Bed and Breakfast A-ti in Valderrey Spanje beoordelingen 9.9 | Zoover

casa a-ti

Beoordelingen Bed and Breakfast A-ti

Plaza España 9, 24793, Valderrey
Bed and Breakfast A-ti scoort een 9,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast A-ti? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast A-ti in Valderrey, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Bed and Breakfast A-ti vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Castilla y León. Vergelijk Bed and Breakfast A-ti met andere accommodaties in Valderrey.

7 beoordelingen over A-ti

met partner, Mei 2012
"Subliem"
Annie en Hugo
26-5-2012 Wat een ervaring, B&B a-ti is gewoonweg het paradijs op aarde,de gastheren de kamer ruim en netjes en zeer zeker de omgeving zijn fantastisch en dan het eten drie sterren!!!!!!!!
In de zeven jaar dat wij nu B&B bezoeken zelden zo´n top adres meegemaakt .
In één woord geweldig !!!!!!!!!!!

met partner, Dec. 2011
"Waanzinnig genieten in authentiek Spanje"
Hugo
2-1-2012 Prachtig verbouwde oude boerderij met zeer smaakvol ingerichte kamers gelegen in een klein slaperig Spaans dorpje. Dat is de beste omschrijving voor deze fantastische 'Casa Rural'.

Arie en Willy zijn de gastheren bij uitstek. Door de hartelijke ontvangst voelden wij ons direct welkom en met hun kennis van de omgeving hebben wij veel van de mooie omgeving gezien. Met onze huurauto hebben we o.a. Astorga, Leon, Salamanca, Oviedo en Las Medulas bezocht. En we zijn zeker nog niet uitgekeken in dit mooie deel van Spanje.

In Astorga en Leon kun je 's avonds de meest lekkere tapas eten. Maar ook bij Arie en Willy hebben we voortreffelijk eten. Kortom, we hebben genoten van ons verblijf en komen zeker terug!

"Paradijs"
Henk
19-10-2011 Onlangs zijn wij 10 dagen in A-ti geweest, en het was in 1 woord fantastisch! De gastheren Arie en Willy zijn super gastvrij, je voelt je direct welkom. Het huis is prachtig, de kamers zijn heel comfortabel en met smaak ingericht. Vanaf het terras en het zwembad heb je een geweldig uitzicht over de omgeving. Heel bijzonder zijn de prachtige zonsondergangen terwijl je lekker geniet van een drankje of een heel lekker diner op het terrras! Het eten was echt heel erg lekker, elke avond weer. Wij waren nog nooit in deze streek geweest, maar er is in de omgeving heel erg veel te zien en te doen. Leuk is dat het een totaal ander Spanje is dan het drukke strandleven aan de kust. Hier zijn de mensen vriendelijk en gastvrij, en de steden, dorpjes en natuur zijn heel indrukwekkend en afwisselend. Kortom: een aanrader!!

"Fantastiche plek om heerlijk tot rust te komen"
Joke
17-10-2011 a-ti is een heerlijk plek om tot rust te komen en heerlijk te genieten van het lekker eten dat Arie en Willy elke avond voor ons klaar maken.
Elke dag kregen we uitgebreid uitleg voor onze dagelijkse trips en in de namiddag was het heerlijk vertoeven aan het zwembad.
Het stadje Astorga dat vlak bij ligt hebben wij genoten van heerlijke tapas.
Een echte aanrader we komen zeker terug.

"Super B&B!"
Mieke
17-10-2011 Wij hadden een heerlijk verblijf in A-ti, een sfeervolle kamer, een badkamer waar je nu eindelijk eens je spullen kwijt kon, een gezellige binnenplaats, een mooi zwembad, een prachtig uitzicht, voortreffelijke maaltijden bij zonsondergang (niet te missen!), maar bovenal de sfeer. Arie en Willy zijn perfecte gastheren, die alle gasten zeer uitgebreid van informatie over bezienswaardigheden in de omgeving voorzien (en dat zijn er heel wat), heel lekker kunnen koken, een goed glas wijn schenken en gewoon ..... heel gezellig zijn. A-ti mag je dus niet missen.

met partner, Sept. 2010
"TOP ADRES!!!! Hier word je vrolijk van."
Olga
9-10-2010 Een TOP adres. Bijzonder gastvrij ontvangen door Arie en Willy, die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Onze kamer, zo weggelopen uit VT Wonen tijdschrift. Decoratief en bijzonder ingericht. Schoon en met uitzicht op een sfeervolle binnenplaats met zitjes. Aan de achterkant een heerlijk buiten met ligstoelen. Volgend jaar (2011) zal een zwembad gerealiseerd worden. Het eten: top niveau. Wij hebben hier heerlijk geslapen op weg naar de Algarve. Komen zeker terug.

met partner, Aug. 2010
"Paradijs!"
Gertjan de Beer
25-10-2010 Wat een genot!!! In een deel van Spanje dat soms doet denken aan een Afrikaanse steppe (en dat is een aanbeveling!), hebben Arie en Willy een waar paradijs gecreeerd. De gastheren voelen de behoeftes van hun gasten tot in de puntjes aan. Ze zijn er voor je wanneer je er behoefte aan hebt. We hebben genoten van de prachtige (!) kamer, het sfeervolle terras en niet in de laatste plaats de geweldige kookkunsten en gezelligheid van de gastheren. Perfecte tussenstoplocatie van en naar Portugal, maar ook op zichzelf absoluut een bezoek meer dan waard (weekendtrip, korte vakantie of zelfs een honeymoon). Wij komen terug!!