10-8-2009
Wij zijn net terug van 2 heerlijke weken op Camping isabena, we hadden daar een stenen bungelow gehuurd en die was super!! heerlijk koel binnen en voor op je terras heb je een luifel zodat je altijd schaduw hebt( sowieso heel veel schaduw op deze camping) het zwembad is niet groot maar heerlijk voor verkoeling. Je kunt op de camping ook eten bestellen en de friet is onwijs lekker alleen je moet geen haast hebben want het duurt echt wel even voordat je het hebt.....aanraders zijn Ainsa een leuk stadje met op dinsdag markt, In campo kun je paragliding doen al vanaf 7 jaar ons zoontje van 11 heeft dat gedaan en vond het geweldig!! verder zijn de nationale parken echt schitterend en ja de afstanden zijn wel ef maar dan heb je ook wat!! Huesca is ook heel leuk met een heel mooi groot kasteel die je kunt bezichtigen.
7-8-2009
Camping bezocht in jullie met 2 kinderen van 13 en 16 jaar .Mooie grote standplaats onder de bomen veel schaduw.Ideaal klimaat zon en toch veel wind,net alsof je aan zee zit.S ávonds weinig te doen alleen op zat of zond 1 keer per week muziek.Op de site staan veel excursies en vanalles wat je kunt doen, maar op de camping is nergens informatie terug te vinden,alleen als je wilt raften en canyoning etc.,dit kun je via de camping boeken.In de buurt is veel tezienen te bezichtigen, maar je moet overal de auto voor pakken en 60 a 80 km rijden.Wil je wat leuks zien.Maar het is wel de moeite om het te doen,schitterde omgeving,toch weer helemaal andersdan in andere landen.Kinderen hebben zich evengoed goed geamuseerd op de camping,je moet gewoon zelf veel ondernemenen uitzoeken b.v
ainsclokloof,canyoning,raften,zwemmen bij punta romanica,zwemmen bij lago barasona,bi Bierge van dam afspringen van 9m hoogen nog veel meer.We hebben nog lang niet alles gezien.Toeristen zijn er maar weinig.
21-7-2009
In juli een week gelogeerd in een bungalow. Prijs-kwaliteit zeker ok. Personeel heel erg vriendelijk, eten in restaurant basis maar lekker.
Ligging kan beter want je moet inderdaad al minstens een uur rijden naar de nationale parken van aiguestortes of ordesa om in het hooggebergte te zijn. Er is een winkeltje dichtbij, maar kwaliteit van verse producten zoals vlees en brood vond ik wat dubieus. Dichtstbijzijnde "stad" is toch ook al gemakkelijk 30 kilometer.
Voor gezinnen die rust, beetje wandelen en "zwembadzitten" zoeken is dit een ideale plaats.
22-3-2009
geweldige (kind)vriendelijke camping.
Enthousiaste beheerders.
Gemoedelijk. Of je bij familie op bezoek bent.