Hotel Amrey Sant Pau** in Barcelona Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Amrey Sant Pau** Barcelona

Beoordelingen Hotel Amrey Sant Pau**

C/ Sant Antoni Maria Claret 173, 08041, Barcelona
Hotel Amrey Sant Pau scoort een 7,8 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Amrey Sant Pau**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Amrey Sant Pau** in Barcelona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Amrey Sant Pau** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Amrey Sant Pau** met andere accommodaties in Barcelona.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

78 beoordelingen over Amrey Sant Pau**

6,6
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Hotel Amrey Sant Pau"
Wouter de Vree
25-4-2012 Een prima hotel op 15 minuten lopen van Sagrada Famila. Tegenover het prachtige ziekenhuis. Nette kamers, goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Gaf na de eerste dag al meteen de kamersleutel aan als je kwam aanlopen.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Prima hotel"
Marieke
6-1-2012 Prima hotel om een aantal dagen in te overnachten. Drie persoons kamer was even groot als de twee persoons kamer, niet erg ruim dus, maar gewoon goed. Handdoeken werden netjes verschoond en er was een föhn en shampoo, zeep en bodylotion aanwezig. WIFI slecht bereik, maar beneden wel goed. Afstand tot het centrum is prima met de metro te doen, vanaf station Guinardo. We wilden niet te duur eten in Barcelona en hebben in tapas restaurant schuin tegenover het hotel gegeten. Pizza's waren lekker (niet zo groot) en ook goede salades, maar niet heerlijk.

met vrienden, Sept. 2011
"Heel fijn hotel!"
Siham
5-12-2011 Ik vind dat t hotel wel 3 sterren waard is.. We hadden een schone en grote kamer met 3 bedden, terwijl we met zn 2en waren.. De badkamer was niet groot, maar wel goed.. We hadden een ruim aantal handdoeken (wsl omdat we in een 3persoonskamer verbleven)..

De metro was dichtbij en de afstand tussen ons hotel en het centrum en ons hotel en de uitgaansgelegenheden was zeer goed te doen.. Duurde ongeveer 15min..

Het personeel was berispend en niet zeer vriendelijk.. Wel spraken de medewerkers goed Engels.. Drankjes waren wel keigoedkoop in het hotel en ze hebben lekkere cappuccino..

WIFI was wel slecht in het hotel, ik had bijna nooit verbinding op mijn Blackberry..

Dit hotel is zeker een aanrader, ik zou er zo weer heen gaan de volgende keer!

"Prima hotel"
adriana
26-8-2011 Tussen metrostation en het hotel is 8 min lopen. Sagrada Familia is binnen 15 min loopafstand. Hotel is zeer schoon en het ontbijt is basic (broodjes, beleg, fruit, cornlakes, gebak e.d.) maar lekker!! Wat wil je meer??
Personeel is behulpzaam.
Super time gehad!!

"Ongezellig"
Marianne
11-8-2011 Clean hotel. Heel kale ongezellige kamers. Wel erg schoon. Het ontbijt is goed. Het is een km v de Sagrada Familia dus wel ver v het centrum, maar de metro is erg dicht. Drank en eten erg goedkoop in het hotel.

met vrienden, Juni 2011
"Meer verwachtingen van...."
wendysuzanne
5-7-2011 Hotel ligt op een redelijke loopafstand van de sagrada familia.
Het personeel spreekt geen of gebrekkig engels, je moet net de juiste treffen.
Het ontbijt was iedere dag het zelfde en niet echt een uitgebreide keuze.
De kamers zijn erg klein en saai.
Er word wel heel goed schoon gemaakt en iedere dag nieuwe handoeken.
Voor een twee sterrenhotel had het toch wel iets meer mogen zijn, vooral als je al €50,00 pnpp moet betalen.

met partner, Mrt. 2011
"Goed hotel met rustige ligging."
Bram en Mary Duijn
25-3-2011 Net terug van 4 dagen Barcelona. Hotel is netjes met erg aardig en behulpzaam personeel die goed engels spreken. Ontbijt is prima, uitgebreid genoeg. Dat eitje dat er niet bij is ? Daar kwamen we wel overheen hoor! Kamer is klein maar daar ben je alleen om te slapen en te douchen. Openbaar vervoer (metro en bus) vlakbij. Met 10-rittenkaart, 8.25 euro, kom je overal.

met partner, Nov. 2010
"Goed hotel"
M. van Viegen
15-11-2010 Goed hotel, prijs-kwaliteit verhouding ok. Wij hadden een niet zo grote kamer aan de achterkant. Lekker rustig, maar heel warm (airco doet het niet in november, was wel nodig). Toilet was defect, hebben we gemeld maar werd half-half gerepareerd. Na twee keer spoelen weer defect.
Prima ontbijt, goed engels sprekend personeel. Metro op 2 min. afstand, rest van de stad goed bereikbaar.

met vrienden, 2010
"Zeer goed hotel"
T.
30-7-2010 Vorige week een met een vriendin een paar dagen in Amrey Sant Pau gelogeerd.
Bus 47 stopt schuintegenover de deur en het eindpunst is 2 min. lopen van de Ramblas vandaag, ideaal dus. Ook is er een metro station 2 min. lopen het het hotel.
Ontbijt hadden wij niet geboekt, maar hebben we ter plekke geregeld, ook al was je wat later, er was altijd voldoende en en de keuze was ook prima en dat voor 6 euro per persoon.
Kamers werden iedere dag schoongemaakt.
Personeel was ook erg vriendelijk, behulpzaam en spraken Engels.
Er staat een computer bij de receptie waar je gratis op internet kunt.

met oudere kinderen, Juni 2010
"Goed en schoon hotel voor weinig"
Marlies Koster
22-9-2010 Het is een mooi hotel. Ik denk dat ze de 2* te danken hebben omdat er bijna geen faciliteiten in het hotel zijn, maar alles was prima voor elkaar. De kamers was erg schoon en netjes. Ook een hele mooi badkamer en dat voor zo'n klein prijsje! Wij waren er voor 4 dagen.
Het ontbijt kon je er apart bij boeken per dag was dat volgens mij pp. €6,- Dit was niet veel bijzonders, maar het was wel lekker en je kon pakken wat je zelf lekker vind.
Het is ongeveer 7-10 minuten lopen naar de Sagrada Familia, vanuit daar stapten wij op de hop on hop off.
Al met al voor de prijs die je betaald is het een goede koop.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende