25-8-2012
De camping ligt aan een rivier op circa 4 km vanaf Salamanca. De camping is netjes, maar het sanitair is stek verouderd. De deuren van de douches gaan sluiten slecht, er komt net zoveel water langs de kraan als uit de kraan, geen wc-brillen en toiletpapier. Het is allemaal wat onverzorgd. Niet geschikt voor landurig verblijf.
30-7-2012
Wij waren gevlucht vanwege het slechte weer in het Baskenland en kwamen op deze camping terecht. De ligging t.o.v. de stad Salamanca is erg goed. Er is een busverbinding (stukje lopen). De camping is erg gemoedelijk en rustig en heeft zeer ruime percelen. Het restaurant is goed met vriendelijk personeel.In het weekend komen de localen massaal een hamburger Don Quijote eten (een aanrader, dus). Wifi bij het restaurant. Het sanitair is aan een opknapbeurt toe. Eind dit jaar of volgend jaar (crisis) zal dit gebeuren. Wordt echter goed schoongehouden.Er is nu een mooi zwembad.
We zijn uiteindelijk 13 dagen gebleven, er is erg veel te zien in Salamanca en omgeving (Alba de Tormes bijv.). Dit jaar de 4e dag gratis bij een verblijf van 3 dagen (50 jarig bestaan). Net thuis en we missen het nu al. Femke en Teresa
23-8-2011
Dit jaar op de campng geweest. De campingbeheerder is een zeer gastvrije en gezellige man. Altijd een vriendelijke oord. Het restaurant was geweldig, heerlijk eten, goeie bediening en gezellige sfeer. Het snitair is oud maar heel erg schoon.
Mooie plekken, we komen zeker nog een keer terug.
gerda en rob