Landhuis Casa Rural La Josa in Candeleda Spanje beoordelingen 6.0 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Casa Rural La Josa

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Landhuis Casa Rural La Josa

Paraje de la Tijera, Apartado 48, 5480, Candeleda
Landhuis Casa Rural La Josa scoort een 6,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Casa Rural La Josa? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Casa Rural La Josa in Candeleda, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Castilla y León. Vergelijk Landhuis Casa Rural La Josa met andere accommodaties in Candeleda.

1 beoordeling van Casa Rural La Josa

1 beoordeling
met vrienden, Okt. 2007
"Voor mij geen 'La josa' meer"
anita blomme
4-1-2009 landhuis Casa rural la josa in Candeleda is niet goed te noemen, de ligging is uniek maar de uitbaters zijn lui en gierig, je krijgt er weinig en niet lekker te eten vraag je 2de fles wijn dan blijkt die niet voorradig. De eigenares had een volle mand paddenstoelen geplukt en wij kregen elk een flinterdun schijfje op onze salade nee voor mij hoeft deze plek nooit meer