Hotel Vincci Ciudad de Salamanca**** in Salamanca Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Vincci Ciudad de Salamanca****

3 juni 2012

Hotel Vincci Ciudad de Salamanca**** Salamanca

Beoordelingen Hotel Vincci Ciudad de Salamanca****

Avenida La Salle 16, 37008, Salamanca
Hotel Vincci Ciudad de Salamanca scoort een 8,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vincci Ciudad de Salamanca****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vincci Ciudad de Salamanca**** in Salamanca, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Vincci Ciudad de Salamanca**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Vincci Ciudad de Salamanca**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Castilla y León. Vergelijk Hotel Vincci Ciudad de Salamanca**** met andere accommodaties in Salamanca.

3 beoordelingen over Vincci Ciudad de Salamanca****

JAN.DUA
10-9-2006 Perssonlijk vind ik dat ik hier al het meest heb gekregen voor mijn geld .Ik heb dit geboekt langs internet ,en heb maar 5O euro moeten betalen. Voor en klasse hotel als dit betaal ik in belgie ,minstens het dubbele .Voor het morgen eten betaal je 10 euro ,maar je krijg er dan ook patta negra ham voor.
Het nadeel is wel dat het wat ver is van het centrum, maar voor de rest 10/10

Schaap
16-1-2006 Mooi modern hotel, kamers ruim en modern ingericht, personeel is servicegericht en engelssprekend. Afstand naar het centrum is goed te voet af te leggen. Wij waren er in oktober en hebben het er erg naar de zin gehad.

marc schelstraete
15-5-2005 Recent gebouwd hotel. Mooie kamers. Redelijk duur ontbijt. Goed maar duur restaurant. Ligging is niet ideaal. Maar als je 5 minuutjes rijdt tot aan de Romeinse brug en je auto daar parkeert, ben je te voet op 10 minuten in het historisch centrum.