderen.

alleenreizend, 2010
"Onderhoudend"
MRS vening
21-7-2010 is vooral leuk met kinderen en ligt op een fantastische plek

met partner, Juni 2009
"Mooi maar duur"
Gert Piqueur
9-8-2009 Groot en mooi aquarium. Veel mooie exotische vissen en leuke tunnel onder het aquarium. Maar 17 euro is te duur voor 45 minuten vertier.

Ralph
28-5-2009 Leuk voor een uitje! Alleen zou ik er niet heen gaan wanneer je in Barcelona bent voor een kort bezoek want dan zijn er veel mooiere en leukere dingen in de stad te zien en doen.

met oudere kinderen
Van Drie
15-5-2008 Duur en klein. We waren en snel doorheen. De dierentuinen in Nederland hebben soortgelijke aquaria en deze vonden wij niet beter, groter of mooier.

Familie
monique
12-8-2007 erg leuk om te zien als je in Barcelona bent.
Er zaten dieren die we nog nooit ergens hadden gezien,heel leuk voor kinderen!!!

met vrienden, Juli 2007
"Leuk om te doen in een stedentrip"
roos
2-9-2010 het is me zeker niet tegen gevallen. voor de afwisseling was het erg leuk.

met een groep, 2004
"Leuk maar geen must"
linda
31-7-2010 best duur en je bent er met 1 a 2 uur door heen.
Wel mooi om allemaal te zien maar er is zoveel meer in de stad waar ik dan eerder heen zou gaan.

Beste accommodaties in Barcelona