Beoordelingen Camping Los Cantiles

6,2
3,9
6,5

20 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Camping Los Cantiles
Avd Los Cantiles, E-33700, Luarca
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Los Cantiles in Luarca, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Los Cantiles zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Los Cantiles scoort een 6,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Los Cantiles in Luarca, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Los Cantiles, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Los Cantiles de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Asturië (Asturias). Vergelijk Camping Los Cantiles met andere accommodaties in Luarca.

4 beoordelingen over Los Cantiles

5,2
5,2
5,8
met partner, 2013
"Mooi uitzicht uitzicht"
Bé Langenburg
24-1-2013 Wij waren eind mei 2012 op deze camping. Een prachtig uitzicht maar, inderdaad onvriendelijke mensen. En ondanks dat wij met de camper direct naast recreatiekamer hadden geparkeerd, een heel slechte Wi-Fi verbinding, En dat koste ook nogeen €.50 per/dag.

met partner, Dec. 2012
"Prima doorgangscamping"
Kees de Groot
22-12-2012 We werden ontvangen door een ongeduldige, onvriendelijke Nederlands sprekende dame. Daardoor wilden we eigenlijk al meteen de volgende dag weer verder. Maar het stadje, het uitzicht en de omgeving is fantastisch. Inderdaad heb ik me ook op zitten winden bij het water tappen en afwassen. Ik werd ontzettend chagreinig van het constant moeten drukken op die kraan. Een tankje water van 10 liter is een crime! De douche was overigens prima, heet water en ook het afwaswater was heet genoeg, maar die kraan!

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer."
wilznep
7-10-2011 Wij waren er begin oktober 2011. Ontvangst en rondleiding door zeer slecht gehumeurde dame. We wilden een plek naast kennissen, want camping was niet eens halfvol. Nee, dat ging niet. Een uur later komen anderen, en die konden wel op die lege plek naast onze kennissen staan. Heel vreemd. Vragen durfden we niets, want je werd afgesnauwd.
Een engels echtpaar, wilde vertrekken en om 8.30 uur betalen bij de receptie; of ze niet konden lezen dat de receptie pas om 9.00 uur open gaat. Konden ze mooi een half uur wachten. Zeer klantonvriendelijk. Bovendien werd elke vraag beantwoord met eerst een diepe zucht.
De camping zelf is redelijk, maar energiezuinig. Dit betekent dat de kraan zeer snel uitgaat. Je bent continue bezig met het indrukken van de knop. Zodra je loslaat, stopt het water. Dat is inderdaad energiezuinig, maar niet lekker.

met jonge kinderen, Juli 2006
"Mooi gelegen camping"
Tiny
15-3-2009 Camping Los Cantiles wordt geleid door een zeer vriendelijk, Nederlands sprekend echtpaar. Hooggelegen aan de oceaan, sanitair eenvoudig doch schoon. Niet makkelijk bereikbaar strand, vergt een aardige wandeling. Je kiest deze camping voor de mooie ligging, voor jongelui is er weinig te beleven.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit